Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Puppy Kimbo en zijn panterprint buggy

Janine koos voor de InnoPet Allure Cheetah buggy voor haar puppy Kimbo, omdat ze een stijlvolle, praktische oplossing zocht om hem mee te nemen tijdens wandelingen en uitjes. Haar grotere hond kan nu lekker zijn wandelingen afmaken, terwijl kleine Kimbo een dutje doet in zijn buggy.

6 September 2 minuten lezen
Puppy Kimbo en zijn panterprint buggy

Janine, trotse hondenmoeder van de zes maanden oude puppy Kimbo, raakte geïnspireerd om een buggy aan te schaffen toen een bekende er al één had. Nieuwsgierig vroeg ze wat die ervan vond. Eén ding was snel duidelijk: Janine wilde geen kleine plastic wielen. De zoektocht naar een hondenbuggy voor de pup was begonnen. Op de InnoPet website vulde ze de keuzehulp in. En elke keer kwam dezelfde buggy naar voren: de InnoPet Allure Cheetah. Voor Janine, die dol is op alles met panterprint, was de keuze snel gemaakt.

Socialiseren

De buggy kwam als geroepen, want Janine heeft ook nog een grotere hond die zonder problemen langere afstanden loopt. Ze had eerder een draagzak geprobeerd voor Kimbo, maar dragen kan vermoeiend zijn. Op drukke plekken zoals de markt wilden mensen ongevraagd de schattige pup aaien. Hartstikke leuk, maar niet altijd goed voor de socialisatie. De buggy bleek de perfecte oplossing: helemaal afsluitbaar, waardoor niemand zomaar met zijn handjes aan Kimbo kan zitten.

Buggy puppy socialiseren

Natuurlijk moest Kimbo even wennen aan zijn nieuwe rijdende troon. Wanner hij in de buggy ging, kreeg hij een snackje. Nu is hij er zo aan gewend dat hij er zelfs binnenshuis in ligt te dutten.

Overal mee naartoe

Als het trio gaat wandelen, loopt Kimbo vrolijk mee totdat hij moe wordt, en dan stapt hij in zijn buggy, klaar voor een ritje. Ondertussen loopt de andere hond gewoon verder. Die buggy gaat overal mee naartoe: van dagelijkse wandelingen tot uitstapjes naar het tuincentrum, de markt, de kermis en zelfs boodschappen doen. En toen Janine uit eten ging, zat Kimbo dankzij de buggy precies op de goede hoogte om lekker ‘aan te schuiven’ aan tafel.

De buggy is inmiddels een vast onderdeel van hun routine en wordt minstens twee keer per dag gebruikt. Bij de aankomende vakantie naar Italië? Ja hoor, dan gaat de buggy gezellig mee!

Wat andere mensen ervan vinden, interesseert Janine helemaal niets. Sterker nog, ze merkt dat mensen op straat stiekem jaloers zijn op haar stijlvolle panterprint buggy voor Kimbo. En geef ze eens ongelijk! InnoPet wenst Janine en haar honden veel leuke uitjes toe met hun InnoPet Allure.

Gerelateerde verhalen

Harry, Holly en hun InnoPet Hercules
13 August 3 minuten lezen

Harry, Holly en hun InnoPet Hercules

Labradors Harry en Holly zijn onafscheidelijk. Samen met de baasjes gaat het duo graag wandelen en op avontuur in de Schotse natuur. Toen Harry artritis kreeg, gingen de uitjes steeds moeizamer. Toen baasje Jacqueline iemand zag met een hond in een buggy, wist ze dat dit het verschil zou maken voor haar familie.

Welk type hondenbaas ben jij? Doe de test!
9 August 2 minuten lezen

Welk type hondenbaas ben jij? Doe de test!

Ben jij een strenge trainer of een verwennende baas? Doe de test en ontdek welk type hondenbaas jij bent!

Je puppy socialiseren
8 August 2 minuten lezen

Je puppy socialiseren

Gefeliciteerd met je nieuwe pup! Nu is het tijd om hem of haar kennis te laten maken met de wereld. Socialisatie is super belangrijk voor een gelukkig en ontspannen hondenleven. Laten we aan de slag gaan!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice