Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

InnoPet accessoires

IPA-MC:VC46 Dark blue 1
InnoPet Orthopedisch Kussen voor Cozy en Comfort

Met een orthopedisch hondenkussen ligt je hond nóg comfortabeler tijdens een rit in de hondenbuggy. Voor de InnoPet Premium Cozy, Comfort EFA Eco en Comfort Air Eco. De memory foam vlokken in het kussen geeft je hond extra ondersteuning aan de spieren en gewrichten. Het losse hoogwaardige schuim vermindert drukpunten, bevordert een gezonde bloedcirculatie en verhoogt de mobiliteit. De kussens zijn royaal gevuld, je kunt makkelijk zelf schuim uit het kussen verwijderen, als deze te bol staat voor jouw hond.

IPA-OM050G (zijaanzicht)
InnoPet Orthopedisch Kussen voor Sporty

Met een orthopedisch hondenkussen ligt je hond nóg comfortabeler in de InnoPet Sporty Dog Trailer Deluxe of InnoPet Sporty Evolution! De memory foam vlokken in het kussen geeft je hond extra ondersteuning aan de spieren en gewrichten. Het losse hoogwaardige schuim vermindert drukpunten, bevordert een gezonde bloedcirculatie en verhoogt de mobiliteit. Dit kussen is van vitaal belang voor honden met gezondheidsproblemen en draagt bij aan een betere levenskwaliteit en sneller herstel. Met de hulp van dit orthopedische hondenmatras ervaart je hond bovendien minder schokken tijdens het rijden in de hondenbuggy.

IPA-OM060G (zijaanzicht)
InnoPet Orthopedisch Kussen voor Hercules 2.0

Met een orthopedisch hondenkussen ligt je hond nóg comfortabeler in de InnoPet Hercules 2.0! De memory foam vlokken in het kussen geeft je hond extra ondersteuning aan de spieren en gewrichten. Het losse hoogwaardige schuim vermindert drukpunten, bevordert een gezonde bloedcirculatie en verhoogt de mobiliteit. Dit kussen is van vitaal belang voor honden met gezondheidsproblemen en draagt bij aan een betere levenskwaliteit en sneller herstel. Met de hulp van dit orthopedische hondenmatras ervaart je hond bovendien minder schokken tijdens het rijden in de hondenbuggy.

innopet-matrasovertrek-donkerblauw
InnoPet Matrasovertrek – Velvet Fleece

Maak jouw hondenbuggy CoZzzier met dit zachte matrasovertrekje vanVelvet Fleece en geef jouw hond maximaal comfort, warmte en zachtheid. Dit matrasovertekje kan je met 30 graden handwas schoonmaken en is eenvoudig met een ritssluiting te vervangen.

innopet-matrasovertrek-minky-fleece-pink
InnoPet Matrasovertrek – Minky Fleece

Maak jouw hondenbuggy CoZzzier met dit zachte matrasovertrekje van Minky Fleece en geef jouw hond maximaal comfort, warmte en zachtheid. Dit matrasovertekje kan je met 30 graden handwas schoonmaken en is eenvoudig met een ritssluiting te vervangen.

PremiumCozy_wielset_luchtbanden
Premium Cozy – Luchtbanden set

Wil jij jouw Premium Cozy hondenbuggy gebruiken met luchtbanden en het comfort naar een nog hoger niveau tillen? Dat doe je met deze luchtbanden set! Jullie kunnen met deze wielen set echt op ieder type ondergrond het maximale comfort naar boven halen. Druk de knop aan de zijkant van het wiel in en schuif hem zo op de as. Binnen 10 seconden heb jij alle wielen gewisseld.

koppelstuk-3-1
InnoPet Koppelstuk (Universeel)

Heb jij een Sporty Dog Trailer Deluxe, Sporty Evolution of een Hercules 2.0 en ben je op zoek naar een extra koppelstuk voor bijvoorbeeld een tweede fiets? Dan is dat uiteraard mogelijk! Het universele koppelstuk is geschikt voor alle producten en kan bevestigd worden op fietsen waarbij de as een diameter heeft van 10mm. Let op: Heb je een elektrische fiets? Dan kan het zijn dat dit koppelstuk niet past, neem contact op met onze klantenservice om er zeker van te zijn dat het koppelstuk past op jouw fiets!

innopet-hondenbuggy-urban-gold-organizer-spullen
InnoPet Organizer

Berg je kleine spullen eenvoudig op in deze InnoPet organizer. De Organizer bevestig je eenvoudig aan de duwstang van de buggy met klittenband. Dankzij deze organizer gemaakt van gerecycled materiaal heb je de hondensnoepjes of de poepzakhouder altijd bij de hand.

innopet-fietsstang-zwart-productfoto
InnoPet Fietsstang Sporty

Wil jij voor jouw Sporty Dog Trailer Deluxe of Sporty Evolution een extra fietsstang aanschaffen? Dan heb je de InnoPet Fietsstang Sporty nodig. Je kan deze fietsstang zowel links als rechts bevestigen op de fiets. De fietsstang wordt standaard geleverd inclusief koppelstuk (diameter 10mm). Ben je van plan een fietskar te gebruiken achter je elektrische fiets? Lees dan hier ons veiligheidsadvies.

innopet-fietsstang-zwart-productfoto
InnoPet Fietsstang Hercules

Heb jij ervoor gekozen om de Hercules 2.0 eerst als buggy te gebruiken en wil je deze fantastische hondentrailer nu ook gebruiken voor achter de fiets? Dan heb je de InnoPet Fietsstang voor de Hercules 2.0 nodig. Je kan deze fietsstang zowel links als rechts bevestigen op de fiets. De fietsstang wordt standaard geleverd inclusief koppelstuk (diameter 10mm). Ben je van plan een fietskar te gebruiken achter je elektrische fiets? Lees dan hier ons veiligheidsadvies.

innopet-hondenbuggy-compact-city-regenhoes
InnoPet Regenhoes City Buggy

Gebruik jouw buggy in elk seizoen door de universele regenhoes aan te schaffen. Deze InnoPet regenhoes is speciaal gemaakt voor de InnoPet City

regenhoes transparant productafbeelding
InnoPet Regenhoes Hopper

Gebruik jouw buggy in elk seizoen door de universele regenhoes aan te schaffen. Deze InnoPet regenhoes is speciaal gemaakt voor de InnoPet City Hopper

regenhoes transparant productafbeelding
InnoPet Regenhoes 3C

Gebruik jouw buggy in elk seizoen door de universele regenhoes aan te schaffen. Deze InnoPet regenhoes is geschikt voor de Avenue

regenhoes transparant productafbeelding
InnoPet Regenhoes 3A

Gebruik jouw buggy in elk seizoen door de universele regenhoes aan te schaffen. Deze InnoPet regenhoes is geschikt voor de Adventure en de Allure

regenhoes transparant productafbeelding
InnoPet Regenhoes (L)

Gebruik jouw buggy in elk seizoen door de universele regenhoes aan te schaffen. Deze regenhoes is geschikt voor de Urban Eco

regenhoes transparant productafbeelding
InnoPet Regenhoes (M)

Gebruik jouw buggy in elk seizoen door de universele regenhoes aan te schaffen. Deze regenhoes is geschikt voor de Comfort Air ECO, Comfort EFA ECO en de All Terrain.

innopet-travelbag-productfoto
InnoPet Travelbag

De Innopet® Buggy Travelbag is ideaal om uw hondebuggy veilig mee te vervoeren. De zwarte nylon Travelbag is universeel te gebruiken. De travelbag is universeel te gebruiken met uitzondering van de Sporty Dog Trailer Deluxe, Sporty Evolution, Hercules 2.0 en de Mamut

innopet-airpomp-productfoto
InnoPet Air Pomp

De InnoPet Air Pomp is een ideaal accessoire voor de hondenbuggy’s en fietskarren van InnoPet met luchtbanden. Deze luchtpomp is geschikt voor de Comfort Air Eco, de Sporty Dog Trailer Deluxe, Sporty Evolution en de Hercules 2.0.

Vind een InnoPet dealer bij jou in de buurt

Wil je er zeker van zijn dat onze producten geschikt zijn voor jou en je hond? Ervaar de InnoPet producten in het echt. Met meer dan 800 winkels in Europa is er altijd een verkooppunt bij jou in de buurt.

InnoPet - Zoek een winkel - Vrouw met buggy