Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

InnoPet lanceert nieuwe website

Yes, de nieuwe website van InnoPet is in januari 2023 gelanceerd. De website is ontwikkeld met speciale focus op hondenbaasjes, onze klanten en onze internationale ambities. Met een nieuwe huisstijl die naadloos aansluit op onze missie en ons verhaal zijn we nu ook digitaal klaar om de toekomst tegemoet te gaan. En vooral om nog meer honden en hun baasjes een leven lang van elkaar te laten genieten!

22 december 2 minuten lezen

Op de vernieuwe website hebben we allerlei nieuwe functionaliteiten en onderdelen toegevoegd die het jou makkelijker maken om het juiste product te vinden. Zo kun je met ons seriefilter aangeven welke situatie op jou van toepassing is. Op basis daarvan komen onze geschikte aanbevelingen naar voren. Op onze inspiratiepagina’s lees je waarom jij een hondenbuggy of fietskar wilt gebruiken en wanneer deze voor jou en je trouwe viervoeter geschikt zijn. We publiceren regelmatig tips, tricks, checklists en inspirerende verhalen voor en door hondeigenaren. En op onze productpagina’s vind je alle specificaties, eigenschappen, productfoto’s en veelgestelde vragen over dat product.

Ook aan onze dealers en geïnteresseerde winkeliers hebben we natuurlijk gedacht. Op onze nieuwe dealerpagina lees je alle ins en outs over het verkopen van onze producten. Je kunt eenvoudig rondkijken in ons bestelportaal, de productcatalogus aanvragen of contact opnemen met onze collega’s om je op weg te helpen.

Vanuit onze missie: bringing back happiness willen we mens en dier een leven lang van elkaar laten genieten. Onze digitale identiteit sluit hier nu goed op aan. Met een nieuwe huisstijl en een toekomstbestendige website zijn we meer dan klaar om heel Europa te voorzien van de beste mobiliteitsproducten voor huisdieren.

Heb je vragen of opmerkingen over onze nieuwe website? We horen het graag. Stuur een e-mail naar support@innopet.nl en we helpen je met plezier op weg.

Gerelateerde verhalen

Drie signalen om artrose te herkennen bij jouw hond
22 december 4 minuten lezen

Drie signalen om artrose te herkennen bij jouw hond

Maak je je zorgen over de gezondheid van je hond? In dit artikel leggen we je meer uit over de symptomen van artrose, hoe het ontstaat en op welke wijze de dierenarts dit vast kan stellen. Weet dat je niet alleen bent als je je zorgen maakt over de gezondheid van je hond. Neem gerust contact op met de dierenarts om zeker te weten wat de oorzaak is en om de beste behandeling voor je hond te krijgen. We hopen dat dit artikel je helpt.

Checklist: je pup socialiseren doe je zo
22 december 6 minuten lezen

Checklist: je pup socialiseren doe je zo

Heb je jouw gezin uitgebreid met een pup? Wij hebben een lijst met socialisatieactiviteiten opgesteld om jou te helpen bij het opvoeden van jouw pup. Houd er rekening mee dat jouw pup nog niet teveel mag bewegen. De beweegregel is: dagelijks 10 minuten per maand dat hij of zij oud is. Dus een puppy van 3 maanden mag 30 minuten per dag wandelen. Daarnaast krijgt een pup veel nieuwe indrukken, dus zorg ervoor dat je deze activiteiten doseert in de komende weken en jouw pup de rust geeft die hij of zij nodig heeft.

Zo ga je overal naartoe op reis met je trouwe viervoeter
15 december 2 minuten lezen

Zo ga je overal naartoe op reis met je trouwe viervoeter

Er is niets leuker dan er samen op uit te gaan en wanneer je op reis gaat neem je jouw trouwe viervoeter natuurlijk het liefst mee. Tijd om samen mooie nieuwe herinneringen te gaan maken!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice