Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Een goede start met jouw pup? InnoPet helpt je erbij

Wat zijn ze schattig! Zo lief en klein. Misschien is het je eerst pup of heb je al weleens een pup grootgebracht. Één ding is zeker: een goede start is van groot belang voor een gelukkig hondenleven lang.

2 december 2 minuten lezen

Woohoo! Een puppy!

Er is een puppy op komst of misschien is hij of zij er al. Super leuk! Er breekt een mooie tijd aan waarin jullie een sterke band zullen gaan vormen, je pup de wereld gaat ontdekken en een heleboel moet leren. Je puppy is in de groei en de juiste bewegingen en opbouw van de hoeveelheid beweging is dus heel belangrijk. Natuurlijk wil je het allemaal goed doen, want jouw pup verdient het allerbeste! Onze producten maken het voor jullie makkelijker, leuker en veiliger.

De belangrijkste periode van jouw pup

Wanneer je puppy tussen de 8 en 12 weken oud is moet hij gesocialiseerd worden. Een pup is dan angstvrij en moet positieve ervaringen opdoen in alles waar hij of zij de rest van zijn of haar leven mee te maken krijgt. Dit is dus de belangrijkste periode in het leven van jouw pup! Tussen het eten, drinken en slapen door heeft jouw pup dus een hoop om kennis mee te maken en te ervaren. Denk aan: de omgeving, geluiden, soortgenoten, verschillende personen van verschillende leeftijden, drukke plekken, verkeer, etc. Onze buggy’s zijn hier perfect voor want jouw pup zit veilig, kan meer doen zonder te veel te bewegen en lekker slapen op de terugweg.

Welke buggy kies jij?

Natuurlijk wil jij het allerbeste voor jouw pup en dat willen wij ook. Onze missie is dan ook: samen er zorgeloos op uit. Onze buggy’s zijn comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit zodat jouw pup lekker ligt of zit en zich veilig voelt onderweg. Daarnaast valt er zoveel vanuit de buggy te zien! Een ware musthave dus voor een goede start. Nu nog een buggy uitkiezen. Klik hier om de buggy te vinden die het beste bij jullie past.

Gerelateerde verhalen

Drie signalen om artrose te herkennen bij jouw hond
22 december 4 minuten lezen

Drie signalen om artrose te herkennen bij jouw hond

Maak je je zorgen over de gezondheid van je hond? In dit artikel leggen we je meer uit over de symptomen van artrose, hoe het ontstaat en op welke wijze de dierenarts dit vast kan stellen. Weet dat je niet alleen bent als je je zorgen maakt over de gezondheid van je hond. Neem gerust contact op met de dierenarts om zeker te weten wat de oorzaak is en om de beste behandeling voor je hond te krijgen. We hopen dat dit artikel je helpt.

InnoPet lanceert nieuwe website
22 december 2 minuten lezen

InnoPet lanceert nieuwe website

Yes, de nieuwe website van InnoPet is in januari 2023 gelanceerd. De website is ontwikkeld met speciale focus op hondenbaasjes, onze klanten en onze internationale ambities. Met een nieuwe huisstijl die naadloos aansluit op onze missie en ons verhaal zijn we nu ook digitaal klaar om de toekomst tegemoet te gaan. En vooral om nog meer honden en hun baasjes een leven lang van elkaar te laten genieten!

Checklist: je pup socialiseren doe je zo
22 december 6 minuten lezen

Checklist: je pup socialiseren doe je zo

Heb je jouw gezin uitgebreid met een pup? Wij hebben een lijst met socialisatieactiviteiten opgesteld om jou te helpen bij het opvoeden van jouw pup. Houd er rekening mee dat jouw pup nog niet teveel mag bewegen. De beweegregel is: dagelijks 10 minuten per maand dat hij of zij oud is. Dus een puppy van 3 maanden mag 30 minuten per dag wandelen. Daarnaast krijgt een pup veel nieuwe indrukken, dus zorg ervoor dat je deze activiteiten doseert in de komende weken en jouw pup de rust geeft die hij of zij nodig heeft.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice