Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Inspiratie & nieuws

Ben je benieuwd naar onze tips en tricks voor jou en je trouwe viervoeter? Of wil je de ins en outs lezen van onze nieuwe producten en ontwikkelingen? We schrijven regelmatig nieuwe artikelen en nieuwsberichten op onze blog.

In 3 stappen een hondenbuggy kiezen

Het kiezen van een hondenbuggy kan een moeilijke beslissing zijn. Het is belangrijk om rekening te houden met jouw behoeften en die van je huisdier. Weet je niet zeker wat die behoeften zijn? Ontdek in 3 stappen hoe je een wandelwagen voor je huisdier kiest.

Veilig fietsen met je InnoPet fietskar

Dagjes uit met je hond zijn nog makkelijker met de hulp van een fietskar. Samen met je trouwe viervoeter fiets je door natuurgebieden of de stad. En als je dan op je bestemming bent aangekomen, koppel je makkelijk de fietsstang af en gebruik je jouw hondenfietskar als hondenbuggy. Lees ons advies om veilig met je hond en de fietskar op pad te gaan.

In 8 stappen: laat je hond wennen aan de hondenbuggy

Niet ieder huisdier wil de eerste keer in een hondenbuggy zitten. Met deze stappen laat jij je hond wennen aan de nieuwe bolide.

Hondenbuggy Onderhoud
16 July 3 minuten lezen

Hondenbuggy Onderhoud

Een hondenbuggy of fietskar kan een behoorlijke investering zijn. Daarom wil je je hondenbuggy goed onderhouden en zorgen dat hij lang meegaat. We geven je wat tips voor het onderhouden en opbergen van buggy's.

3 ingrediënten hondenijs recept
4 July 2 minuten lezen

3 ingrediënten hondenijs recept

Gun jij je hond een ook een ijsje op warme zomerdagen? Je kunt tegenwoordig hondenijsjes halen bij sommige ijssalons. Ook zijn er hondenijs kits te koop bij dierenwinkels. Maar je kunt natuurlijk ook zelf wat lekkers maken!

Met je hondenbuggy op het strand
28 June 3 minuten lezen

Met je hondenbuggy op het strand

Welk seizoen het ook is, een strandwandeling is in elk weer leuk voor je hond. En zelfs als je harige vriend minder mobiel is, blijft het heerlijk om in de natuur te zijn en de frisse lucht op te snuiven. Omdat het duwen van een hondenbuggy op het strand niet altijd even makkelijk is, geven we je wat tips.

De 9 beste hondenbuggys voor op vakantie
21 June 5 minuten lezen

De 9 beste hondenbuggys voor op vakantie

Ben je op zoek naar een hondenbuggy om mee te nemen op reis? Welke hondenbuggy het beste bij je past, hangt af van het soort vakantie dat je gaat maken. Heb je een compacte hondenbuggy nodig voor in het vliegtuig, een stevige hondenbuggy voor tijdens het wandelen of een fietskar voor je hond?

Tweedehands hondenbuggy
20 June 3 minuten lezen

Tweedehands hondenbuggy

Een hondenbuggy kan een dure investering zijn. Zeker als je niet zeker weet hoe lang je hond er gebruik van gaat maken. Een tweedehands hondenbuggy kan dan een uitkomst zijn. Wij leggen je uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een tweedehands hondenbuggy.

Met de hondenbuggy op vakantie
12 June 2 minuten lezen

Met de hondenbuggy op vakantie

Teckel Maxi gaat op vakantie naar Zuid-Frankrijk met zijn baasjes Jan en Nel. Door artritis kan Maxi niet meer zo lang lopen als voorheen. Om op vakantie toch op pad te kunnen gaan hebben Jan en Nel een hondenbuggy aangeschaft voor Maxi. Nu kunnen de baasjes lekker ver wandelen, zonder hun hond uit te putten.

Je hond en warm zomerweer
31 May 3 minuten lezen

Je hond en warm zomerweer

De meeste mensen zijn enthousiast over het warme zomerweer. Terwijl wij graag de BBQ aansteken en genieten van de zonnestralen, kunnen onze harige vrienden het moeilijk hebben in de hitte. Hoe goed je hond met warm weer omgaat, hangt af van zijn ras, grootte, leeftijd en of hij een gezond gewicht heeft.

Je hond houdt niet van zijn hondenbuggy
22 May 4 minuten lezen

Je hond houdt niet van zijn hondenbuggy

Pablo is een jonge Franse Bulldog wiens korte pootjes snel moe worden. Zijn mens, Maddy, gaf hem een buggy die hij niet zo geweldig vond. Omdat Maddy een hondenbuggy wilde die gemakkelijker te manoeuvreren was, besloot ze de InnoPet Sporty Dog Trailer voor Pablo te kopen. Een grote gok, want ze wist niet of haar Frenchie de nieuwe hondenbuggy leuk zou vinden!

Wandelen met blinde hond Teddy
23 April 3 minuten lezen

Wandelen met blinde hond Teddy

Na operaties aan goedaardige tumoren in het hoofd en glaucoma in de ogen, heeft hond Teddy geen zicht meer. Na volledig herstel geniet Teddy nog ontzettend veel van buiten wandelen. Baasje Orlaith kocht een hondenbuggy voor haar blinde hond, zodat hij altijd mee kan.

Praktische reismand voor Maine Coon katten
6 March 2 minuten lezen

Praktische reismand voor Maine Coon katten

Het is niet gebruikelijk dat Maine Coon eigenaren hun kat vrij door de buurt laten rondlopen. Ze zijn een gewild ras en staan erom bekend dat ze gestolen worden. Wandelen met een Main Coon (of elke andere binnenkat) wordt steeds gewoner. Als je kat gewend is aan een tuigje, kun je hem bijna overal mee naartoe nemen.

Nerveuze hond: Lotje ontspant weer in haar hondenbuggy
6 March 2 minuten lezen

Nerveuze hond: Lotje ontspant weer in haar hondenbuggy

Suzanne kocht een tweedehands hondenbuggy voor teckel Lotje. Lotje heeft weinig zelfvertrouwen en kun je omschrijven als een nerveuze hond. In haar InnoPet Sporty Dog Trailer Deluxe kan Lotje weer ontspannen.

Hondenshow: meer dan een schoonheidswedstrijd
31 January 2 minuten lezen

Hondenshow: meer dan een schoonheidswedstrijd

Deelnemen aan hondenshows is een opwindende en lonende ervaring voor zowel hondenbaasjes als hun harige viervoeters. Hoewel veel mensen hondenshows associëren met de traditionele conformiteitswedstrijden waar honden worden beoordeeld op hun uiterlijk, is er een hele wereld van diverse wedstrijden en demonstraties die verder gaan dan de standaard schoonheidswedstrijd.

Met je hond op vakantie
9 November 4 minuten lezen

Met je hond op vakantie

Wie houdt er niet van vakantie? Je wilt er zeker van zijn dat je reis leuk is voor elk gezinslid, inclusief je hond. Lees deze tips om je hondvriendelijke vakantie te plannen.

Een kat in een hondenbuggy: zo ga je veilig eropuit met jouw kat
8 November 3 minuten lezen

Een kat in een hondenbuggy: zo ga je veilig eropuit met jouw kat

Een kat in een hondenbuggy is helemaal niet raar. Ook katten moeten mentaal gestimuleerd worden. Door ze naar buiten te laten kunnen ze de omgeving ruiken en zien. Als je kat niet zelfstandig naar buiten kan, is het een goed idee om de kat in een hondenbuggy naar buiten te nemen.

Comfortabel wandelen met een revaliderende hond
1 November 3 minuten lezen

Comfortabel wandelen met een revaliderende hond

Ripley had een akelig verkeersongeval. De staffordshire-bulterriër heeft een lange herstelreis voor de boeg. Om haar geest geprikkeld te houden en de onvermijdelijke verveling van thuisblijven te voorkomen, heeft hondenmama Serena de InnoPet Hercules 2.0 aangeschaft. Hierdoor kan het gezin de hond elke dag meenemen en samen genieten van wandelingen.

Een hondenbuggy met luchtbanden
26 October 2 minuten lezen

Een hondenbuggy met luchtbanden

Kleine Levis lijdt aan een zware rugblessure. Zijn achterpoten werken niet altijd even goed mee als hij gaat wandelen. Dogmom Joyce was vastbesloten om Levis liefde voor wandelen terug te geven. Ze besloot op zoek te gaan naar een buggy voor huisdieren, zodat Levis wat kan rusten wanneer zijn benen moe worden.

Mobiliteitsproblemen bij honden; wanneer wandelen niet vanzelfsprekend is
19 September 3 minuten lezen

Mobiliteitsproblemen bij honden; wanneer wandelen niet vanzelfsprekend is

"Waarom zit je hond in een wandelwagen, kan hij niet lopen?" Een lopende hond lijkt voor de meeste mensen zo vanzelfsprekend. Ze hebben vier poten. Waarom moeten ze rondgeduwd worden in een wandelwagen? Voor veel hondeneigenaren is wandelen met hun hond helemaal niet vanzelfsprekend! Hun hond kan lijden aan een erfelijke ziekte, kanker, artritis, IVDD of heupdysplasie. Eerlijk gezegd is de lijst met redenen waarom een hond moeite heeft met lopen eindeloos!

Meer InnoPet verhalen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.