Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Fietsen met je hond? Zo pak je het aan

Zoveel te zien op de fiets! Samen op avontuur, met de neus in de wind. Met de fiets kunnen jij en je trouwe viervoeter langere afstanden afleggen in kortere tijd. Dat is er nog eens samen op uit! Fietsen met je hond is dan ook hartstikke leuk en gezond!

15 december 2 minuten lezen

Voor wie?

Onze fietskarren zijn er voor alle hondeneigenaren die graag fietsen en samen met hun hond op avontuur willen gaan. Ze zijn geschikt voor iedereen. Van jong tot oud en van klein tot groot. Je pup is nog in de groei en mag daardoor nog niet te veel bewegen, maar hoe leuk is het om hem of haar de omgeving te laten zien op de fiets! Je hond die zo van buiten zijn houdt maar helaas door gewrichtsproblemen of ouderdom geen lange afstanden (meer) kan afleggen, hij of zij zal volop genieten van een fietstocht.

Waar naartoe?

Het is een prachtige dag om er op uit te gaan. Wat gaan jullie doen? Natuurlijk er samen op uit op de fiets! Waar gaat de reis naartoe? Een mooie fietstocht in de omgeving? Tussendoor in het zonnetje lunchen op een terras of nemen jullie een goedgevulde picknickmand mee? Fietsen jullie naar het bos voor een heerlijke wandeling of gaan jullie gezellig op visite bij familie of vrienden/vriendinnen? Misschien willen jullie zelfs op fietsvakantie. Jullie kunnen daar naartoe waar jullie willen! Onze fietskarren zijn ook te gebruiken als buggy en daarmee dus perfect voor een dagje er op uit.

Welke fietskar kies jij?

Natuurlijk wil jij het allerbeste voor jouw hond en dat willen wij ook. Onze missie is dan ook: samen er zorgeloos op uit. Onze fietskarren zijn comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit zodat jouw hond lekker ligt of zit en zich veilig voelt onderweg. Grote kans dat je na het lezen van deze pagina al hebt bedacht waar jullie gaan fietsen. Super leuk! Nu nog een fietskar uitkiezen.

Klik hier om de fietskar te vinden die het beste bij jullie past.

Gerelateerde verhalen

In 3 stappen een hondenbuggy kiezen
26 november 2 minuten lezen

In 3 stappen een hondenbuggy kiezen

Het kiezen van een hondenbuggy kan een moeilijke beslissing zijn. Het is belangrijk om rekening te houden met jouw behoeften en die van je huisdier. Weet je niet zeker wat die behoeften zijn? Ontdek in 3 stappen hoe je een wandelwagen voor je huisdier kiest.

Met je hond op vakantie
9 november 4 minuten lezen

Met je hond op vakantie

Wie houdt er niet van vakantie? Je wilt er zeker van zijn dat je reis leuk is voor elk gezinslid, inclusief je hond. Lees deze tips om je hondvriendelijke vakantie te plannen.

Een kat in een hondenbuggy: zo ga je veilig eropuit met jouw kat
8 november 3 minuten lezen

Een kat in een hondenbuggy: zo ga je veilig eropuit met jouw kat

Een kat in een hondenbuggy is helemaal niet raar. Ook katten moeten mentaal gestimuleerd worden. Door ze naar buiten te laten kunnen ze de omgeving ruiken en zien. Als je kat niet zelfstandig naar buiten kan, is het een goed idee om de kat in een hondenbuggy naar buiten te nemen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice