Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Een goede start met jouw pup? InnoPet helpt je erbij

Wat zijn ze schattig! Zo lief en klein. Misschien is het je eerst pup of heb je al weleens een pup grootgebracht. Één ding is zeker: een goede start is van groot belang voor een gelukkig hondenleven lang.

2 december 2 minuten lezen
Een goede start met jouw pup? InnoPet helpt je erbij

Woohoo! Een puppy!

Er is een puppy op komst of misschien is hij of zij er al. Super leuk! Er breekt een mooie tijd aan waarin jullie een sterke band zullen gaan vormen, je pup de wereld gaat ontdekken en een heleboel moet leren. Je puppy is in de groei en de juiste bewegingen en opbouw van de hoeveelheid beweging is dus heel belangrijk. Natuurlijk wil je het allemaal goed doen, want jouw pup verdient het allerbeste! Onze producten maken het voor jullie makkelijker, leuker en veiliger.

De belangrijkste periode van jouw pup

Wanneer je puppy tussen de 8 en 12 weken oud is moet hij gesocialiseerd worden. Een pup is dan angstvrij en moet positieve ervaringen opdoen in alles waar hij of zij de rest van zijn of haar leven mee te maken krijgt. Dit is dus de belangrijkste periode in het leven van jouw pup! Tussen het eten, drinken en slapen door heeft jouw pup dus een hoop om kennis mee te maken en te ervaren. Denk aan: de omgeving, geluiden, soortgenoten, verschillende personen van verschillende leeftijden, drukke plekken, verkeer, etc. Onze buggy’s zijn hier perfect voor want jouw pup zit veilig, kan meer doen zonder te veel te bewegen en lekker slapen op de terugweg.

Welke buggy kies jij?

Natuurlijk wil jij het allerbeste voor jouw pup en dat willen wij ook. Onze missie is dan ook: samen er zorgeloos op uit. Onze buggy’s zijn comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit zodat jouw pup lekker ligt of zit en zich veilig voelt onderweg. Daarnaast valt er zoveel vanuit de buggy te zien! Een ware musthave dus voor een goede start. Nu nog een buggy uitkiezen. Klik hier om de buggy te vinden die het beste bij jullie past.

Gerelateerde verhalen

Hondenshow: meer dan een schoonheidswedstrijd
31 januari 2 minuten lezen

Hondenshow: meer dan een schoonheidswedstrijd

Deelnemen aan hondenshows is een opwindende en lonende ervaring voor zowel hondenbaasjes als hun harige viervoeters. Hoewel veel mensen hondenshows associëren met de traditionele conformiteitswedstrijden waar honden worden beoordeeld op hun uiterlijk, is er een hele wereld van diverse wedstrijden en demonstraties die verder gaan dan de standaard schoonheidswedstrijd.

In 3 stappen een hondenbuggy kiezen
26 november 2 minuten lezen

In 3 stappen een hondenbuggy kiezen

Het kiezen van een hondenbuggy kan een moeilijke beslissing zijn. Het is belangrijk om rekening te houden met jouw behoeften en die van je huisdier. Weet je niet zeker wat die behoeften zijn? Ontdek in 3 stappen hoe je een wandelwagen voor je huisdier kiest.

Met je hond op vakantie
9 november 4 minuten lezen

Met je hond op vakantie

Wie houdt er niet van vakantie? Je wilt er zeker van zijn dat je reis leuk is voor elk gezinslid, inclusief je hond. Lees deze tips om je hondvriendelijke vakantie te plannen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice