Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact
innopet-hondenbuggy-kleine-hond-jong-stel-picknick-avenue-shiny-grijs

Weer samen op avontuur dankzij de hondenbuggy

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Bijvoorbeeld omdat je pup nog niet veel mag bewegen, je hond een medische aandoening heeft of simpelweg te oud wordt? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit. Ongeacht de situatie.

Waarom een hondenbuggy?

In een hondenleven komt het vaak voor dat een hond moeilijk, minder of helemaal niet kan lopen. Je pup mag vanwege zijn of haar groei misschien nog niet veel bewegen. Misschien heeft je hond een blessure, ongeval of operatie gehad. Of wordt jouw hond gewoon een jaartje ouder en daardoor moeilijker ter been. Net als bij mensen, worden bij honden de botten en gewrichten zwakker naarmate zij ouder worden. Daarom is de hondenbuggy een steeds vaker gekozen oplossing. Zo kunnen jullie er toch weer samen op uit. Ondanks de beperkingen.

Onze buggy’s zijn er voor iedere hond. Voor pups en oudere honden. Honden die last hebben van een blessure of operatie kunnen met je mee op avontuur. Honden met gewrichtsproblemen zijn weer langer en vaker buiten. Honden die angstig zijn door bijvoorbeeld slechte ervaringen, dementie hebben, slechthorend of slechtziend zijn, voelen zich veiliger in een buggy. Wat de situatie ook is, jouw hond kan weer met je mee.

Overigens zijn onze buggy’s natuurlijk niet alleen geschikt voor honden, zoals de naam doet vermoeden. Veel van onze klanten gebruiken de buggy juist voor hun kat!

innopet-hondenbuggy-all-terrain-kleine-hond-jong-stel-vakantiepark-wandelen
innopet-hondentrailer-hercules-zware-hond-schuin

Voor welke honden zijn hondenbuggy’s geschikt?

Iedere hond is anders. Van jong tot oud en van klein tot groot. Maar elke hond moet de wereld kunnen ontdekken, toch? Daarom zijn onze producten er voor alle honden en elke levensfase. Welke situatie is op jullie van toepassing?
innopet-hondenbuggy-city-compact-man-kleine-hond-stad
Voor pups die nog niet veel mogen bewegen
Je puppy is volop in de groei. De juiste bewegingen en opbouw van de hoeveelheid beweging is daarom heel belangrijk. Natuurlijk wil je het allerbeste voor jouw pup, daarom is het fijn om je pup regelmatig te ontlasten en alles rustig op te bouwen.
Lees meer
innopet-hondentrailer-labrador-terras-restaurant-vrouw-buiten
Voor oudere honden die slecht ter been zijn
Ze hebben in hun leven heel wat gewandeld, ontdekt en gespeeld. Maar dat gaat na verloop van tijd steeds lastiger. Senioren hebben vaak extra zorg nodig en je wilt ze natuurlijk optimaal laten genieten van hun oude dag. Met een hondenbuggy kun je er met jouw senior zorgeloos op uit.
Lees meer
innopet-hondenbuggy-comfort-efa-franse-bull-wandelen-bos-2
Voor honden met een medische aandoening
Helaas krijgen veel honden te maken met erfelijke aandoeningen of blessures. Van overbelasting of een verkeerde beweging tot chronische aandoeningen zoals artrose of dysplasie. Ook kan je hondje angstig, slechtziend of slechthorend zijn. Hoe kun je jouw harige vriend hierin ondersteunen?
Lees meer

Lulu en haar lieve teckel Nina

“We hebben Nina’s Innopet hondenbuggy gekocht toen ze werd getroffen door IVDD (hernia). Het is heel belangrijk dat ze goed kan rusten. De hondenbuggy van InnoPet maakt het mogelijk dat ze toch van de buitenwereld kan genieten, dat maakt ons zo blij.”

teckel-nina-in-comfort-air-eco-grijs
teckel-nina-herstellen-in-comfort-air-grijs
innopet-hondenbuggy-comfort-air-eco-grijs-schuin

Welke hondenbuggy past bij jou?

Onze hondenbuggy’s zijn niet alleen gemaakt voor de ondersteuning, maar vooral voor het geluk van jou en je harige vriend. We hebben een breed assortiment en voor iedere situatie een passende oplossing. Ontdek welke hondenbuggy het beste bij jullie past.

Voor elke situatie een oplossing:

  • Pup, ouderdom of medische aandoening
  • Voor grote of kleine honden
  • In de stad, het bos of op het strand
innopet-hondenbuggy-kleine-hond-man-vrouw-urbanisatie
innopet-hondenbuggy-comfort-air-eco-grijs-zijkant
Bekijk welk product bij jou past

Bekijk ook deze producten

De juiste oplossing kiezen kan lastig zijn, daarom helpen we je graag een handje - of pootje. Kies hieronder wat voor jou geldt, dan zoeken wij passende producten voor je.
innopet-hondentas-traveller-jaguar-ponpon-2
Trolleys & Tassen
Voor de allerkleinste die je graag dicht bij je houdt hebben we prachtige tassen. Ga je shoppen of neem je je hond mee op reis? Bekijk welke tas het beste bij jullie past
Ontdek meer
InnoPet reisbench all in one vooraanzicht
Reisbenches
Neem jouw trouwe viervoeter overal mee naartoe. Gaan jullie naar een camping of wil je dat jouw trouwe makker overal lekker tot rust kan komen? Onze lichtgewicht nylon benches zijn hier uitermate geschikt voor.
Ontdek meer
innopet-regenhoes-universeel
Accessoires
Maak jouw hondenbuggy compleet met passende accessoires. Een regenhoes, een luchtpomp of een handige reistas.
Ontdek meer