Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Je puppy socialiseren

Gefeliciteerd met je nieuwe pup! Nu is het tijd om hem of haar kennis te laten maken met de wereld. Socialisatie is super belangrijk voor een gelukkig en ontspannen hondenleven. Laten we aan de slag gaan!

8 August 2 minuten lezen
Je puppy socialiseren

Speeltijd voor Puppy’s

Voordat we beginnen, even dit: puppy’s hebben veel slaap nodig. Houd de speeltijd daarom kort en maak het leuk. Een handige regel is: 10 minuten beweging per levensmaand. Dus een pup van 3 maanden mag 30 minuten spelen en wandelen.

Wil je weten hoe lang jouw pup precies mag bewegen? Lees dan dit artikel.

Ontdekken maar!

De beste tijd om je pup aan de wereld voor te stellen is tussen de 8 en 12 weken. Dan staan ze het meest open voor nieuwe ervaringen en vormen ze positieve associaties! Laten we hun dagen vullen met leuke avonturen:

  • Mensen: Laat je puppy kennismaken met verschillende mensen, zoals kinderen, volwassenen en senioren. Houd rekening met factoren zoals leeftijd, geslacht, uiterlijk (brillen, hoeden, baarden) en etniciteit om je puppy te helpen wennen aan verschillende mensen.
  • Dieren: Socialisatie met andere dieren is essentieel. Dit geldt voor honden van verschillende rassen en groottes, maar ook voor katten, paarden en andere diersoorten.
  • Plaatsen: Stel je puppy bloot aan verschillende omgevingen, zoals woonwijken, parken, winkels en dierenklinieken. Dit zal hem helpen zich aan te passen aan verschillende omgevingen en angst verminderen.
  • Verkeer: Maak je puppy vertrouwd met verschillende soorten verkeer, zoals auto’s, bussen en fietsen. Zo leert hij zich netjes te gedragen in de buurt van voertuigen.
  • Geluiden: Laat je puppy wennen aan verschillende geluiden, zowel bekende als onbekende, zoals huishoudelijke apparaten, muziek en buitengeluiden. Dit kan op angst gebaseerde reacties helpen voorkomen.
  • Objecten: Introduce your puppy to various objects, including umbrellas, wheelchairs, and strollers. This will help them understand that not all objects are threatening.
  • Ondergronden: Allow your puppy to experience different surfaces, such as grass, concrete, and stairs. This will help them become comfortable in various environments.

Tips voor puppy socialisatie

  • Rustig aan: Forceer niets. Als je pup bang is, stop dan.
  • Belonen: Als je pup iets goed doet, beloon hem dan.
  • Let op de signalen: Als je pup gestrest lijkt, geef hem dan rust.
  • Puppycursus: Rond de 12 weken is een puppycursus een goed idee. Zo leert je pup de basiscommando’s en heeft hij contact met andere honden.

Onthoud: Een vermoeide pup is een brave pup. Zorg ervoor dat ze genoeg slaap, beweging en gezond voeding krijgen.

Door deze tips te volgen, help je je pup opgroeien tot een zelfverzekerde en sociale hond. Geniet van deze bijzondere tijd samen!

Gerelateerde verhalen

Puppy Kimbo en zijn panterprint buggy
6 September 2 minuten lezen

Puppy Kimbo en zijn panterprint buggy

Janine koos voor de InnoPet Allure Cheetah buggy voor haar puppy Kimbo, omdat ze een stijlvolle, praktische oplossing zocht om hem mee te nemen tijdens wandelingen en uitjes. Haar grotere hond kan nu lekker zijn wandelingen afmaken, terwijl kleine Kimbo een dutje doet in zijn buggy.

Harry, Holly en hun InnoPet Hercules
13 August 3 minuten lezen

Harry, Holly en hun InnoPet Hercules

Labradors Harry en Holly zijn onafscheidelijk. Samen met de baasjes gaat het duo graag wandelen en op avontuur in de Schotse natuur. Toen Harry artritis kreeg, gingen de uitjes steeds moeizamer. Toen baasje Jacqueline iemand zag met een hond in een buggy, wist ze dat dit het verschil zou maken voor haar familie.

Welk type hondenbaas ben jij? Doe de test!
9 August 2 minuten lezen

Welk type hondenbaas ben jij? Doe de test!

Ben jij een strenge trainer of een verwennende baas? Doe de test en ontdek welk type hondenbaas jij bent!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice