Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Je hond houdt niet van zijn hondenbuggy

Pablo is een jonge Franse Bulldog wiens korte pootjes snel moe worden. Zijn mens, Maddy, gaf hem een buggy die hij niet zo geweldig vond. Omdat Maddy een hondenbuggy wilde die gemakkelijker te manoeuvreren was, besloot ze de InnoPet Sporty Dog Trailer voor Pablo te kopen. Een grote gok, want ze wist niet of haar Frenchie de nieuwe hondenbuggy leuk zou vinden!

22 May 4 minuten lezen
Je hond houdt niet van zijn hondenbuggy

Als Pablo moe wordt van het lopen, gaat hij zitten en wil hij niet bewegen. Dogmom, Maddy, heeft gemerkt dat hij problemen heeft met zijn achterpoten, maar ze hebben op dit moment nog geen officiële diagnose. Ze konden niet ver van huis gaan, wat Pablo triest maakte. Daarom kocht Maddy een huisdier buggy op Amazon.

Pablo vindt zijn hondenbuggy maar niks

De eerste buggy heeft vier kleine wielen en wordt door Maddy omschreven als ‘gammel’. Om de een of andere reden is Pablo er nooit echt aan gewend geraakt. De Frenchie is nogal nerveus in de buurt van andere honden. Als hij hoog in een buggy zit, zou je verwachten dat hij zich meer op zijn gemak voelt omdat hij hoger zit dan andere honden. Maar nee. Toch ging Maddy op zoek naar een stevigere buggy.

Zijn vorige buggy vond hij helemaal niks.”

Een grote gok

Na veel onderzoek vond Maddy de populairste hondenbuggy met luchtbanden die ze mooi vond. De InnoPet Sporty Dog Trailer Deluxe. Maar zou Pablo zijn nieuwe wagen wel leuk vinden? Ondanks de behoorlijke investering, waagde Maddy de gok en bestelde de InnoPet hondenbuggy.
Nadat ze haar hond had gelokt met een snack, gingen ze de hondenbuggy testen op een vlakke ondergrond.

Blije geluiden

De eerste dag kwam Pablo thuis met blije geluiden! Ze waren een flink aantal uren buiten geweest. Als Pablo andere honden ziet, kan hij behoorlijk nerveus worden. Maar in zijn nieuwe buggy voelde hij zich om de een of andere reden veel meer ontspannen. De Sporty Dog Trailer Deluxe staat aanzienlijk lager bij de grond dan de vorige buggy, maar Pablo lijkt het niet erg te vinden.

Lopen en rusten

Als ze aan het wandelen zijn en Pablo voelt zich moe, dan springt hij gewoon in zijn buggy en kan Maddy hun wandeling voortzetten. Ze zijn al even naar het strand geweest om met de hondenbuggy over het natte zand te lopen. In cafés doet Pablo mee met de mensen door in zijn buggy te gaan zitten met de achterkant open geritst. We zijn blij dat Pablo zijn nieuwe buggy zo leuk vindt. We wensen zowel Pablo als Maddy veel plezierige wandelingen met hun InnoPet hondenbuggy!

★★★★★
“Als je nog steeds aan het beslissen bent of je het geld aan deze wagen gaat uitgeven…doe het dan nu!!! Ik heb al een paar hondenbuggy’s gebruikt voor mijn Franse bulldog van 12 kg en deze is veruit de makkelijkste om te duwen en is zeer goed gemaakt. Hij is van zeer hoge kwaliteit en voelt erg stevig aan! Ik gebruik hem graag tijdens langere wandelingen voor als mijn hond moe wordt en er is veel ruimte binnenin – hij zou ook geschikt zijn voor een grotere hond!

Mijn bulletje was erg onrustig in zijn andere buggy, maar in deze komt hij tot rust en kijkt hij naar de wereld die voorbij gaat. Hij springt er zelfs zelf in! Hij geeft me zoveel vrijheid tijdens wandelingen en hij kan supermakkelijk worden ingeklapt voor in de kofferbak van de auto! De wagen is heel gemakkelijk te manoeuvreren en de remmen zijn gemakkelijk te gebruiken.

Het materiaal is erg stevig en de banden zijn fantastisch! Ze klikken er heel gemakkelijk op en af en kunnen dus gemakkelijk worden ingeklapt! Ik heb gekozen voor de luchtgevulde banden en de wagen blijft zeer stabiel op zeer hobbelige paden (ik neem mijn hond regelmatig mee over gras en over landweggetjes en de wagen heeft geen problemen).

Ik raad deze hondenbuggy aan iedereen aan die een hond heeft waarvoor een buggy nodig is! Ik meen het, als je erover nadenkt, ga ervoor want ik heb er geen spijt van dat ik deze heb gekocht! Hij is perfect voor waar ik hem voor nodig heb! :)”

Gerelateerde verhalen

Puppy Kimbo en zijn panterprint buggy
6 September 2 minuten lezen

Puppy Kimbo en zijn panterprint buggy

Janine koos voor de InnoPet Allure Cheetah buggy voor haar puppy Kimbo, omdat ze een stijlvolle, praktische oplossing zocht om hem mee te nemen tijdens wandelingen en uitjes. Haar grotere hond kan nu lekker zijn wandelingen afmaken, terwijl kleine Kimbo een dutje doet in zijn buggy.

Harry, Holly en hun InnoPet Hercules
13 August 3 minuten lezen

Harry, Holly en hun InnoPet Hercules

Labradors Harry en Holly zijn onafscheidelijk. Samen met de baasjes gaat het duo graag wandelen en op avontuur in de Schotse natuur. Toen Harry artritis kreeg, gingen de uitjes steeds moeizamer. Toen baasje Jacqueline iemand zag met een hond in een buggy, wist ze dat dit het verschil zou maken voor haar familie.

Welk type hondenbaas ben jij? Doe de test!
9 August 2 minuten lezen

Welk type hondenbaas ben jij? Doe de test!

Ben jij een strenge trainer of een verwennende baas? Doe de test en ontdek welk type hondenbaas jij bent!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice