Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Hond met een medische aandoening? Kies de juiste oplossing

Helaas krijgen veel honden te maken met vererfde aandoeningen waardoor zij extra zorg nodig hebben. Sommige honden krijgen door overbelasting of verkeerde beweging een blessure en sommige zullen een operatie moeten ondergaan. Hoe kun je jouw trouwe viervoeter hier extra in ondersteunen?

2 december 2 minuten lezen
Hond met een medische aandoening? Kies de juiste oplossing

Vererfde aandoeningen

Artrose, elleboogdysplasie, heupdysplasie, patella luxatie, brachycefaal obstructief syndroom (ook wel ademhalingsproblemen), en meer. Helaas zijn er heel wat honden die door het leven gaan met een (ernstige) aandoening. Heel verdrietig voor de hond en zeker ook voor de eigenaar, want je wilt natuurlijk dat je hond gezond en pijnloos door het leven gaat. Gelukkig zijn er veel goede dierenartsen, medicatie en ondersteunende producten. Wat betreft het fokken van gezonde honden valt er in ieder geval nog een hoop te behalen.

Ondersteuning voor jouw hond

Wanneer jouw hond last heeft van een aandoening wil je hem of haar natuurlijk de zorg geven die hij of zij nodig heeft. Evenals wanneer je hond geopereerd is vanwege een aandoening of wellicht een castratie of sterilisatie heeft ondergaan óf herstellende is van een blessure. Te alle tijden wil je erger en complicaties voorkomen. Onze buggy’s, fietskarren en loopplank dragen bij aan de ondersteuning die jouw hond nodig heeft. Jullie kunnen zorgeloos naar buiten want jouw hond zit of ligt comfortabel en beschermd. Daarnaast is het in- en uitstappen in de auto veel minder belastend wanneer dit al rustig lopend kan in plaats van in- en uit te springen.

Welke ondersteuning kies je?

Onze missie is: samen er zorgeloos op uit. En wat zou het mooi zijn als onze producten jouw hond kunnen helpen! Voor álle honden hebben we een passend product. Van pup tot senior, van klein tot groot. Ter preventie, ter ondersteuning, ter bescherming, maar ook om er gewoon lekker op uit te gaan. Wat heeft jouw hond nodig en welk product past hier het best bij?

Klik hier om het juiste product te vinden.

 

Gerelateerde verhalen

Wandelen met blinde hond Teddy
23 april 3 minuten lezen

Wandelen met blinde hond Teddy

Na operaties aan goedaardige tumoren in het hoofd en glaucoma in de ogen, heeft hond Teddy geen zicht meer. Na volledig herstel geniet Teddy nog ontzettend veel van buiten wandelen. Baasje Orlaith kocht een hondenbuggy voor haar blinde hond, zodat hij altijd mee kan.

Veilig fietsen met je InnoPet fietskar
18 april 3 minuten lezen

Veilig fietsen met je InnoPet fietskar

Dagjes uit met je hond zijn nog makkelijker met de hulp van een fietskar. Samen met je trouwe viervoeter fiets je door natuurgebieden of de stad. En als je dan op je bestemming bent aangekomen, koppel je makkelijk de fietsstang af en gebruik je jouw hondenfietskar als hondenbuggy. Lees ons advies om veilig met je hond en de fietskar op pad te gaan.

In 8 stappen: laat je hond wennen aan de hondenbuggy
21 maart 3 minuten lezen

In 8 stappen: laat je hond wennen aan de hondenbuggy

Niet ieder huisdier wil de eerste keer in een hondenbuggy zitten. Met deze stappen laat jij je hond wennen aan de nieuwe bolide.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice