Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact
innopet-hondenfietskar-hercules-labrador-fietsen-park-2 (2)

Laat je viervoeter de wereld ontdekken in de fietskar

Gek op fietsen? Je hond kan met je mee. Dat vinden ze heerlijk, met hun snuit in de wind en wapperende haren. Leg samen langere afstanden af met onze fietskarren. Ze zijn er voor elk gewicht en elke grootte. Of je viervoeter nu slecht ter been is of je er gewoon recreatief op uit wilt: niks houdt jullie tegen.

Een ultiem gevoel van vrijheid

Fietsen met je trouwe viervoeter, dat is toch heerlijk? Veel baasjes fietsen korte afstanden met hun hond naast de fiets. Dat vinden honden niet alleen fijn, het is ook goed voor hun conditie en spierontwikkeling. Maar wat doe je als jouw hond minder goed ter been wordt? Bijvoorbeeld door ouderdom, erfelijke aandoening of een operatie? Dan biedt een hondenfietskar dé uitkomst om er toch samen op uit te kunnen gaan.

Of je nu recreatief wilt fietsen of langere afstanden wilt afleggen met je hond: met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Een mooie fietstocht in de omgeving met tussendoor een lunch op het terras? Geen probleem. Naar het bos voor een heerlijke wandeling of op visite bij familie? Met de fietskar kan het. Misschien willen jullie zelfs op fietsvakantie. Waar jullie reis ook naartoe gaat, wij helpen je op weg.

En wat misschien wel het fijnste is? Veel van onze fietskarren zijn ook te gebruiken als hondenbuggy. Zo heb je maar één product nodig om samen overal naartoe te kunnen.

FIetskar-hond-in-InnoPet-kar
innopet-hondenfietskar-sporty-evolution-blauw-schuin

Voor welke honden zijn onze fietskarren geschikt?

Iedere hond is anders. Van jong tot oud en van klein tot groot. Maar elke hond moet de wereld kunnen ontdekken, toch? Daarom zijn onze producten er voor alle honden en elke levensfase. Welke situatie is op jullie van toepassing?
innopet-hondenfietskar-sporty-evolution-latte-fietsen-border-colli
Voor pups die nog niet veel mogen bewegen
Je puppy is volop in de groei. De juiste bewegingen en opbouw van de hoeveelheid beweging is daarom heel belangrijk. Natuurlijk wil je het allerbeste voor jouw pup, daarom is het fijn om je pup regelmatig te ontlasten en alles rustig op te bouwen.
Lees meer
innopet-hondenfietskar-hercules-labrador-fietsen-park
Voor oudere honden die slecht ter been zijn
Ze hebben in hun leven heel wat gewandeld, ontdekt en gespeeld. Maar dat gaat na verloop van tijd steeds lastiger. Senioren hebben vaak extra zorg nodig en je wilt ze natuurlijk optimaal laten genieten van hun oude dag. Met een hondenbuggy en fietskar kun je er met jouw senior zorgeloos op uit.
Lees meer
innopet-hondenbuggy-fietskar-sporty-dog-trailer-markt-border-collie
Voor honden met een medische aandoening
Helaas krijgen veel honden te maken met erfelijke aandoeningen of blessures. Van overbelasting of een verkeerde beweging tot chronische aandoeningen zoals artrose of dysplasie. Ook kan je hondje angstig, slechtziend of slechthorend zijn. Hoe kun je jouw harige vriend hierin ondersteunen?
Lees meer

Marjan en haar Cocker Spaniel Binkie

Mijn Binkie is al 13 en heeft last van artrose. Maar iedere woensdag- en zaterdagmiddag wandelen we samen met de hondenbuggy naar het park bij ons achter. Daar kan hij dan heerlijk met zijn vriendjes spelen. Niet meer zo wild als vroeger, maar ik zie aan hem dat hij er enorm van opleeft. Die middagen maken hem zo blij! En ik gun het hem zo, de lieverd.

innopet-hondentrailer-labrador-winkelen-vrouw-buiten
innopet-hondenbuggy-allure-cheetah-vooraanzicht
innopet-hondenbuggy-comfort-efa-franse-bull-steiger-2

Welke InnoPet fietskar past bij jou?

Gaan jullie samen fietsen of een stuk wandelen? Leg je een korte of lange afstand af? Wij hebben met onze fietskarren zo ontworpen dat jouw trouwe viervoeter altijd met je meekan. Of ‘ie nu jong, oud, groot of klein is.

De voordelen van een InnoPet fietskar:

  • Fietskar en hondenbuggy in één
  • Standaard geleverd met regenhoes
  • Fietsstang eenvoudig links of rechts te bevestigen
InnoPet - Zoek een winkel - Vrouw met buggy
innopet-hondenfietskar-sporty-dog-trailer-bs-schuin
Bekijk alle fietskarren

Bekijk ook deze producten

De juiste oplossing kiezen kan lastig zijn, daarom helpen we je graag een handje - of pootje. Kies hieronder wat voor jou geldt, dan zoeken wij passende producten voor je.
innopet-hondentas-roller-carrier-zwart-trolley-voorkant
Trolleys & Tassen
Voor de allerkleinste die je graag dicht bij je houdt hebben we prachtige tassen. Ga je shoppen of neem je je hond mee op reis? Bekijk welke tas het beste bij jullie past
Ontdek meer
InnoPet reisbench all in one vooraanzicht
Reisbenches
Neem jouw trouwe viervoeter overal mee naartoe. Gaan jullie naar een camping of wil je dat jouw trouwe makker overal lekker tot rust kan komen? Onze lichtgewicht nylon benches zijn hier uitermate geschikt voor.
Ontdek meer
innopet-fietsstang-zwart-productfoto
Accessoires
Voor de fietskarren zijn er extra onderdelen, zoals een koppelstuk of een fietsstang, los verkrijgbaar.
Ontdek meer