Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

InnoPet Orthopedisch Kussen voor Hercules 2.0

Omschrijving
Specificaties
Beschikbare kleuren
Beschikbare accessoires
IPA-OM060B (zijaanzicht)
Comfortabel en ergonomisch

Een orthopedisch hondenkussen vermindert gewichtsbelasting door hoogwaardige schuim vlokken die zich aanpassen aan de lichaamsvorm van de hond.

  • Verlichting van gewrichtspijn
  • Comfortabele lighouding
  • Verbeterde mobiliteit
9
Memory foam vlokken

Memory foam vlokken bieden een ergonomische ondersteuning én werken drukverlagend voor spieren en gewrichten van de hond.

  • Verminderen schokken in de wandelwagen
  • Zorgt voor gelijke drukverdeling
  • Duurzaam doordat het structuur en vorm behoudt
IPA-OM060G (waslabel)
Waterafstotend

Modderige poten zijn geen uitzondering, ook niet bij jouw hond. De waterafstotende bovenzijde van de matrashoes zorgt ervoor dat de vulling schoon en droog blijft.

  • Gemakkelijk af te nemen met een doek
  • Ritssluiting
  • Anti-slip onderzijde

Vind een InnoPet verkooppunt bij jou in de buurt

Wil je er zeker van zijn dat onze producten geschikt zijn voor jou en je hond? Ervaar de InnoPet producten in het echt. Met meer dan 800 winkels in Europa is er altijd een verkooppunt bij jou in de buurt.

Premium Cozy Air

Veelgestelde vragen

Onderstaand vind je een overzicht van de meeste gestelde vragen en onze antwoorden hierop.
Waarom is het orthopedische kussen gevuld met los schuim en niet een solide blok traagschuim?
Kan in het orthopedische hondenkussen wassen?
Hoe dik is het Orthopedische kussen?
Heeft mijn hond een orthopedisch kussen nodig?

Liever persoonlijk contact?

Heb je vragen over de InnoPet Matrasovertrek Velvet Fleece en wil je liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met Chantal!
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice

Wat klanten over dit product zeggen

We kunnen je natuurlijk zelf vertellen dat er al veel honden blij zijn met onze producten, maar hun baasjes kunnen dat veel beter.

Rita Meyer
Ik heb het zwarte kussen voor de Hercules 2.0 fietskar sinds een weekje. Het kussen past perfect in de wagen. Mijn honden vinden het erg prettig liggen, ik heb ze nog niet horen klagen ;-). Het zwarte kussen is waterdicht en dat is ook de reden waarom we daarvoor hebben gekozen, het is makkelijker schoon te houden. Ik vond het witte kussen wel lekkerder aanvoelen (minder glad) maar na een strand- of modderige boswandeling is dat ook wel veel minder praktisch.
Geplaatst op 14-02-2024
innopet-hondenbuggy-adventure-zwart-goud-franse-bulldog-buiten

Waarom kies je voor InnoPet?

Kwaliteit
Service
Duurzaamheid

Vergelijkbare producten

innopet-hondentrailer-hercules-zware-hond-schuin
InnoPet Hercules 2.0
De Hercules 2.0 is een van de mooiste en meest functionele hondentrailers op de markt. Deze stevige en brede hondenkar kan een maximaal gewicht van 50 kg dragen en zorgt ervoor dat uw grote vriend een zeer comfortabele rit heeft. Zowel korte als lange tochten in de mooie buitenlucht zijn mogelijk met deze hondentrailer. Is je hond niet meer goed ter been? Heeft je grote vriend last van artrose of een andere beperking? Dit is de oplossing die jullie nodig hebben. Met dit product kunnen jullie weer grenzen verleggen. Gebruik de Hercules 2.0 als hondentrailer of als fietskar. Breid dit product uit met een fietsstang en jullie kunnen beginnen aan de ontdekkingstocht. De Hercules 2.0 wordt ook geleverd met een gratis regenhoes waardoor jullie in elk seizoen gebruik kunnen maken van dit product.
Bekijken
innopet-hondentrailer-hercules-zware-hond-schuin
InnoPet Hercules 2.0 incl. bike kit
De Hercules 2.0 is een van de meest functionele hondentrailers op de markt voor zware honden. Deze stevige en brede hondenkar kan een maximaal gewicht van 50 kg dragen en zorgt ervoor dat uw grote vriend een zeer comfortabele rit heeft. Zowel korte als lange tochten in de mooie buitenlucht zijn mogelijk met deze hondentrailer. Is je hond niet meer goed ter been? Heeft je grote vriend last van artrose of een andere beperking? Dit is de oplossing die jullie nodig hebben. Met dit product kunnen jullie weer grenzen verleggen. Gebruik de Hercules 2.0 als hondentrailer of als fietskar. Breid dit product uit met een fietsstang en jullie kunnen beginnen aan de ontdekkingstocht. De Hercules 2.0 wordt ook geleverd met een gratis regenhoes waardoor jullie in elk seizoen gebruik kunnen maken van dit product. Ben je van plan een fietskar te gebruiken achter je elektrische fiets? Lees dan hier ons veiligheidsadvies.
Bekijken
innopet-fietsstang-zwart-productfoto
InnoPet Fietsstang Hercules
Heb jij ervoor gekozen om de Hercules 2.0 eerst als buggy te gebruiken en wil je deze fantastische hondentrailer nu ook gebruiken voor achter de fiets? Dan heb je de InnoPet Fietsstang voor de Hercules 2.0 nodig. Je kan deze fietsstang zowel links als rechts bevestigen op de fiets. De fietsstang wordt standaard geleverd inclusief koppelstuk (diameter 10mm). Ben je van plan een fietskar te gebruiken achter je elektrische fiets? Lees dan hier ons veiligheidsadvies.
Bekijken