Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Een hondenbuggy met luchtbanden

Kleine Levis lijdt aan een zware rugblessure. Zijn achterpoten werken niet altijd even goed mee als hij gaat wandelen. Dogmom Joyce was vastbesloten om Levis liefde voor wandelen terug te geven. Ze besloot op zoek te gaan naar een buggy voor huisdieren, zodat Levis wat kan rusten wanneer zijn benen moe worden.

26 oktober 2 minuten lezen
Een hondenbuggy met luchtbanden

Lange wandelingen met rustpauzes

Levis en zijn baasje Joyce waren gewend lange wandelingen te maken en kleine avonturen te beleven op nieuwe plekken. Door de blessure aan het achterlijf van de hond was dit een stuk moeilijker geworden. Joyce ging op zoek naar een hondenbuggy met luchtbanden. Ze wilde luchtbanden voor maximale schokabsorptie, om de pijn van Levis tijdens de rit te minimaliseren. Omdat andere merken hondenwagens de gewilde luchtbanden niet hebben, koos Joyce voor de InnoPet Comfort Air ECO.

Geen oppervlak is onbegaanbaar met luchtbanden

Historische Europese steden kunnen hobbelige, oneffen bestrating hebben. De woonplaats van Joyce, Brugge, is daarop geen uitzondering. De luchtbanden van de InnoPet Comfort Air Eco zorgen ervoor dat de Levis’ weinig voelt van de hobbelige weg. Joyce gebruikt de hondenwagen niet alleen op oneffen wegen, ze rolt hem ook probleemloos over gras, grind en zand. Geen terrein is onbegaanbaar.

Hij stimuleert ons hondje zelf om meer en verder te wandelen met rustpauzes in zijn chique buggy!”

Niet alleen het type wielen was voor Joyce doorslaggevend. Het stiksel geeft haar hondenbuggy een high-end afwerking en ook de stoffen hoes geeft het een luxe uitstraling. Dankzij de regenhoes blijft Levis droog in zijn kinderwagen tijdens onverwachte regenbuien. Wat in een land als België geen zeldzaamheid is.

Een vrouw loopt met haar hond en de hondenwandelwagen met luchtbanden Een kleine hond in een hondenbuggy met luchtbanden Een vrouw met haar hond in een honden wagen met luchtbanden

Hondenbuggy accessoires 

Joyce installeerde een kleine paraplu op de InnoPet kinderwagen. Niet als bescherming tegen de regen, maar tegen de zon! De kap van de hondenbuggy is grotendeels gemaakt van gaas materiaal om ventilatie mogelijk te maken. Inventief als ze is, kocht Joyce een parasolletje om aan de kinderwagen te bevestigen. Nu kan haar hondje in zijn wandelwagen zitten zonder last te hebben van de zon.

Voor Joyce en Levis heeft de InnoPet hondenbuggy zoveel plezier teruggegeven. Ze kunnen weer op stap gaan zonder zich zorgen te hoeven maken dat Levis te moe wordt. Geen wonder dat de missie van InnoPet is om geluk terug te brengen!

Lees meer over hondenbuggy’s.

Gerelateerde verhalen

Wandelen met blinde hond Teddy
23 april 3 minuten lezen

Wandelen met blinde hond Teddy

Na operaties aan goedaardige tumoren in het hoofd en glaucoma in de ogen, heeft hond Teddy geen zicht meer. Na volledig herstel geniet Teddy nog ontzettend veel van buiten wandelen. Baasje Orlaith kocht een hondenbuggy voor haar blinde hond, zodat hij altijd mee kan.

Veilig fietsen met je InnoPet fietskar
18 april 3 minuten lezen

Veilig fietsen met je InnoPet fietskar

Dagjes uit met je hond zijn nog makkelijker met de hulp van een fietskar. Samen met je trouwe viervoeter fiets je door natuurgebieden of de stad. En als je dan op je bestemming bent aangekomen, koppel je makkelijk de fietsstang af en gebruik je jouw hondenfietskar als hondenbuggy. Lees ons advies om veilig met je hond en de fietskar op pad te gaan.

In 8 stappen: laat je hond wennen aan de hondenbuggy
21 maart 3 minuten lezen

In 8 stappen: laat je hond wennen aan de hondenbuggy

Niet ieder huisdier wil de eerste keer in een hondenbuggy zitten. Met deze stappen laat jij je hond wennen aan de nieuwe bolide.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice