Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Adoptiehond Lucy en haar InnoPet hondenbuggy

Soms is een blessure van een hond tijdelijk, en soms zal een blessure de rest van het leven van je hond duren. Lucy is een actieve hond die houdt van de buitenlucht en van rondrennen. Door een ongelukje kreeg ze een pijnlijke heup. Met Lucy's InnoPet hondenbuggy kan ze nog steeds met de roedel mee en genieten van haar avonturen in de natuur.

15 October 3 minuten lezen
Adoptiehond Lucy en haar InnoPet hondenbuggy

Christine is een zorgzame dog mom van drie schattige adoptiehonden: de 6 jaar oude Lucy, de 2 jaar oude Toby en de 8 jaar oude Spot. Deze drie harige kameraden bieden Christines troost en plezier, vooral tijdens haar eigen gezondheidsproblemen. Christine wacht op een niertransplantatie, wat haar mogelijkheden om te bewegen beperkt. Maar dankzij haar broer, die herstellende is van kanker, krijgen de honden toch nog genoeg tijd buiten. Twee tot vier wandelingen per dag bij een nabijgelegen meer.

Lucy heeft een passie voor het achtervolgen van eekhoorns en katten. Op een van deze wandelingen langs het meer zag ze een eekhoorn. Helaas blesseerde ze haar achterheup tijdens de achtervolging. Nog maar 6 jaar oud lijdt Lucy nu aan artritis in die heup, waardoor lange wandelingen moeilijk zijn. Ondanks pijnmedicatie kan ze alleen korte wandelingen maken voordat ze rust nodig heeft.

Rescue dog Lucy has an injury and can still go on adventures in her dog strollerLucy in de buggy Dog with injury in a dog stroller2 jaar oude Toby Rescue dog8 jaar oude Spot

Christine wilde dat Lucy kan blijven genieten van haar wandelingen met Toby, Spot en haar broer. Toen kwam haar zus te hulp met een attent cadeau: de InnoPet Adventure hondenbuggy. Deze hondenbuggy met drie wielen is robuust, sportief en, in Christine’s woorden, “ziet er heel chique uit” met een kleur die “klasse” uitstraalt. Ze bestelden ook de bijpassende regenhoes, als bescherming tegen het beruchte natte weer van Noord-Ierland.

“De hondenbuggy geeft Lucy weer leven,” zegt Christine. Nu kan ze nog steeds meelopen met haar roedel tijdens hun wandelingen en genieten van de frisse lucht en het landschap zonder zichzelf te overbelasten. Voorbijgangers stoppen vaak om Lucy in haar “ koets ” te bewonderen en geven altijd snel complimentjes voor de kleine dame die in stijl wordt vervoerd.

De voordelen van de hondenbuggy gaan echter verder dan alleen Lucy. Voor Christine, die zelf fysieke beperkingen heeft, is de buggy een reddingslijn geworden. Door erop te leunen tijdens wandelingen en haar medicijnen en persoonlijke spullen binnen handbereik te houden in de opbergmand. De hondenbuggy stimuleert Christine om vaker naar buiten te gaan met haar honden, wat haar helpt om actief en betrokken te blijven in haar toestand.

Uiteindelijk brengt de InnoPet Adventure hondenbuggy niet alleen Lucy, maar ook Christine veel plezier, zodat ze samen kunnen genieten van hun dagelijkse wandelingen, ongeacht de uitdagingen.

Christine adopteerde haar drie honden van Almost Home Animal Rescue Noord-Ierland. Christine won het aankoopbedrag van haar InnoPet hondenbuggy terug door een review te schrijven en koos ervoor om het bedrag te doneren aan dit dierenasiel.

Gerelateerde verhalen

5 Tips om je hondenbuggy klaar te maken voor de herfst 🍁
26 September 3 minuten lezen

5 Tips om je hondenbuggy klaar te maken voor de herfst 🍁

De zomer is voorbij, en in de lage landen ligt het gure weer op ons te wachten. Hoe bereid je jouw hondenbuggy ritjes voor op regenbuien en kou? Met deze 5 tips kunnen jij en je harige vriend voorbereid op avontuur! Ook als het niet meer zo zonnig is.

4 Tips: je hond naast de buggy laten lopen
24 September 3 minuten lezen

4 Tips: je hond naast de buggy laten lopen

Je hond zit waarschijnlijk niet de hele wandeling in de hondenbuggy. Een hond aangelijnd naast een hondenbuggy laten lopen, kan nog best een uitdaging zijn. De riem tussen de wielen, je hond die te dicht voor de wagen loopt, of zo hard aan de riem trekt dat de hondenbuggy omvalt. Wat kun je hier aan doen?

Puppy Kimbo en zijn panterprint buggy
6 September 2 minuten lezen

Puppy Kimbo en zijn panterprint buggy

Janine koos voor de InnoPet Allure Cheetah buggy voor haar puppy Kimbo, omdat ze een stijlvolle, praktische oplossing zocht om hem mee te nemen tijdens wandelingen en uitjes. Haar grotere hond kan nu lekker zijn wandelingen afmaken, terwijl kleine Kimbo een dutje doet in zijn buggy.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met onze klantenservice.