Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Nerveuze hond: Lotje ontspant weer in haar hondenbuggy

Suzanne kocht een tweedehands hondenbuggy voor teckel Lotje. Lotje heeft weinig zelfvertrouwen en kun je omschrijven als een nerveuze hond. In haar InnoPet Sporty Dog Trailer Deluxe kan Lotje weer ontspannen.

6 maart 2 minuten lezen
Nerveuze hond: Lotje ontspant weer in haar hondenbuggy

Verlatingsangst en prikkels

Teckel Lotje kan helaas niet alleen thuis zijn, door verlatingsangst. Iets wat waarschijnlijk voortkomt uit een trauma dat ze als puppy heeft opgelopen. Lotje moet dus overal mee naartoe. Ook als baasje Suzanne voor een pakketje naar een winkel in het dorp moet. Het dorp is niet groot, maar de geluiden, geuren en mensen zorgen ervoor dat Lotje gespannen wordt. Lotje werd regelmatig opgepakt om haar te kalmeren.

 

Tweedehands hondenbuggy

Een teckel is klein, maar uiteindelijk krijg je lamme armen van het dragen. Een vriendin van Suzanne merkte op dat een hondenbuggy wel eens een uitkomst zou kunnen zijn voor Lotje. Op een dag kwam op Facebook marktplaats een tweedehands InnoPet Sporty Dog Trailer Deluxe voorbij. Maar het voorwiel miste. Suzanne informeerde bij de InnoPet klantenservice naar het aanschaffen van een nieuw voorwiel. Gelukkig heeft InnoPet een hoop (reserve)onderdelen op voorraad. Dus een aantal dagen later was de hondenbuggy gebruiksklaar.

Lotje kan niet alleen thuis zijn”

Wennen aan de hondenbuggy

Terwijl Suzanne wachtte tot het nieuwe voorwiel binnen kwam, stond de buggy in de woonkamer. Na een goede schoonmaakbeurt begon Lotje vanzelf aan de wagen te snuffelen. Toen bij het voorwiel ook het bestelde kussen voor de hondenbuggy arriveerde, was Prinses Lotje d’r bolide compleet! Suzanne had direct het orthopedische kussen bij de klantenservice besteld. In de hondenbuggy ligt standaard een matje, maar ze wist dat Lotje comfortabeler zou liggen op een zacht kussen.

 

Rustiger in de hondenbuggy

Sommige mensen denken nog steeds dat je iedere hond zomaar ongevraagd kan aaien. Lotje is geen fan van vreemden. In haar afgesloten hondenbuggy is ongevraagd aaien verleden tijd. De barrière met het gaas zorgt er ook voor dat Lotje zich minder bedreigd voelt door alle externe factoren. Ze gaat makkelijk mee naar winkels (waar dat toegestaan is) en schoof in haar buggy ook met gemak aan in een restaurant. Het kan voor een hond zo veel comfortabeler zijn om verhoogd in een buggy te zitten. Zeker wanneer de hond een nerveuze of gestresste persoonlijkheid heeft.

Gerelateerde verhalen

Wandelen met blinde hond Teddy
23 april 3 minuten lezen

Wandelen met blinde hond Teddy

Na operaties aan goedaardige tumoren in het hoofd en glaucoma in de ogen, heeft hond Teddy geen zicht meer. Na volledig herstel geniet Teddy nog ontzettend veel van buiten wandelen. Baasje Orlaith kocht een hondenbuggy voor haar blinde hond, zodat hij altijd mee kan.

Veilig fietsen met je InnoPet fietskar
18 april 3 minuten lezen

Veilig fietsen met je InnoPet fietskar

Dagjes uit met je hond zijn nog makkelijker met de hulp van een fietskar. Samen met je trouwe viervoeter fiets je door natuurgebieden of de stad. En als je dan op je bestemming bent aangekomen, koppel je makkelijk de fietsstang af en gebruik je jouw hondenfietskar als hondenbuggy. Lees ons advies om veilig met je hond en de fietskar op pad te gaan.

In 8 stappen: laat je hond wennen aan de hondenbuggy
21 maart 3 minuten lezen

In 8 stappen: laat je hond wennen aan de hondenbuggy

Niet ieder huisdier wil de eerste keer in een hondenbuggy zitten. Met deze stappen laat jij je hond wennen aan de nieuwe bolide.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice