Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Reviews

116 Reviews in totaal
4.9
Gemiddelde ervaring
The best dog pushchair you’ll ever buy
Geplaatst op 11-07-2024
After lots of research,I decided this was the one for us, I needed a good off road pushchair due to where we live and walk , and the ride for my dog was of big importance due to him only weighing 1.8kg and recovering from a spine injury so didn’t want him bouncing all over the place. Well to say I’m over the moon is an understatement, it’s fantastic to push with a nice high handle, light and easy to manoeuvre and my little boy love his ride and is very happy sat in it. Super helpful customer service,and amazing next day delivery. Five stars all the way from us .
Great Stroller
Geplaatst op 08-07-2024
We've purchased a few pet strollers over the last few years and this has been the best so far. Easy to manoeuvre, easily folded away, seems robust. The reason for only giving 4 stars isn't really innopets fault to be honest...I think amazon is selling the wrong product and not listing correctly on its site... I ordered an innopet comfort efa stroller with the solid cup holder but was sent the eco model which comes with a little bag thing which is irritating as I purchased this model because of the holder
De uitvinder mag een prijs winnen
Geplaatst op 01-07-2024
Wat een fijne wagen voor ons hondje Hij is makkelijk mee te nemen in de auto We zijn er erg blij mee en onze hondje ook Complimenten aan InnoPet voor de kwaliteit van deze buggy
De uitvinder mag een prijs winnen
Geplaatst op 01-07-2024
Wat een fijne wagen voor ons hondje Hij is makkelijk mee te nemen in de auto We zijn er erg blij mee en onze hond ook Complimenten aan InnoPet
Stylish, practical, and comfortable
Geplaatst op 14-06-2024
I purchased this stroller for my 11-year-old, 10kg shih tzu, Cooper, who can still walk but can’t walk long distances. I wanted to be able to take him on longer walks with me. I chose the Comfort EFA Eco based on the good reviews. After using it for a few trips, I am really impressed with it. It was easy to assemble, is easy to use and steer, and Cooper loved it right from the start despite never having been in a stroller before. We’ve been able to go to places we could never normally go to, like our local lake. The stroller also saved him when an angry goose hissed at us; I popped him back in and zipped it up to hide him away! I purchased a rain cover separately and found that easy to use as well. We are looking forward to many more outings together and plan to carry a picnic with us in the basket underneath. Thank you for helping us get out to new and exciting places!
Fabulous Dog Stroller
Geplaatst op 14-06-2024
Best product I have ever brought! I have a deaf, blind and arthritic 16 year old Shih Tzu (Izzy) and recently acquired another rescue dog - a 10 year old Yorkie crossbreed (Lola). Walking them was a nightmare as obviously Izzy is very slow and can’t manage to walk far whereas Lola wants to go for miles at 100mph! This stroller has been an absolute godsend - Izzy has a little trot about then happily sits in the stroller enjoying the fresh air and smells on her travels. Although this stroller is more expensive than some other models on the market it is outstanding in its design and quality. I picked this model for the all terrain wheels and the ease of setting up and folding down (I did prepare by downloading a YouTube tutorial) but needn’t have bothered as the enclosed guide was so good and the operation so simple even I could follow it! One tip would be not to try your dog in it for size before a little walk - as I did this and my dog was a little confused to have her little harness put on to then be put straight in the stroller without a little sniff about first! She soon got used to it though and now has a little walk first then gladly takes pride of place in her comfy stroller! We are now able to travel far and wide for Lola to enjoy exploring new places and Izzy can come along and enjoy it too - I get stopped every time, everywhere I go to get asked about the pram and where I purchased it from by other dog lovers either struggling at the moment or considering something like this for the future. Highly recommend this product to anyone looking for a dog stroller for their pet.
Super wagen en fijne service.
Geplaatst op 07-06-2024
Wat een fijne wagen, onze franse bull is er super blij mee! Dit is dan ook al onze 2de wagen! De onderdelen zijn los te bestellen als er een reparatie nodig is (dit was nodig bij onze 1ste 2de hands wagen). Dat zie je niet bij veel bedrijven.
The adventure continues
Geplaatst op 02-06-2024
My pug is 14 years old and now we can have adventures together again. Important: I take my pug in the stroller to the vet and he is no longer afraid. Really stroller means happiness moments. The stroller is comfortable for my pug. It is very easy to fold/drive and put in the car (I’ve a mini cooper… small car!). The wheels are great for going up the mountain and then stopping at a restaurant. Our adventures will continue thanks to this car.
Superblij met deze geweldige aankoop
Geplaatst op 29-05-2024
Ben superblij met deze geweldige hondenbuggy, in een paar klikken heb je de wielen eronder gemonteerd en met 1 hand kan je de buggy in elkaar klappen. Rijd zeer soepeltjes over straat echt mijn puppy is nu wel erg verwend :)
Hele fijne wagen
Geplaatst op 23-05-2024
Hele fijne hondenbuggy Zeer makkelijk in en uit te klappen en met de grote wielen rolt hij super licht. Onze hond had het meteen naar haar zin , ze lag er meteen in te slapen.
Good quality product
Geplaatst op 04-05-2024
The pushchair looks excellent quality. It was easy to assemble and is easy to use. A great help for a poorly old dog. It means he can still enjoy walks on the beach.
Super
Geplaatst op 25-04-2024
Gemakkelijk en handig in gebruik
Perfecte hondenbuggy
Geplaatst op 21-04-2024
Hij heeft de juiste hoogte om er achter te lopen. Wielen rijden perfect. Nadeel, de bovenkant is voorzien van gaas en dat is niet af te sluiten. Als de zon erop staat zitten de hondjes toch nog in de zon.
Little bit of heaven for my pouch
Geplaatst op 06-04-2024
Ordering very easy, quick delivery, packaged well, so easy to assemble, really well made and looks great and easy to fold up and store. Our pouch is happy and so are we as no more carrying her when she gets tired. We love watching her enjoy the scenery on longer walks in this brilliant piece of kit. Thank you!
Fantastic Buggy!-highly recommend!
Geplaatst op 19-03-2024
After much research I settled on this buggy for my dog who recently went blind. It has lived up to my expectations. It has great suspension so my dog feels safe and it wheels very well over all types of terrain....I have even gone jogging with it! It is very easy to collapse & put in the car boot. My dog loves sitting up in it and it is great for busy places. If he gets tired there is lots of space for him to lie down also. There's even enough space to fit another two little dogs in with him also! All in all, I'd highly recommend 👌
Super comfort
Geplaatst op 15-03-2024
De Innopet comfort efa eco is super gemakkelijk in elkaar te zetten en biedt geweldig rij comfort voor zowel hond als baasje.
Fantastic Buggy!-highly recommend!
Geplaatst op 14-03-2024
My little dog went blind last year and after much research I settled on this buggy & it didn't disappoint! It's very sturdy & has good suspension, easy to collapse & put in the car boot. It is suitable for all ground surfaces ...we have even done parkrun on very uneven surfaces! It's easy to jog with and the raincover works well. Teddy my dog loves to sit up and take everything in (although there is loads of space also should he feel like lying down. Although more expensive than other buggies, it is worth it in my opinion. Overall I'm delighted with it and it's given my dog back some freedom & confidence. And another couple of dogs could easily fit in if needed!
Super goede honden buggy !
Geplaatst op 10-03-2024
Zoek je een super mooie, goed rijdende, makelijk mee te nemen, zeer degelijke, ruime en waar voor je geld krijgende honden/katten buggy, nou deze buggy heeft alles en meer. Ik kan iedereen deze buggy aanraden.
Excellent Product
Geplaatst op 09-03-2024
Great build quality fast delivery would highly recommend inopet products to everyone.
Rollatorhondenbuggy
Geplaatst op 08-03-2024
Hij is ideaal voor rollator als baasje slecht te been is,het handvat is zo gemaakt dat je handen erin rusten en je de schouders niet belast(je steunt er niet op) Hondje blij met flapje voor om zijn koppies eruit te steken Prachtige buggy
Very fine buggy
Geplaatst op 06-03-2024
Very fine buggy, this is our second one, light steering, fine wheels, lot of space. We advice it to anyone.
"De'" ideale buggy
Geplaatst op 06-03-2024
De InnoPet Comfort EFA Eco is de ideale buggy. Hij ziet er mooi en stoer uit. Makkelijk in elkaar te zetten, of in en uit elkaar te klappen. Heel wendbaar, loopt soepel. Ik wou eerst luchtbanden omdat dat comfortabel loopt. Maar met deze merk je geen verschil. Handige opbergvakken. Mijn 2 teckels hebben er alle ruimte in. Zowel de puppie die mog niet zo lang mag lopen als de oude hond maakt er gebruik van. Eerst getwijfeld ivm de aanschaf kosten maar zeker geen spijt van.
Must Have
Geplaatst op 20-02-2024
Well made , easy set up . Quality product
Comfort
Geplaatst op 18-02-2024
Heerlijke wagen zowel voor de hondjes, 2 chihuahua 's als voor mij..Zelfs de kinderkopjes in de winkelstraat neemt hij met gemak. Kost wat maar dan heb je ook wat. 👍👍
Happy
Geplaatst op 17-02-2024
I love this buggy for its comfort, not Just for the dogs (2 chihuahua s) but also for me.. Happy walking.
Sehr praktischer Hundewagen!
Geplaatst op 17-02-2024
Der Wagen lässt sich leicht zusammen bauen, mein 9kg schwerer Spitz hat genug Platz und fahren über unebenes Gelände ist mühelos möglich. Wir sind begeistert!!
Sturdy, smooth and stylish
Geplaatst op 15-02-2024
After an initial stern talking to myself for spending a large amount of money on the dog, I was so happy to receive the stroller which certainly reflects the value for money. My 17 year old PomeranianX loves being out the house with me and my youngest dog but his heart murmur is progressing, this gives us a fantastic option for when he's flagging. Love the storage, love the look and handling. My dog is super chilled so got used to it very quickly. He's not keen on sharing it with his younger brother but the fact it's table height makes up for it.
Super Hundebuggy
Geplaatst op 04-02-2024
Wir haben den wunderschönen Innopet Efa Eco Buggy bestellt. Die Lieferung war innerhalb 2 Tage bei uns Zuhause, fantastisch Wir sind sehr zufrieden und freuen uns über den Besten Buggy überhaupt 🐶🙋‍♀️
Comfort met een hoofdletter.
Geplaatst op 20-01-2024
De wagen zit degelijk in elkaar. Is gemakkelijk in te klappen en heeft geen luchtbanden die je op moet pompen. Harde kunststof wielen zijn ook zeker een pluspunt. Hond zit prettig en heeft veel zicht rondom.
Innopet honden buggy
Geplaatst op 16-12-2023
Snelle levering. Zeer solide voor gebruik tijdens onze wintersport. Wij zijn er blij mee.
Fab quality
Geplaatst op 21-11-2023
Delighted with the quality of this dog stroller. It is sturdy, comfortable amd light. It is an innovative design with lots of options to adjust outer covering so the dog can see out. We like the large wheels which are great for rough terrain. Speedy delivery too.
Perfect for my 15 year old dachshund with back issues.
Geplaatst op 20-11-2023
Lovely pet stroller. It is extremely easy to manoeuvre. Its lovely & bright …red & grey Long enough for my boy to lie down without having to twist. A very Solid stroller & a nice smooth ride for my little boy.
Topproduct
Geplaatst op 14-11-2023
Een ongelooflijk mooie buggy, heel stevig, grote wielen, een plezier om mee op stap te gaan
onze 3e innopetbuggy
Geplaatst op 06-11-2023
geweldige buggy's, wij hebben 2 buggy's, 1 in de auto en 1 voor thuis. verleden week een nieuwe aangekocht nadat na ruim 8 jaar gebruik het wiel van de oude buggy afbrak. zeet tevreden over de buggy.
Highly recommend
Geplaatst op 29-10-2023
The cary is worth every euro. Good Quality and our dogs love the dog carriage. We use it every day.
Great for my Sausage Dog
Geplaatst op 19-10-2023
Nice pram, nice big wheels, easy to steer and lots of storage, lightweight and easy to fold. Only didn’t give it five stars because it’s very expensive for what it is!!!
Beste aankoop van het jaar
Geplaatst op 17-10-2023
De Innopet Comfort is echt fantastisch! Gekocht om tijdens ziekte toch stevig te kunnen wandelen met mijn niet-zo-sportieve hond. De hond zit erbij als de koningin op haar troon. Maar ook ideaal voor een dagje weg, erg veel opbergruimte. (Naast de hond, ook ideaal voor boodschappen)
Schnelle Lieferung, super Buggy
Geplaatst op 05-10-2023
Ein tolle Produkt. Schnell zusammen zu bauen und auch super einfach einzuklappen. Der Buggy fährt auch auf unebenen Wegen ohne Probleme und lässt sich super lenken. Eine klare Kaufenpfehlung.
Geweldige buggy
Geplaatst op 05-10-2023
Onze hondjes vinden het geweldig om deze buggy te zitten de porche onder de buggy's. Makkelijk inklapbaar en rijd als een trein met de grote terrein wielen. Ik kan nu lange wandelingen maken heen lopen ze en terug mogen ze in de buggy.
Awesome INNO PETComfort EFA ECO Stroller
Geplaatst op 01-10-2023
Tha stroller was very easy to assemble, and really lightweight and very manoeuvrable. It seems to glide along the floor compared to our older and cheaper stroller which is a different make, the difference in quality is apparent all round. I would highly recommend these strollers to anyone thinking of purchasing one. Extremely happy with our purchase thank you.
Fijne degelijke buggy
Geplaatst op 21-09-2023
Met 2 chihuahua’s die slecht ter poot zijn is het een hele uitdaging om daarnaast een actieve hond uit te laten. Met deze buggy kunnen ze met de langere wandeling gezellig mee en genieten ze weer van het buiten zijn. Buggy is stevig, goed wendbaar en de grote wielen maken zeker het verschil. Ook zit er een goede vering in, waardoor ze minder door elkaar geschud worden. Ben er dus zeer tevreden over!
Moeske still on the road
Geplaatst op 20-09-2023
Dank zij de innopet kan ons moeske overal blijven meegaan 8 zoals ze gewoon was ,na enkele tromboses en een zwak hart mag ze geen zware inspanningen meer doen,in het begin was ze wat onwennig maar dit was van korte duur,de innopet is zeer kwalitatief en gebruiksvriendelijk,een aanrader!!!!!
Very nice
Geplaatst op 16-09-2023
Good!
Fantastic product!
Geplaatst op 15-09-2023
Love everything about this product! Our beloved shihtzu who is 11 years old. May now enjoy lovely long walks with us. Charlie as he is called is only allowed to walk a certain length but now he can join all adventures! Perfect for him! Love it
Eindelijks een buggy dat werkt
Geplaatst op 15-09-2023
Reeds twee eerdere buggy's gehad van gelijkwaardige prijs maar deze is gewoon veel beter. Hoofdzakelijk zijn de grotere wielen die het verschil zijn. Dat rijd zoveel beter dan de kleinere wieltjes. Verders is de montage erg simpel en gedaan in een paar minuten. Moest wel even zoeken naar de handleiding, die zit nl in het karretje zelf. Je ziet de handeling pas als je de kar een beetje open vouwt. Materiaal voelt goed aan. Vrij degelijk allemaal. Ik denk dat deze buggy een stuk langer zal meegaan dan die anderen die we hadden. Die waren nl na een maandje of 6 op of gebroken ( bij dagelijks gebruik). Aldus en top karretje.
Buggy
Geplaatst op 29-08-2023
I like quite everything about this shopping experience. From my questions answered by your staff in a matter of minutes, to the awesome buggy. My Petit Brabancon Frida loves it. Mybe cover for storage? Marko Slovenia
Great experience with Comfort EFA Eco
Geplaatst op 26-08-2023
I can finally follow my masters again on their forest walks in the Italian Alps. I'm 11 and a half years old and my name is Lizzy. I really like the comfort and practicality of my Comfort EFA Eco which folds easily to be placed in the boot of the car. The large wheels allow you to tackle dirt roads and the construction is solid and robust! I recommend it to all dogs!!!
Dog Buggy
Geplaatst op 24-08-2023
Prompt delivery. Easy assembly. Just what we wanted for our elderly fur baby.
Not for athletes
Geplaatst op 20-08-2023
We are very happy. This product is very stable and easy to handle. The materials and construction are very nice. Our dog loves it. The only thing missing is a solid plastic drink holder. The hanging purse is well made, but the drink takes up unnecessary space in it. Thank you for the perfect support from InnoPet.
Sturdy, well made, quality product
Geplaatst op 17-08-2023
I bought this for my 18 1/2 year old Shih Tzu and I was not disappointed. He loved it. He feels like he can now go to the park again and then go for a little stroll once there. The only thing I would comment on is it is pretty heavy. I struggle to carry it downstairs every day. Also when folded it does not stand up on its own. It needs to lean against something. But overall I am very pleased I went for a more sturdy stroller. Very smooth to push and goes up and down kerbs well. 😃
Te gekke hondenkar
Geplaatst op 16-08-2023
Hele fijne hondenwagen, makkelijk in en uit elkaar te halen, rijdt perfect, waardoor je fijn kan wandelen, bovenal vindt de hond het ook fijn mag overal mee naartoe, zelfs in sommige winkels.
Beste aankoop ooit!
Geplaatst op 16-08-2023
Dit is een mega handige ruime buggy. Veel ruimte voor de hondjes. Ik heb 4 chihuahua's. 4 is ietwat krap maar kan ook mits ze graag wat dichter op elkaar liggen. 3 chihuahua's prima. Is goed stevig! Ik kan alles meenemen water, voer en snoepjes. Mijn eigen spullen kunnen ook mee. Er zit tot mijn verbazing nog een groot opbergvak onder de buggy zelf. Een echte aanrader vol verassingen,waar je helemaal geen spijt van krijgt.
Top vakantie met Innopet!
Geplaatst op 14-08-2023
Voor onze franse bulldog Mylo hebben wij de Innopet comfort efa eco gekocht. Dit is zo'n goede beslissing geweest! Mylo vind het een feestje om er in de zitten. De stad in, het bos in, het strand over overal rijdt hij top! Zo kon mylo overal mee naartoe in de vakantie en ook na de vakantie wordt hij regelmatig mee genomen omdat Mylo er als een koning in wilt zitten, hij kan alles mooi overzien en zijn pootjes krijgen ook nog eens rust! Wat wil je nog meer ?👑 wij (en vooral Mylo) zijn er ontzettend tevreden over!
Hondenbuggy
Geplaatst op 10-08-2023
Hebben deze gekocht omdat de hond geopereerd is aan haar pootje en 2 masnd moet revalideren We zijn er heel blij mee want nu kan ze tich met ons mee en is een heel goed katretje zelfs in het bos gaan we ermee wandelen
Super goede buggy
Geplaatst op 05-08-2023
De buggy is heel stabiel en makkelijk om in elkaar of uit elkaar te klappen. We kunnen met deze buggy het bos in en naar het strand met onze pup
Superfijne buggy
Geplaatst op 03-08-2023
Rijdt heel fijn. Mooie hoogte voor langere personen. Makkelijk in en uit te klappen. Heerlijke bodem voor ons hondje. Groot genoeg. Schokvrij. Soepel wenden en bochten draaien. Kortom een hele fijne en mooie buggy voor onze hond.
Superblije teckel
Geplaatst op 02-08-2023
Olly, onze teckel van 1 jaar is erg blij met de buggy. De buggy staat in de huiskamer en hij wil er steeds in. Zo kan hij gezellig mee naar de markt en straks op vakantie mee met lange wandelingen. Ook wij vinden de buggy fijn, erg makkelijk in en uit te klappen en zeer wendbaar. Echt een aanrader!
Super tevreden !!!
Geplaatst op 24-07-2023
Voor ons eerste hondje schaften wij deze buggy aan en hadden we een super tevreden ervaring. Deze deed 4 jaar dienst op onze wekelijkse wandelingen zowel op de weg, het bos, in de Ardennen..... Een nieuwe buggy was nu wel nodig voor onze nieuwe puppy. Die zal er dolblij mee zijn nu ook hij mee kan op de wandelingen. Stevige buggy, goede kwaliteit. Prima.
Top Buggy !
Geplaatst op 24-07-2023
Het is een schitterende hondenbuggy en loopt zeer soepel. Ook vindt mijn hondje Diva de buggy geweldig. Zo kan je toch gaan winkelen met je hond en ook afstanden wandelen van 5 km. Helemaal blij mee, vindt ook de hond
Een mooie bolide voor onze kleine boef
Geplaatst op 22-07-2023
We zijn ontzettend tevreden over InnoPet Comfort EFA ECO buggy. Onze kleine Boefje vindt het heel leuk als hij in de buggy mee mag. Het voelt voor hem als een ware Rolls-Royce. De buggy is zeer wendbaar en goed begaanbaar op alle ondergronden.
Schot in de roos 👌
Geplaatst op 22-07-2023
Na wat speurwerk op internet kwamen we bij de Innopet Comfort uit. Na bezichtiging in de winkel, Petsplace Zeist, waren we gelijk om. Makkelijk te handelen, mooie hoogte, ook voor de eigenaar, en zeer makkelijk te assembleren. Binnen 10 minuten uit de doos en op zijn wieltjes👍. Geen moeilijk gedoe met schroeven en dergelijke. De viervoeter zat er gelijk in😊.
Fantastische buggy
Geplaatst op 19-07-2023
Ik ben intens blij met deze buggy !! Beste koop sinds tijden, hij is degelijk, loopt lekker, maar het belangrijkste is dat mijn hondje het helemaal te gek vind. Het is haar autootje !! Het is zijn geld dubbel en dwars waard.. Bedankt!!
Fijne wagen
Geplaatst op 12-07-2023
Nooit gedacht dat ik achter zo'n wagen zou lopen. Maar zowel ons teckeltje als ik genieten enorm van de wandeling! Wat jullie nog wel mogen verbeteren, is een zacht omhulseltje om het mandje heen. Voor de kin... 😉
Absolutely wobderful!
Geplaatst op 12-07-2023
What a great buggy for my dog. We do enjoy the walks. As my dog is partly handicapped, he cannot walk very far. So, we walk a bit. Then he goes into the buggy and we walk on. Until he shows he would like to walk a bit again. And in this way, we both enjoy long walks!
Super car
Geplaatst op 12-07-2023
Ik ben erg blij met de innopet,ik had niet verwacht dat ik ooit met zo wagentje zou gaan lopen,maar toen ik deze zag staan was ik gelijk verkocht,rij heel erg soepel en je kan er ook nog wat in opbergen ,super blij mee.
Super buggy!
Geplaatst op 08-07-2023
Gisteren heeft mijn vrouwtje de buggy ontvangen. Helemaal blij is ze ermee! "Kwaliteit van de buggy is echt geweldig", hoorde ik haar tegen die andere die ook bij ons moet wonen, zeggen. "En klapt heel makkelijk in en uit". Ik was ook gelijk rustig in de buggy, want ik kreeg een lekker botje en ik lag lekker zacht. Ik wilde er niet eens meer uit toen dat weer mocht. De buggy reed maar dat ging heel soepel. Precies groot genoeg voor mij - Bichon Frisé (formaat dwerg poedel) - ik kan liggen, zitten en draaien. Hopelijk mag ik nu mee de winkels in met het vrouwtje ;-) en het allermooiste: haar aankopen kunnen onderin het mandje en hoef ik die niet te dragen. Dankjewel Innopet! Liefs van Angus - The Fluffy Frise
Toller Hundebuggy
Geplaatst op 04-07-2023
Der Comfort Air Eco ist nun schon unser 2. Hundebuggy von InnoPet. Bisher haben wir bereits den „City“ und sind von der Qualität begeistert. Unser Hund liebt seine Buggys. Während der „City“ wunderbar für Stadt-und Restaurantbesuche geeignet ist (und sogar in einem Smart verstaut werden kann), haben wir uns nun zusätzlich den „Comfort Air Eco“ gegönnt, um unserem Hund in allen anderen Lebenslagen (Wald, Gelände, unebener Boden wie zB Altstadtpflaster, etc.) etwas mehr Comfort zu bieten. Hierfür sind die deutlich größeren Luftreifen einfach viel besser geeignet. Der Buggy besticht mit seinen diversen durchdachten Details und lässt sich einfach und schnell zusammenfalten.
Fantastic, well worth buying
Geplaatst op 30-06-2023
We'll packaged, very easy to assemble. Great build quality. Perfect for our recovering 16.5kg Dachshund. Light weight, great to manoeuvre. We used it over grass and bumpy terrain, great performance. Folds very easily and fits in our smallish boot without a problem. Highly recommended - well worth the money
Wonderful
Geplaatst op 26-06-2023
Really wonderful discovery
Fons Mobiel
Geplaatst op 25-06-2023
Dankzij de buggy heeft Fons, 12,5 jarige engelse stafford, de kans gekregen om met ons mee op vakantie te gaan met de mobilehome. Genoten dat hij heeft van de lange wandelingen waarbij hij regelmatig kon pauzeren in de buggy. Een gelukkige hond die zijn artrose weer even vergat.
Groot succes
Geplaatst op 23-06-2023
Voor ons teckeltje van 12 jaar worden de vakantiewandelingen te zwaar. Zeker met warm weer. Eerdere karren waren nooit een succes. Deze Innopet werd vanaf het eerste moment door haar geaccepteerd als fijne plek om gedurende de wandelingen even haar pootjes te laten rusten. Ook op het terras een ideaal eigen plekje. Ze kan nogal fel zijn tegen tegemoet komende honden, maar in deze kar voelde ze zich een soort van onzichtbaar. Dat kwam de rust zeer ten goede 😁. Al met al nog nooit zo 'n relaxte vakantie met teckel gehad als nu. Aanrader!
Piggy Buggy
Geplaatst op 23-06-2023
Love the Innopet Comfort. After borrowing a cheap buggy for my pug, we decided we needed something more sturdy for Winston. After reading reviews of the Innopet comfort we decided to purchase it. It’s made life so much easier, we can now go on longer walks also no need to leave him at home when we go to town. My other pug Freddie has decided he likes it as well, he sits very proud and enjoys looking around at everything. So glad we purchased it.
Enjoying retirement
Geplaatst op 22-06-2023
Received doggy stroller this morning and impressed with 24 hour delivery from doggy and moggie. A Breeze to set up for my elderly maltese Alfie who is now in liver failure with possible cushions disease. Have a two week motorhome holiday in Scotland organised and decided this is the way Alfie can still get out and about with help from medication. The buggy is easy to put up and down and Alfie very comfy as you can see in photo. Secretly i think he has always been jealous of the Grandchildren's wheels. Thank you Innopet and doggy & Moggie for allowing us to carry on enjoying Alfie’s life and travels. Many adventures to come and one happy doggy.
Perfect for sausages!
Geplaatst op 21-06-2023
The stroller was bought for our Dachshund to enable us to have days out when the weather is too hot to walk a dog. Our first trip out was to visit the Cheshire Show which in the event was torrential rain and bed. The stroller coped well with the muddy wet fields well and our dog was happy to have some respite from the monsoon conditions. Looking forward to using it on our holidays in Cornwall.
Queen in een koets
Geplaatst op 19-06-2023
Een gelukkig baasje is een gelukkig hondje: Het in elkaar zetten van de buggy spreekt voor zich en gaat dus heel gemakkelijk. De buggy is van degelijk materiaal en klikt heel gemakkelijk dicht. De buggy rijdt ook zeer comfortabel. Een gelukkig hondje is een gelukkig baasje: Cavalier Queen Elly zat van poging 1 heel erg chill in haar koets. We kunnen opnieuw samen op avontuur.
My dog loves his buggy
Geplaatst op 12-06-2023
Love the look and design of this stroller. Great quality and packs away in just one twist of the handle. Lot’s of storage. Just the right size for my 13 year old Westie weighing in at 11kg The only one small niggle would be one of the wheels starting squeaking after just a couple of days . We bought some bike chain oil and it soon sorted the problem out. Love this stroller.
Fijne hondenwandelwagen
Geplaatst op 12-06-2023
Makkelijk in elkaar gezet ! Rijd lekker ! Hond zit er heerlijk in ! Minder -de ruimte onder de kar is slecht te bereiken , moet je het zitgedeelte eerst optillen ! Maar toch blij dat ik de innopet heb gekocht
Hondenbuggy fantastisch!!
Geplaatst op 07-06-2023
Dit is de ferrari onder de hondenbuggies! Mooi design, rijdt fantastisch. Nu kunnen we mooie wandelingen maken met ons hondje die artrose heeft. Enorm blij mee. Andere 2 kunnen er ook in. Superfijn.
Great purchase
Geplaatst op 06-06-2023
This buggy has really helped when walking my 2 small dogs. I have 2 9 year old dogs and one of them loves to walk and the other is often reluctant or wants to go home sooner. The Innopet lets me put one dog in the buggy to let me continue walking with her brother who wants to continue romping away. Sometimes I put the reluctant dog in the buggy until we get to the park and then she is happy to walk. I want them to continue to walk for as long as possible as they are still young dogs, this provides the compromise. The buggy is also great for providing shelter from the extreme sun until we get to the shady park. I am delighted with this purchase, well worth the money.
Wonderful
Geplaatst op 06-06-2023
Free next day delivery. Exceptionally easy to put together. Size as described. Fits my Lhasa Apso perfectly. Lovely material. Nice big wheels. Easy to operate brakes, and 360° front wheel. Plenty of options for my dog travelling in it, with the safety of inside straps for her harness. Big door at back is ideal for her to climb out herself onto the sofa. Room height also good for sitting or standing with the hood in place. Also able to have open top with harness attached. I thought she'd go mad, but just laid down and let me take her. Nice bag to attach to the handle, and plenty of storage place underneath. Can't fault it! Can't wait for a day at the beach now!
Fab
Geplaatst op 03-06-2023
Nico has dislocated toes and arthritis. The buggy is a game changer!
Timbo
Geplaatst op 01-06-2023
Ik zocht allang zo een buggy en heb ze gevonden wand (Timbo ) had eens een keer ingezeten en hadden beloofd dat hij ook zo een kreeg , Maar op een dag dat we ze wilde gaan kopen vonden we geen tot vandaag dat we ze hebben gevonden maar snel besteld en hebben wij een wij zijn blij en Timbo ook
Absolutely awesome doggy pram
Geplaatst op 31-05-2023
I’ve been looking around for a doggy pram for my sausage dog as he obviously only has litttle legs, we like to go on long walks an he likes a little nap here an there , I’m so glad I chose this one the quality is outstanding, it’s very sturdy an well made , if your looking for a doggy pram this is the one , it’s easy to assemble an fold down , fab size storage underneath, a few of my friends are looking for a pram as they have sausage dogs an they will be getting one of these , you won’t be disappointed, absolutely awesome pram 💯
The Best Pet Stroller For European Cities
Geplaatst op 25-05-2023
We went through 3 other strollers in the first year living in Portugal until we decided to invest in an InnoPet stroller. Our mobility-challenged 14-year-old dog Katie loves traveling with us and visiting restaurants and hotels. Sadly, a month ago her stroller was stolen from our gated front porch. We didn't even consider another stroller for the replacement. So, she now has a shiny new carrinho to travel along the bumpy Porto streets and ride in style in the Metro. It's very easy to assemble, just click the wheels in and tighten the Velcro. It's very washable after older-dog accidents. And it's endless durable. It folds quickly and compactly for stowing on trains. I do wish there was a slightly narrower version because on some buses we need to enter the rear door -- but that's the only concern we have.
Does not take 1 dog up to weight as described
Geplaatst op 24-05-2023
After recently opening for holiday the hood on pram did not close as my dog sat in pram. I telephoned company whom I brought it from who advised me that it takes that weight for multiple very small dogs I have a small cocker under the weight and which I could have bought something much cheaper but thought more robust. To my very disappointed after 1 use and finding out it does not fit my dog Disgusted they refuse to issue refund
Geweldige buggy!
Geplaatst op 24-05-2023
Gisteren de buggy binnen gekregen, snelle levering. Een heerlijke buggy die een prettige hoogte heeft mbt de duwstang. Loopt heel licht en heeft een kleine draaicirkel. Eenvoudig te monteren. Het allerbelangrijkste onze Nola vind het vanaf het eerste moment geweldig!, ze laat zich als een prinses rijden. Tevens is het ook heel fijn dat je de winkels in kunt met je hond. Ben ontzettend blij met de aanschaf van de buggy.
Geweldige buggy
Geplaatst op 23-05-2023
De levering was snel en goed. Her is een verrijking om deze buggy aan te schaffen. Super makkelijk te monteren en een geweldige hoogte van de duwstang. De buggy loopt ontzettend licht en heeft een kleine draaicirkel. Veel ruimte voor ons hondje die er zeer ontspannen en als een prinsesje inzit. Je hebt zelf veel beenruimte om grote passen te maken. Een aanschaf die zijn geld waard is.
Amazing
Geplaatst op 23-05-2023
Easy to Assemble, dog happy in it. Early days but will certainly recommend.
BRILLIANT DOGGY BUGGY FROM INNOPET
Geplaatst op 20-05-2023
Plenty of space for dog to sit up and lie down. Good safety straps to keep it in on uneven surfaces. Plenty of space for coats (dog and ourselves) in lower basket. Great pouch on handle for water bottle, treats and lead. Worked well over sandy seashore in Northumberland; on grassy fields; on uneven tracks through woods and on hilly tracks up Lake District Mountains. Our dog loves it and wants in as much as she can. Got plenty of positive comments from other dog walkers who asked about it. A brilliant buggy at a reasonable and competitive price.
Handy buggy
Geplaatst op 13-05-2023
Geweldige buggy, zo handy en safe, de hondjes hebben een geweldige view. Ze zijn er echt happy mee. Makkelijk in het bos, zandpaadjes en natuurlijk in een drukke stad.
fantastic
Geplaatst op 11-05-2023
what a fantastic experience all round. So efficient and the pram is prefect, My dog has an injured shoulder but loves being out. In the last week i have had to return a pram from another company was awful yet i saw this online was on my doorstep in less than 24 hours and it’s a dream. He loves it so light and compact too. So easy to assemble it’s great really recommend. Fantastic :)
Goeie kwaliteit
Geplaatst op 04-05-2023
Je voelt dadelijk dat het een deftige buggy is, alleen de velcro zou ik vervangen door een rits miss
comfortable, easy to handle and sporty
Geplaatst op 03-05-2023
my dog ​​feels very comfortable and enjoys being fully mobile again.
I‘m so happy
Geplaatst op 30-04-2023
I like the comfortable use of the Innopet. Also our dog Foxy likes its to looks out the car.
Robust & comfort combined
Geplaatst op 30-04-2023
Great little dog pram. Easy to set up, great on the eye, the hound love its! Really robust, all terrain pram, great for country walks and across fields. I would highly recommend this product.
Quality always sells
Geplaatst op 27-04-2023
Excellent quality.Fantastic design features. Spend a little more and have a buggy that will last .
Quality pet stroller
Geplaatst op 26-04-2023
Best pet stroller I've ever had - and I've had 5 previously. Three big wheels make it very easy to manoeuvre. Nice high handlebar. However, unfortunately no cup holder and optional bag, if used blocks pets view to owner if looking out if the back of the pram which ours often does. Also small flap at the front which opens for larger dogs paws should have zipable mesh option for toy dogs to get a view out of the front if lying down. Also, the enclosed carriage part is higher from the ground than my previous prams so too high for toy dogs to jump in/out safely without assistance.
Love it!! Best thing I have ever bought.
Geplaatst op 13-04-2023
After months of trying to decide which one to buy. I finally settled on this Innopet stroller! It’s amazing and plenty of room for my pug Oscar. It has decent tyres as was no problem for our 4 mile off track walk today. Finally able to take Oscar everywhere :D thank you s lo much!
Innopet Comfort
Geplaatst op 07-04-2023
My Miniature Poodle tore her cruciate ligament resulting in an operation. We didn’t want to leave her out when taking our other Poodles out. I’ve tried a couple of cheaper brands given to us but I wanted something that could cope with different terrains. I absolutely love the stroller and it is so manoeuvrable even with one hand. It is excellent quality. The only negative is I do not particularly like the zip opening which is a bit fiddly.
Extra pootjes….
Geplaatst op 07-04-2023
Voor Beer betekend onze buggy, een VERGROTING van zijn te kleine wereld! Beer is net 6 jaar en heeft een inoperabele hernia, is aan het revalideren en mag beperkt stukjes wandelen. Waar hij tot zes weken geleden lekker rond banjerde, is hij in huis in de grootste bench die te krijgen was te vinden. Met de juiste medicatie is het voor Beer leefbaar, maar uiteraard niet groots genieten. Met de aanschaf van deze buggy opend zijn wereld zich weer meer! Met deze extra pootjes gaan wij weer als vanouds aan de wandel en Beer kan heerlijk mee en af en toe zijn pootjes even strekken! Gisteren ontvangen en uiteraard GETEST en wat een heerlijjke buggy is dit! Beer ligt en zit er goed en veilig in! Was duidelijk de omgeving vanuit een ander perspectief aan het bekijken! Lichtgewicht, eenvoudig uit en in te klappen, prima wegligging, duwhoogte aangenaam! Even een tip: geef de wielen wat smering, had wat last van een piepgeluid. Zo opgelost. Wij gaan met Beer in zijn buggy vele kilometers in bos en hier op het strand en in de bergen wandelen! Absoluut een echte AANRADER!
Excellent doggie stroller!
Geplaatst op 02-04-2023
Everything about this product and the buying experience has been great... I accidentally ordered the wrong stroller and luckily realised in time to cancel and order the right one. I had an immediate response to confirm the cancellation and new order had been made. Delivery was super quick, the stroller was really simple to put together, and the quality of the stroller is brilliant. The bigger wheels have done exactly what I wanted which was to make the ride less 'rattley' which was the problem with the previous stroller that had small wheels. This stroller is a sturdy build without making it oversized so we can whiz around in it and park up without getting in the way. My little pooch loves it!
Hondenbuggy innopet comfort efa eco
Geplaatst op 31-03-2023
Enorm makkelijk in gebruik Zeer ruim voor 2 kaninchen teckels
Maggie’s Motor
Geplaatst op 28-03-2023
We purchased this for Maggie, our little Cockapoo, who unfortunately is blind due to a genetic eye disease.The Innopet Comfort will keep her safe when we go walking or on holiday, It has been designed and constructed in a fantastic way, which is ideal for Maggie and us. We are absolutely pleased with this Innopet Comfort.
Maltezer op 3 poten
Geplaatst op 25-03-2023
Ik ben super blij met mijn hondenbuggy van Innopet. Zeer luxe en van alle gemakken voorzien. Goed stevig en kan tegen een stootje. Fijn ruim en goede zwenk wielen. Kan zo mijn 8 jarige maltezer Pippi meenemen naar de bossen, waar ik altijd wandel. Onze Pippi's poot is geamputeerd door een aanval van een hedershond die los liep. Deze buggy maakt het allemaal wat makkelijker in deze trieste periode. Kortom heel erg blij met dez Innopet buggy.
Fantastic well made dog buggy
Geplaatst op 20-03-2023
This is the best dog buggy I've ever had. The build quality is outstanding. I did a lot of research before I bought it and Innopet reviews were fabulous. The wheels are sturdy ,perfect for rough terrain and jogging. It folds flat and is not too heavy either. Really looking forward to some summer adventures with my Jackapoo
Great quality. Great product.
Geplaatst op 15-03-2023
Great quality and a great product. Dog loves it and it’s built well.
Brilliant
Geplaatst op 08-03-2023
I took it out today in quite deep snow on the Isle of Skye and it was so easy to push. Gizmo was very happy in it. The big wheels make such a difference and it is more comfortable for Gizmo too. All terrain pet buggy at its best. Thank you Innopet
Travel in style in twilight years
Geplaatst op 01-03-2023
Dexter is 16 years young , he is so comfortable he loves the way it glides and doesn’t shake him around . Even on really rough ground. Enabling him to come everywhere we go with his younger brother, who also likes to get in with him if he can. We love the quality and how easy it was to assemble we would highly recommend this stroller to everyone .
Super buggy!
Geplaatst op 28-02-2023
Wat een super buggy! Deze buggy vorige week aangeschaft omdat mijn ruwharige teckel een dubbele nekhernia heeft. Daardoor moest ze 6 weken volledige hok rust waardoor ik haar naar buiten moest dragen om haar behoefte te doen en dan weer naar binnen dragen. Met deze buggy kunnen we nu weer heerlijke wandelingen gaan maken en kan ze er ook nog languit in gaan liggen als ze wil. Deze buggy is van alle gemakken voorzien en daar zijn we beide zeer blij mee, echt een aanrader dus!
Buggie voor mijn puppy Milou
Geplaatst op 21-02-2023
Super goede buggy voor mijn pup. Dankzij de grote wielen is het goed wandelen in de bossen en door het zand.
Wat een TOP buggy!
Geplaatst op 17-01-2023
Deze buggy is echt fantastisch! Doordat het voorwiel helemaal kan ronddraaien is deze buggy dan ook zéér wendbaar. Alle wielen op deze buggy zijn van een groot formaat waardoor het lopen door een bosrijke omgeving ook goed te doen is. De hoogte van de buggy is voor mij precies goed. Deze buggy heb ik twee jaar in mijn bezit en ik loop er bijna dagelijks mee. Conclusie: voor mij is er geen betere buggy op de markt. Na vele km’s wandelplezier is deze buggy nog steeds tip top in orde, de kwaliteit is echt solide en Rakker en ik blijven dagelijks hiervan genieten. Dank je Innopet voor deze fantastische buggy want nu kunnen Rakker (16,5 jarige teckel) en ik tenminste nog vele wandelingen samen maken. Merci 🙏
Rekomend
Geplaatst op 15-09-2022
Had this for a month now. This stroller is amazing! I use it in hot days and long walks at the moment, to my 13 years old pero. He loves it beter than i that i world do 🥰 and it works realy geeat. Yiu can drive it everywere you can go whit a baby stroller. Next testning is to drive it in snow to,but Im not thinking it going to be a problem. Ihave nothing bad to say about the stroller ❤️
Geweldig!!
Geplaatst op 08-09-2022
Heb deze buggy nu een maand... en hij is geweldig!! Ik gebruik hem bij lange wandelingen met mijn 13 jarige hond. Hij is er gek op 🥰 en het werkt echt geweldig. Je kunt er overal mee naartoe, ook op bospaden of gras. Wij zijn helemaal geholpen!! Ik heb niets slechts te zeggen over de buggy!❤️
SUPER!
Geplaatst op 09-08-2022
Thank You so much, THIS stroller is amazing and my dog loves it! Very lightweight and easy to manoeuvre ❤️😍
Second dog pram from InnoPet
Geplaatst op 01-06-2022
Just got my second Innopet Buggy Comfort EFA. Best dog stroller I’ve tried so far. I had my last one for 6 years. Used it every day for my chihuahuas. I live in Sweden and this stroller works perfect even in the winter with lots of snow. Highly recommended!
Perfect voor een teckel
Geplaatst op 08-04-2022
Mijn Teckel, Jelle, is dol op zijn InnoPet comfort efa hondenbuggys. Comfortabel, gemakkelijk te manoeuvreren en veilig. Ik ben blij dat ik het heb gekocht en zou het aanbevelen aan andere eigenaren van kleine honden.