Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Bekijk alle hondenbuggy's
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Inspiratie & nieuws

Ben je benieuwd naar onze tips en tricks voor jou en je trouwe viervoeter? Of wil je de ins en outs lezen van onze nieuwe producten en ontwikkelingen? We schrijven regelmatig nieuwe artikelen en nieuwsberichten op onze blog.

Drie signalen om artrose te herkennen bij jouw hond

Maak je je zorgen over de gezondheid van je hond? In dit artikel leggen we je meer uit over de symptomen van artrose, hoe het ontstaat en op welke wijze de dierenarts dit vast kan stellen. Weet dat je niet alleen bent als je je zorgen maakt over de gezondheid van je hond. Neem gerust contact op met de dierenarts om zeker te weten wat de oorzaak is en om de beste behandeling voor je hond te krijgen. We hopen dat dit artikel je helpt.

InnoPet lanceert nieuwe website

Yes, de nieuwe website van InnoPet is in januari 2023 gelanceerd. De website is ontwikkeld met speciale focus op hondenbaasjes, onze klanten en onze internationale ambities. Met een nieuwe huisstijl die naadloos aansluit op onze missie en ons verhaal zijn we nu ook digitaal klaar om de toekomst tegemoet te gaan. En vooral om nog meer honden en hun baasjes een leven lang van elkaar te laten genieten!

Checklist: je pup socialiseren doe je zo

Heb je jouw gezin uitgebreid met een pup? Wij hebben een lijst met socialisatieactiviteiten opgesteld om jou te helpen bij het opvoeden van jouw pup. Houd er rekening mee dat jouw pup nog niet teveel mag bewegen. De beweegregel is: dagelijks 10 minuten per maand dat hij of zij oud is. Dus een puppy van 3 maanden mag 30 minuten per dag wandelen. Daarnaast krijgt een pup veel nieuwe indrukken, dus zorg ervoor dat je deze activiteiten doseert in de komende weken en jouw pup de rust geeft die hij of zij nodig heeft.

Zo ga je overal naartoe op reis met je trouwe viervoeter
15 december 2 minuten lezen

Zo ga je overal naartoe op reis met je trouwe viervoeter

Er is niets leuker dan er samen op uit te gaan en wanneer je op reis gaat neem je jouw trouwe viervoeter natuurlijk het liefst mee. Tijd om samen mooie nieuwe herinneringen te gaan maken!

Fietsen met je hond? Zo pak je het aan
15 december 2 minuten lezen

Fietsen met je hond? Zo pak je het aan

Zoveel te zien op de fiets! Samen op avontuur, met de neus in de wind. Met de fiets kunnen jij en je trouwe viervoeter langere afstanden afleggen in kortere tijd. Dat is er nog eens samen op uit! Fietsen met je hond is dan ook hartstikke leuk en gezond!

Van pup tot senior: wandelen doe je met de hondenbuggy
15 december 2 minuten lezen

Van pup tot senior: wandelen doe je met de hondenbuggy

Wat is het liefste wat jij en je hond samen doen? Wandelen natuurlijk! Drie tot vier keer per dag moet jouw trouwe viervoeter naar buiten en net als mensen moeten honden minimaal 30 minuten per dag bewegen. Jullie zetten dagelijks dus heel wat stappen en leggen jaarlijks heel wat kilometers af. Super gezond! Maar wat als jouw hond niet meer zo goed kan wandelen?

Hond met een medische aandoening? Kies de juiste oplossing
2 december 2 minuten lezen

Hond met een medische aandoening? Kies de juiste oplossing

Helaas krijgen veel honden te maken met vererfde aandoeningen waardoor zij extra zorg nodig hebben. Sommige honden krijgen door overbelasting of verkeerde beweging een blessure en sommige zullen een operatie moeten ondergaan. Hoe kun je jouw trouwe viervoeter hier extra in ondersteunen?

Een goede start met jouw pup? InnoPet helpt je erbij
2 december 2 minuten lezen

Een goede start met jouw pup? InnoPet helpt je erbij

Wat zijn ze schattig! Zo lief en klein. Misschien is het je eerst pup of heb je al weleens een pup grootgebracht. Één ding is zeker: een goede start is van groot belang voor een gelukkig hondenleven lang.

Geef jouw senior de beste oude dag
2 december 2 minuten lezen

Geef jouw senior de beste oude dag

Ze hebben in hun leven heel wat gewandeld, gerend en gespeeld; senioren. Ze hebben vaak extra zorg nodig en je wilt ze natuurlijk hun beste oude dag geven. Hoe kun je dit voor jouw trouwe viervoeter doen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.