Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Harry, Holly en hun InnoPet Hercules

Labradors Harry en Holly zijn onafscheidelijk. Samen met de baasjes gaat het duo graag wandelen en op avontuur in de Schotse natuur. Toen Harry artritis kreeg, gingen de uitjes steeds moeizamer. Toen baasje Jacqueline iemand zag met een hond in een buggy, wist ze dat dit het verschil zou maken voor haar familie.

13 August 3 minuten lezen
Harry, Holly en hun InnoPet Hercules

Ongeveer elf jaar geleden werden Harry en Holly als zwerfhonden gevonden. Na een tijdje in een asiel te hebben gezeten, vonden ze eindelijk een liefdevol thuis bij Jacqueline en haar man. Het paar had net afscheid moeten nemen van hun eigen hond en was op zoek naar nieuwe gezelschap. Toen ze Harry en Holly samen in een kennel zagen liggen, wisten ze dat dit stel niet gescheiden kon worden. Ze besloten om beide honden een thuis te geven.

Eerste aanraking met een hondenbuggy

Harry ontwikkelde artritis en kruisbandbeschadiging. Jacqueline merkte dat zowel de natuurwandelingen als de uitlaatrondjes steeds korter werden. Harry kon niet meer zo ver en zo lang als beste vriendin Holly.

Tijdens een wandeling kwam Jacqueline eens een man tegen met zijn hond in een hondenbuggy. Ze knoopte een gesprek aan met de man over zijn hond. De hond had al van jongs af aan drie poten, maar was hierdoor in de beweging nooit belemmerd. Toen de hond wat ouder werd, ging wandelen toch moeizamer en besloot hij een hondenbuggy aan te schaffen.

twee labradors in hondenbuggy Labrador hondenbuggy

De InnoPet Hercules

Dit gaf Jacqueline het idee om naar een buggy te kijken voor Harry. De buggy van de man was niet geschikt voor off-road gebruik, maar dat wilde ze wel voor zichzelf en Harry. Na online research voor iets wat groot genoeg zou zijn voor de 30kg zware labrador, kwam ze uit bij de InnoPet Hercules. In het begin was ze bang dat de buggy te groot zou zijn, maar al snel bleek het een uitstekende keuze. Met de Hercules kunnen Harry en Holly nu weer samen op avontuur, naar de Schotse kust en zelfs naar Frankrijk!

De hondenbuggy is al mee geweest in de auto, op de veerboot en in de trein. Alleen in de bus was de forse Hercules wat onhandig. Ook voor dagelijkse korte wandelingen wordt de wagen gebruikt, zo kan Harry uitrusten wanneer hij moe is. Voor Harry’s gemak hebben ze ook het bijbehorende orthopedische kussen in de Hercules gelegd. En wanneer het wandelen ook voor Holly te veel wordt, gaat ze gezellig naast haar maatje in de wagen liggen. (met Holly’s 20 kg zitten ze precies op het maximum draagvermogen van de trailer)

Het heeft al onze levens veranderd.”

Jacqueline, de honden en haar man kunnen weer als een familie genieten van wandelingen. Ook al vond haar man het eerst maar een raar idee, zo’n hondenbuggy, hij loopt er nu gewoon achter wanneer ze met z’n vieren op stap zijn. “Het heeft al onze levens veranderd” zegt Jacqueline. Ze meent zelfs een vooruitgang te zien in Harry’s gezondheid nu hij weer van het leven geniet.

De mening van anderen

Wanneer je voor het eerst een hondenbuggy gaat gebruiken, is het niet vreemd dat je huiverig bent voor de reacties van anderen. Gelukkig zijn voor de labradors en hun familie de opmerkingen alleen nog positief geweest. Er is één opvallende interactie geweest:

Jacqueline liep met de hondenbuggy langs de weg toen een voorbijrijdende auto ineens stopte en de bestuurder uitstapte. Toen de uitgestapte dame ook nog eens begon te roepen, hield Jacqueline haar hart vast voor een negatieve reactie… Maar de dame uit de auto was laaiend enthousiast over het idee van de hondenbuggy en begon foto’s te maken.

 

InnoPet wenst Harry, Holly en hun baasjes veel avontuurlijke wandelingen toe!

Gerelateerde verhalen

Puppy Kimbo en zijn panterprint buggy
6 September 2 minuten lezen

Puppy Kimbo en zijn panterprint buggy

Janine koos voor de InnoPet Allure Cheetah buggy voor haar puppy Kimbo, omdat ze een stijlvolle, praktische oplossing zocht om hem mee te nemen tijdens wandelingen en uitjes. Haar grotere hond kan nu lekker zijn wandelingen afmaken, terwijl kleine Kimbo een dutje doet in zijn buggy.

Welk type hondenbaas ben jij? Doe de test!
9 August 2 minuten lezen

Welk type hondenbaas ben jij? Doe de test!

Ben jij een strenge trainer of een verwennende baas? Doe de test en ontdek welk type hondenbaas jij bent!

Je puppy socialiseren
8 August 2 minuten lezen

Je puppy socialiseren

Gefeliciteerd met je nieuwe pup! Nu is het tijd om hem of haar kennis te laten maken met de wereld. Socialisatie is super belangrijk voor een gelukkig en ontspannen hondenleven. Laten we aan de slag gaan!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice