Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Een kat in een hondenbuggy: zo ga je veilig eropuit met jouw kat

Een kat in een hondenbuggy is helemaal niet raar. Ook katten moeten mentaal gestimuleerd worden. Door ze naar buiten te laten kunnen ze de omgeving ruiken en zien. Als je kat niet zelfstandig naar buiten kan, is het een goed idee om de kat in een hondenbuggy naar buiten te nemen.

8 november 3 minuten lezen
Een kat in een hondenbuggy: zo ga je veilig eropuit met jouw kat

Katten zijn van nature jagers en avontuurlijke dieren. Ze willen graag de wereld om hen heen ontdekken. Buiten zijn er prikkels die binnenshuis vaak niet zijn, zoals het achterna zitten van een prooi en het spelen en socialiseren met andere katten. Hoewel je deze prikkels binnen ook kunt simuleren, blijft het voor katten fijn om de buitenwereld in te trekken. Echter zit de wereld helaas vol risico’s en gevaren. Als katteneigenaar wil je dat jouw harige vriend veilig zijn gang kan gaan. Lees je dit artikel omdat je op zoek bent naar manieren om jouw kat veilig de buitenwereld te laten ontdekken? Of omdat jouw kat door ziekte of ouderdom niet veel meer buiten komt? Onze hondenbuggy is uitermate geschikt voor katten en biedt jouw en je kat de oplossing om veilig naar buiten te gaan!

Veilig de omgeving ontdekken

Katten genieten van het verkennen van de buitenwereld. Niet iedere kat kan daarentegen zelfstandig naar buiten, bijvoorbeeld doordat jouw kat nog te jong is of een medische aandoening heeft. Een buggy kan jouw kat helpen om toch wat lichaamsbeweging en frisse lucht te krijgen, zonder te veel druk op hun gewrichten te leggen. Je kan jouw kat veilig meenemen op buitenwandelingen, beschermt tegen verkeer en andere gevaren. Zo kun jij genieten van de frisse lucht en lichaamsbeweging, terwijl je kat geniet van een verandering van omgeving en mentale stimulatie.

Reizen en verhuizen

Als je op vakantie gaat hoef je jouw kat zeker niet thuis te laten! Een buggy biedt de oplossing om je kat te vervoeren en hem of haar mee op avontuur te nemen. Zo kun je jouw harige vriend gemakkelijk meenemen op wandelingen of huisdiervriendelijke locaties. Je hoeft je geen zorgen te maken over het dragen of los laten lopen van je kat. Ook als je naar een nieuwe plek verhuist kan een buggy een oplossing bieden. Katten hebben nog wel eens de gewoonte om naar hun oude huis terug te wandelen. Om dit te voorkomen kun je jouw kat eerst laten wennen aan de nieuwe buurt vanuit de veilige omgeving van een buggy.

Een band bouwen met je kat

Met je kat op pad gaan in een buggy kan helpen bij het opbouwen van een sterke band tussen jou en je kat. Dit komt doordat het een gezamenlijke ervaring is waarbij jij en je kat samen de buitenwereld ontdekken. Ga bijvoorbeeld lekker samen wandelen in het bos en laat jouw kat van de vele geuren en kleuren genieten. Tijdens het wandelen communiceer je en heb je interactie met je kat, wat leidt tot een diepere verbinding.

Ontdek de buggy

Niets is leuker dan samen met jouw kat veilig op pad te gaan. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een buggy voor jouw kat? Lees hier meer over de buggy en vindt de perfecte oplossing voor jou en je kat!

Gerelateerde verhalen

Hondenshow: meer dan een schoonheidswedstrijd
31 januari 2 minuten lezen

Hondenshow: meer dan een schoonheidswedstrijd

Deelnemen aan hondenshows is een opwindende en lonende ervaring voor zowel hondenbaasjes als hun harige viervoeters. Hoewel veel mensen hondenshows associëren met de traditionele conformiteitswedstrijden waar honden worden beoordeeld op hun uiterlijk, is er een hele wereld van diverse wedstrijden en demonstraties die verder gaan dan de standaard schoonheidswedstrijd.

In 3 stappen een hondenbuggy kiezen
26 november 2 minuten lezen

In 3 stappen een hondenbuggy kiezen

Het kiezen van een hondenbuggy kan een moeilijke beslissing zijn. Het is belangrijk om rekening te houden met jouw behoeften en die van je huisdier. Weet je niet zeker wat die behoeften zijn? Ontdek in 3 stappen hoe je een wandelwagen voor je huisdier kiest.

Met je hond op vakantie
9 november 4 minuten lezen

Met je hond op vakantie

Wie houdt er niet van vakantie? Je wilt er zeker van zijn dat je reis leuk is voor elk gezinslid, inclusief je hond. Lees deze tips om je hondvriendelijke vakantie te plannen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice