Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Fietsen met je hond? Zo pak je het aan

Zoveel te zien op de fiets! Samen op avontuur, met de neus in de wind. Met de fiets kunnen jij en je trouwe viervoeter langere afstanden afleggen in kortere tijd. Dat is er nog eens samen op uit! Fietsen met je hond is dan ook hartstikke leuk en gezond!

15 december 2 minuten lezen
Fietsen met je hond? Zo pak je het aan

Voor wie?

Onze fietskarren zijn er voor alle hondeneigenaren die graag fietsen en samen met hun hond op avontuur willen gaan. Ze zijn geschikt voor iedereen. Van jong tot oud en van klein tot groot. Je pup is nog in de groei en mag daardoor nog niet te veel bewegen, maar hoe leuk is het om hem of haar de omgeving te laten zien op de fiets! Je hond die zo van buiten zijn houdt maar helaas door gewrichtsproblemen of ouderdom geen lange afstanden (meer) kan afleggen, hij of zij zal volop genieten van een fietstocht.

Waar naartoe?

Het is een prachtige dag om er op uit te gaan. Wat gaan jullie doen? Natuurlijk er samen op uit op de fiets! Waar gaat de reis naartoe? Een mooie fietstocht in de omgeving? Tussendoor in het zonnetje lunchen op een terras of nemen jullie een goedgevulde picknickmand mee? Fietsen jullie naar het bos voor een heerlijke wandeling of gaan jullie gezellig op visite bij familie of vrienden/vriendinnen? Misschien willen jullie zelfs op fietsvakantie. Jullie kunnen daar naartoe waar jullie willen! Onze fietskarren zijn ook te gebruiken als buggy en daarmee dus perfect voor een dagje er op uit.

Welke fietskar kies jij?

Natuurlijk wil jij het allerbeste voor jouw hond en dat willen wij ook. Onze missie is dan ook: samen er zorgeloos op uit. Onze fietskarren zijn comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit zodat jouw hond lekker ligt of zit en zich veilig voelt onderweg. Grote kans dat je na het lezen van deze pagina al hebt bedacht waar jullie gaan fietsen. Super leuk! Nu nog een fietskar uitkiezen.

Klik hier om de fietskar te vinden die het beste bij jullie past.

Gerelateerde verhalen

Veilig fietsen met je InnoPet fietskar
18 april 3 minuten lezen

Veilig fietsen met je InnoPet fietskar

Dagjes uit met je hond zijn nog makkelijker met de hulp van een fietskar. Samen met je trouwe viervoeter fiets je door natuurgebieden of de stad. En als je dan op je bestemming bent aangekomen, koppel je makkelijk de fietsstang af en gebruik je jouw hondenfietskar als hondenbuggy. Lees ons advies om veilig met je hond en de fietskar op pad te gaan.

In 8 stappen: laat je hond wennen aan de hondenbuggy
21 maart 3 minuten lezen

In 8 stappen: laat je hond wennen aan de hondenbuggy

Niet ieder huisdier wil de eerste keer in een hondenbuggy zitten. Met deze stappen laat jij je hond wennen aan de nieuwe bolide.

Praktische reismand voor Maine Coon katten
6 maart 2 minuten lezen

Praktische reismand voor Maine Coon katten

Het is niet gebruikelijk dat Maine Coon eigenaren hun kat vrij door de buurt laten rondlopen. Ze zijn een gewild ras en staan erom bekend dat ze gestolen worden. Wandelen met een Main Coon (of elke andere binnenkat) wordt steeds gewoner. Als je kat gewend is aan een tuigje, kun je hem bijna overal mee naartoe nemen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice