Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Een goede start met jouw pup? InnoPet helpt je erbij

Wat zijn ze schattig! Zo lief en klein. Misschien is het je eerst pup of heb je al weleens een pup grootgebracht. Één ding is zeker: een goede start is van groot belang voor een gelukkig hondenleven lang.

2 december 2 minuten lezen

Woohoo! Een puppy!

Er is een puppy op komst of misschien is hij of zij er al. Super leuk! Er breekt een mooie tijd aan waarin jullie een sterke band zullen gaan vormen, je pup de wereld gaat ontdekken en een heleboel moet leren. Je puppy is in de groei en de juiste bewegingen en opbouw van de hoeveelheid beweging is dus heel belangrijk. Natuurlijk wil je het allemaal goed doen, want jouw pup verdient het allerbeste! Onze producten maken het voor jullie makkelijker, leuker en veiliger.

De belangrijkste periode van jouw pup

Wanneer je puppy tussen de 8 en 12 weken oud is moet hij gesocialiseerd worden. Een pup is dan angstvrij en moet positieve ervaringen opdoen in alles waar hij of zij de rest van zijn of haar leven mee te maken krijgt. Dit is dus de belangrijkste periode in het leven van jouw pup! Tussen het eten, drinken en slapen door heeft jouw pup dus een hoop om kennis mee te maken en te ervaren. Denk aan: de omgeving, geluiden, soortgenoten, verschillende personen van verschillende leeftijden, drukke plekken, verkeer, etc. Onze buggy’s zijn hier perfect voor want jouw pup zit veilig, kan meer doen zonder te veel te bewegen en lekker slapen op de terugweg.

Welke buggy kies jij?

Natuurlijk wil jij het allerbeste voor jouw pup en dat willen wij ook. Onze missie is dan ook: samen er zorgeloos op uit. Onze buggy’s zijn comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit zodat jouw pup lekker ligt of zit en zich veilig voelt onderweg. Daarnaast valt er zoveel vanuit de buggy te zien! Een ware musthave dus voor een goede start. Nu nog een buggy uitkiezen. Klik hier om de buggy te vinden die het beste bij jullie past.

Gerelateerde verhalen

Mobiliteitsproblemen bij honden; wanneer wandelen niet vanzelfsprekend is
19 september 3 minuten lezen

Mobiliteitsproblemen bij honden; wanneer wandelen niet vanzelfsprekend is

"Waarom zit je hond in een wandelwagen, kan hij niet lopen?" Een lopende hond lijkt voor de meeste mensen zo vanzelfsprekend. Ze hebben vier poten. Waarom moeten ze rondgeduwd worden in een wandelwagen? Voor veel hondeneigenaren is wandelen met hun hond helemaal niet vanzelfsprekend! Hun hond kan lijden aan een erfelijke ziekte, kanker, artritis, IVDD of heupdysplasie. Eerlijk gezegd is de lijst met redenen waarom een hond moeite heeft met lopen eindeloos!

Verschillende banden voor verschillende ondergronden
12 september 3 minuten lezen

Verschillende banden voor verschillende ondergronden

Of je nu van plan bent om met je hond naar het strand, het bos of de stad te gaan, een hondenkar moet voldoen aan jouw behoeften en die van je hond. Net elk type wiel is bedoeld voor gebruik op zandstranden. Zelfs als je niet met je hondenkar van de stoep gaat, wil je misschien weten welke wielen er zijn.

Hondenbuggy of kattenbuggy?
5 september 3 minuten lezen

Hondenbuggy of kattenbuggy?

Noorse boskatten kunnen behoorlijk zwaar zijn, volwassen katers kunnen wel 9 kg wegen! Geen wonder dat wanneer je twee of meer van deze katten hebt, het een heel gedoe kan zijn om ze te vervoeren. Trotse kattenmoeder Nicky heeft twee Noorse boskatten en over een paar weken komt er een Noorse boskatje bij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice