Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

In 3 stappen een hondenbuggy kiezen

Het kiezen van een hondenbuggy kan een moeilijke beslissing zijn. Het is belangrijk om rekening te houden met jouw behoeften en die van je huisdier. Weet je niet zeker wat die behoeften zijn? Ontdek in 3 stappen hoe je een wandelwagen voor je huisdier kiest.

26 november 2 minuten lezen
In 3 stappen een hondenbuggy kiezen

1. Grootte en gewicht van je huisdier

Je huisdier moet comfortabel in de buggy passen. In het ideale geval moeten ze kunnen liggen. Voordat je een hondenbuggy kiest, moet je de grootte van je huisdier weten. Om je huisdier op te meten, laat je hem op de grond liggen. Meet met een meetlint vanaf het begin van de staart tot aan de voorpoten.

Wandelwagens voor huisdieren hebben een maximumgewicht. Om erachter te komen welke hondenwandelwagen geschikt is voor je huisdier, moet je hem wegen. Als je huisdier te groot is om thuis op de weegschaal te zetten, laat hem dan wegen bij de dierenarts. Of, als je je huisdier kunt optillen, weeg eerst jezelf en dan jezelf met je huisdier; trek het verschil ervan af.

Hondenbuggy’s voor kleine honden tot 11 kg:
All Terrain, City Buggy, City Hopper, Avenue

Hondenbuggy’s voor medium grote honden tot 30 kg:
Premium Cozy, Comfort EFA, Comfort Air, Adventure, Allure, Monaco, Urban Eco, Sporty Evolution, Sporty Dog Trailer Deluxe

Hondenbuggy’s voor grote honden tot 50 kg:
Mamut, Hercules 2.0

2. Terrein

Waar ga je rijden met je hondenwandelwagen? Het soort ondergrond waar je de buggy op gebruikt is van belang bij het kiezen van een wieltype. Als je van plan bent om in het bos te gaan wandelen, heb je andere wielen nodig dan iemand die de hondenbuggy alleen op verharde wegen gebruikt. Er zijn zelfs hondenwandelwagens die geschikt zijn voor het strand.
Lees meer over wieltypen en hoe je de wielen kiest die aan jouw behoeften voldoen.

3. Kenmerken en accessoires

Welke eigenschappen zijn belangrijk voor jou? Misschien wil je dat de hondenbuggy ook dienst kan doen als fietskar. Of je wilt dat je hondenwandelwagen een grote opbergruimte heeft om boodschappen in te doen. Een bekerhouder of tasje kan essentieel zijn voor je opbergbehoeften. Je moet ook rekening houden met het vouwmechanisme. Er zijn verschillende soorten vouwsystemen, zoals één-hands inklappen. Afhankelijk van je bergruimte heb je misschien een compacte opvouwbare buggy nodig. Kenmerken en accessoires kunnen een doorslaggevende factor zijn bij het kiezen van een hondenbuggy.

Hondenwandelwagens die ook als fietskar gebruikt kunnen worden:
Hercules 2.0, Sporty Dog Trailer Deluxe, Sporty Evolution

Hondenbuggy’s met bekerhouders:
Adventure, All Terrain, Avenue, Monaco, Allure

Hondenbuggy’s met één-hands vouwsysteem:
Comfort Air, Comfort EFA, Adventure, City Buggy, City Hopper, Urban Eco, Monaco, Allure, Mamut

 

Klik hier voor een overzicht van al de hondenwandelwagens en hondenbuggy’s.

Gerelateerde verhalen

Hondenshow: meer dan een schoonheidswedstrijd
31 januari 2 minuten lezen

Hondenshow: meer dan een schoonheidswedstrijd

Deelnemen aan hondenshows is een opwindende en lonende ervaring voor zowel hondenbaasjes als hun harige viervoeters. Hoewel veel mensen hondenshows associëren met de traditionele conformiteitswedstrijden waar honden worden beoordeeld op hun uiterlijk, is er een hele wereld van diverse wedstrijden en demonstraties die verder gaan dan de standaard schoonheidswedstrijd.

Met je hond op vakantie
9 november 4 minuten lezen

Met je hond op vakantie

Wie houdt er niet van vakantie? Je wilt er zeker van zijn dat je reis leuk is voor elk gezinslid, inclusief je hond. Lees deze tips om je hondvriendelijke vakantie te plannen.

Een kat in een hondenbuggy: zo ga je veilig eropuit met jouw kat
8 november 3 minuten lezen

Een kat in een hondenbuggy: zo ga je veilig eropuit met jouw kat

Een kat in een hondenbuggy is helemaal niet raar. Ook katten moeten mentaal gestimuleerd worden. Door ze naar buiten te laten kunnen ze de omgeving ruiken en zien. Als je kat niet zelfstandig naar buiten kan, is het een goed idee om de kat in een hondenbuggy naar buiten te nemen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice