FC2106-NB – Ultralight Pro Backpack Carrier – Navy Blue

Klaar om op avontuur te gaan en de wildernis te verkennen met je huisdier? Je huisdieren naar buiten brengen kan een ongelooflijk leuke en hechte ervaring zijn, maar alleen als ze altijd veilig en comfortabel zijn. Onze Ultralight Pro-rugzakdrager is lichtgewicht, multifunctioneel en zeer veilig om zorgeloos mee te hiken of een wandeling mee door de stad te maken.

ULTRA LICHTGEWICHT: Weegt slechts 1,38 kg (3 lbs), onze Ultralight Pro-rugzakdrager is perfect voor wandelpaden, kamperen of lange afstanden zonder dat u snel moe wordt.

ERGONOMISCH ONTWERP MET EXTRA ONDERSTEUNING: Wordt geleverd met verdikte ademende vullingen, verstelbare schouder- en borstriemen die uitstekende ondersteuning bieden en het gewicht gelijkmatig over uw schouders verdelen.

MAXIMALE VENTILATIE: Uitgerust met meerdere gaasvensters voor maximale ventilatie, plus een boven klep met magnetische sluitingen om uw huisdier ongestoord te houden.

DUURZAAM & VEILIG: maakt gebruik van afneembare de EVA-bodem met hoge dichtheid; en veiligheidslijntjes om de veiligheid van uw huisdier te garanderen.

COMPACT: je kunt de rugzak voor huisdieren voor of achter dragen, recht of plat leggen en het onderste kussen naar wens aanpassen. Vouw het vervolgens plat voor eenvoudig opbergen.

AIRLINE GOEDGEKEURDE CABINEDRAGER: U kunt uw harige vrienden meenemen naar de cabine om ze de hele tijd in de gaten te houden. Neem voor de zekerheid nog wel even contact op met de luchtvaartmaatschappij of ze specifieke eisen hebben.

AFMETINGEN: Kan tot 7 kg / 15 lb dragen met een binnenruimte van L30 x B30 x H50 cm / L11,8 x B11,8 x H19,7 inch, perfect voor kleine honden en katten.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FC2106-NB – Ultralight Pro Backpack Carrier – Navy Blue”

Your email address will not be published. Required fields are marked *