Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Bringing back happiness sinds 2007

Mens en dier langer van elkaar laten genieten. Dat is waar we bij InnoPet ons bed voor uitkomen. Met onze premium mobiliteitsproducten voor dieren verleg je grenzen en kunnen jullie weer samen op avontuur. Wanneer onze missie geslaagd is? Als alle honden een leven lang met hun baasje verbonden kunnen blijven en er samen zorgeloos op uit kunnen gaan.

innopet-hondentrailer-labrador-winkelen-vrouw-buiten
Sven_LoRes
Sven van InnoPet
"Het InnoPet DNA"

InnoPet is sinds 2007 uitgegroeid tot een toonaangevend merk in diermobiliteit. Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwegein voorzien wij dierenwinkels en retailklanten in heel Europa van hondenbuggy’s, fietskarren en andere mobiliteitsproducten.

Daarbij is ons uitgangspunt dat we net dat stapje verder gaan op het gebied van service. Flexibiliteit, transparantie en uitdagingen oplossen: dat is waar we voor staan. We vinden het belangrijk dat klanten en gebruikers weten wat ze van ons mogen verwachten en dat ze van ons op aan kunnen.

Maar wat we het allerbelangrijkst vinden? Dat is de liefde tussen mens en dier. Daarom vind je bij ons alleen producten van hoge kwaliteit, optimaal comfort en veiligheid. Al onze producten stellen je in staat om er weer op uit te gaan met je huisdier. Geen beperkingen, maar mogelijkheden. En die creëren we al meer dan 15 jaar.

Van marktkraam naar marktleider

InnoPet is een familiebedrijf. Van generatie op generatie onderscheiden onze producten zich in de diermobiliteit, maar altijd met dezelfde focus op de klant en op kwaliteit. Benieuwd naar ons verhaal? Lees gauw verder.
oprichter-innopet-marktkraam-utrecht
1981
Het ontstaan van het familiebedrijf

Ruim 40 jaar geleden nam InnoPet-oprichter André Maijer de marktkraam van zijn vader over. Op markten door heel Nederland verkocht de eerste generatie Maijer dierenbenodigdheden. Zoon André zette de marktverkoop voort en zo ontstond het familiebedrijf.

Wekelijks terugkerende klanten voorzag hij van hun benodigde producten en vooral van een lach op hun gezicht. Door een praatje te maken of met een simpele ‘hoe-is-het’. Veel klanten kende hij bij naam en zij kwamen dan ook graag bij hem terug. Hij bracht zelfs regelmatig – nadat hij zijn marktkraam had afgebouwd – de bestelde producten bij zijn klanten thuis. De klant is koning, dat is altijd zijn belangrijkste uitgangspunt geweest

Over ons - beursfoto
2007
Introductie hondenbuggy in Nederland

Gedurende zijn jaren op de markt zag André steeds meer hondjes die moeilijk ter been waren. Bijvoorbeeld door ouderdom, (erfelijke) ziektes of operatie. Daar moest hij iets mee. Een huisdier hoort toch gewoon mee naar buiten te kunnen?

Na veel research kwam André in aanraking met de oplossing. Een buggy, maar dan voor honden. André wist het zeker: dit gaat veel huishoudens helpen. Samen met zijn vrouw Corinne haalde hij de hondenbuggy naar Nederland. In 2007 introduceerden zij deze op de DiBeVo vakbeurs en het merk InnoPet was geboren.

innopet-fusie-ann-de-clercq
2016
De handen ineen

In de jaren die volgden hebben André en Corinne veel klanten voorzien van de hondenbuggy. Eén van de eerste Belgische klanten, Ann de Clercq, besloot het product in 2007 direct in haar dierenwinkel te verkopen. Ook zij merkte namelijk dat haar klanten ineens zonder hondje naar haar winkel kwamen: ze miste iets.

Ze raakte zo overtuigd van het product en de visie van InnoPet dat Ann, André en Corinne in 2016 de handen ineen hebben geslagen.

derde-generatie-betreed-innopet
2022
De derde generatie

Eind 2019 is de derde generatie Maijer, Sven Maijer, in het familiebedrijf getreden. Sven heeft in 2022 officieel de rol van CEO bekleed en staat daarmee aan het roer van het zeskoppige InnoPet team. Inmiddels is InnoPet uitgegroeid tot het bekendste merk in Europa voor diermobiliteit. Het assortiment bestaat uit hondenbuggy’s, trolleys, fietskarren, loopplanken en tassen. Door heel Europa en het Verenigd Koninkrijk levert InnoPet zijn producten aan retailers en dierenspeciaalzaken. Daarmee is InnoPet marktleider in veel van deze landen.

innopet-hondenfietskar-hercules-labrador-fietsen-park
toekomst
Een leven lang erop uit

De komende jaren blijven wij ons inzetten om mens en dier langer van elkaar te laten genieten. Zo ontwikkelen we continu in ons productaanbod en verkennen we nieuwe markten. Ook ondernemen en steunen we initiatieven die bijdragen aan onze missie. Die is namelijk pas geslaagd wanneer alle honden hun leven lang ontspannen en zorgeloos eropuit kunnen gaan, samen met hun baasje. We’re bringing back happiness!

Maak kennis met ons team

Sven_LoRes
Sven Maijer
CEO

"Altijd verbonden zijn met je huisdier, ongeacht de situatie. Dat is mijn persoonlijke missie!"

Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice

"Ik krijg er energie van om klanten de beste service te verlenen!"

Reinier_LoRes
Reinier van Goch
Magazijnspecialist

"Een gelukkig huisdier, daar word ik vrolijk van. Ik doe dan ook graag dat extra stapje!"

innopet-hondenbuggy-city-compact-man-kleine-hond-stad

Daarom kies je voor InnoPet

Veiligheid
Comfort
Service
Duurzaam

Voor iedere situatie en voor elke hond

Iedere hond is anders. Van jong tot oud en van klein tot groot. Maar elke hond moet de wereld kunnen ontdekken, toch? Daarom zijn onze producten er voor alle honden en elke levensfase. Wat gaan jullie samen ondernemen?
innopet-hondenbuggy-all-terrain-kleine-hond-jong-stel-vakantiepark-wandelen
Wandelen
Die heerlijke wandeling in het park of het bos weer samen kunnen maken? Met onze hondenbuggy’s kunnen jullie alle kanten op. Of je nu de natuur of de stad wilt opzoeken: jouw trouwe vriend gaat met je mee.
Lees meer
innopet-fietskar-sporty-dog-trailer-fietsen-buiten-2
Fietsen
Gek op fietsen? Je hond kan met je mee. Dat vinden ze heerlijk, met de neus in de wind en wapperende haren. Leg samen langere afstanden af met onze fietskarren. Voor elk gewicht en elke grootte. Niks houdt jullie tegen.
Lees meer
innopet-grassramp-loopplank-hond-suv-border-collie-2
Reizen
Ga je verder van huis? Of je nu met de auto of het openbaar vervoer reist: je wilt je huisdier veilig met je meenemen. Onze tassen, trolleys, loopplanken en (reis)benches zijn ideaal om mee te nemen op reis. Waar je ook gaat.
Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.