Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

InnoPet lanceert nieuwe website

Yes, de nieuwe website van InnoPet is in januari 2023 gelanceerd. De website is ontwikkeld met speciale focus op hondenbaasjes, onze klanten en onze internationale ambities. Met een nieuwe huisstijl die naadloos aansluit op onze missie en ons verhaal zijn we nu ook digitaal klaar om de toekomst tegemoet te gaan. En vooral om nog meer honden en hun baasjes een leven lang van elkaar te laten genieten!

22 december 2 minuten lezen

Op de vernieuwe website hebben we allerlei nieuwe functionaliteiten en onderdelen toegevoegd die het jou makkelijker maken om het juiste product te vinden. Zo kun je met ons seriefilter aangeven welke situatie op jou van toepassing is. Op basis daarvan komen onze geschikte aanbevelingen naar voren. Op onze inspiratiepagina’s lees je waarom jij een hondenbuggy of fietskar wilt gebruiken en wanneer deze voor jou en je trouwe viervoeter geschikt zijn. We publiceren regelmatig tips, tricks, checklists en inspirerende verhalen voor en door hondeigenaren. En op onze productpagina’s vind je alle specificaties, eigenschappen, productfoto’s en veelgestelde vragen over dat product.

Ook aan onze dealers en geïnteresseerde winkeliers hebben we natuurlijk gedacht. Op onze nieuwe dealerpagina lees je alle ins en outs over het verkopen van onze producten. Je kunt eenvoudig rondkijken in ons bestelportaal, de productcatalogus aanvragen of contact opnemen met onze collega’s om je op weg te helpen.

Vanuit onze missie: bringing back happiness willen we mens en dier een leven lang van elkaar laten genieten. Onze digitale identiteit sluit hier nu goed op aan. Met een nieuwe huisstijl en een toekomstbestendige website zijn we meer dan klaar om heel Europa te voorzien van de beste mobiliteitsproducten voor huisdieren.

Heb je vragen of opmerkingen over onze nieuwe website? We horen het graag. Stuur een e-mail naar support@innopet.nl en we helpen je met plezier op weg.

Gerelateerde verhalen

Mobiliteitsproblemen bij honden; wanneer wandelen niet vanzelfsprekend is
19 september 3 minuten lezen

Mobiliteitsproblemen bij honden; wanneer wandelen niet vanzelfsprekend is

"Waarom zit je hond in een wandelwagen, kan hij niet lopen?" Een lopende hond lijkt voor de meeste mensen zo vanzelfsprekend. Ze hebben vier poten. Waarom moeten ze rondgeduwd worden in een wandelwagen? Voor veel hondeneigenaren is wandelen met hun hond helemaal niet vanzelfsprekend! Hun hond kan lijden aan een erfelijke ziekte, kanker, artritis, IVDD of heupdysplasie. Eerlijk gezegd is de lijst met redenen waarom een hond moeite heeft met lopen eindeloos!

Verschillende banden voor verschillende ondergronden
12 september 3 minuten lezen

Verschillende banden voor verschillende ondergronden

Of je nu van plan bent om met je hond naar het strand, het bos of de stad te gaan, een hondenkar moet voldoen aan jouw behoeften en die van je hond. Net elk type wiel is bedoeld voor gebruik op zandstranden. Zelfs als je niet met je hondenkar van de stoep gaat, wil je misschien weten welke wielen er zijn.

Hondenbuggy of kattenbuggy?
5 september 3 minuten lezen

Hondenbuggy of kattenbuggy?

Noorse boskatten kunnen behoorlijk zwaar zijn, volwassen katers kunnen wel 9 kg wegen! Geen wonder dat wanneer je twee of meer van deze katten hebt, het een heel gedoe kan zijn om ze te vervoeren. Trotse kattenmoeder Nicky heeft twee Noorse boskatten en over een paar weken komt er een Noorse boskatje bij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice