Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Praktische reismand voor Maine Coon katten

Het is niet gebruikelijk dat Maine Coon eigenaren hun kat vrij door de buurt laten rondlopen. Ze zijn een gewild ras en staan erom bekend dat ze gestolen worden. Wandelen met een Main Coon (of elke andere binnenkat) wordt steeds gewoner. Als je kat gewend is aan een tuigje, kun je hem bijna overal mee naartoe nemen.

6 maart 2 minuten lezen
Praktische reismand voor Maine Coon katten

De Maine Coon wordt beschouwd als het grootste gedomesticeerde kattenras. De Main Coon kater kan wel 10 kg wegen! Als je er eentje tijdens uitstapjes in je armen moet dragen, kan dat vermoeiend zijn. Daria en zijn gezin hebben twee Main Coon katten die ze graag meenemen op buitenavonturen.

 

De aanschaf van een kattenbuggy overwegen

“We hebben er lang over nagedacht om een buggy te kopen, omdat we al 14 jaar onze eerste Maine Coon kat King als metgezel hadden, die natuurlijk een supergrote kat is qua grootte en gewicht. Het probleem was toen dat we hem het huis uit namen met een karretje met wieltjes, maar dan zat hij altijd in onze armen… omdat het onhandig was om hem elke keer in en uit zijn reismand te halen.

Na het plotselinge overlijden van onze geliefde King, beloofden we onszelf dat zodra er meer harige huisdieren zouden komen, we zeker een kattenbuggy zouden kopen! En zo kwamen Jelka Queen en Aeneas King in ons gezin, twee Maine Coon katten die op de leeftijd van 7 en 9 maanden respectievelijk 5 kg en 6,2 kg wegen.”

Het oog wil ook wat”

Kiezen voor de InnoPet Premium Cozy

“De buggy is esthetisch mooi maar ook heel functioneel en is makkelijk overal mee naartoe te rijden! Onze katten waren er meteen zo verliefd op dat ze hem ook gebruiken voor hun dagelijkse dutjes!” Voor Daria en de familie is wendbaarheid op alle terreinen voor hun kattenwagen een must. Net als het uiterlijk: “het oog wil ook wat”!
Bekijk hier de InnoPet Premium Cozy

 

Uitstapjes met de katten in hun wandelwagen

“Natuurlijk hebben we al weekenden gedaan met onze harige katten die altijd met ons meereizen en een wandelwagen meenemen is een must! De eerste keer was het heel gemakkelijk om ze eraan te laten wennen, want ze stapten uit zichzelf in en ze vonden het heerlijk om te wandelen!

We houden van wandelen in het groen, dus op het platteland, bij de zee, het meer, bergen, heuvels, dus praktisch alle terreinen inclusief de trottoirs in de stad.”

 

Dit interview met Daria is vertaald uit het Italiaans

Gerelateerde verhalen

Wandelen met blinde hond Teddy
23 april 3 minuten lezen

Wandelen met blinde hond Teddy

Na operaties aan goedaardige tumoren in het hoofd en glaucoma in de ogen, heeft hond Teddy geen zicht meer. Na volledig herstel geniet Teddy nog ontzettend veel van buiten wandelen. Baasje Orlaith kocht een hondenbuggy voor haar blinde hond, zodat hij altijd mee kan.

Veilig fietsen met je InnoPet fietskar
18 april 3 minuten lezen

Veilig fietsen met je InnoPet fietskar

Dagjes uit met je hond zijn nog makkelijker met de hulp van een fietskar. Samen met je trouwe viervoeter fiets je door natuurgebieden of de stad. En als je dan op je bestemming bent aangekomen, koppel je makkelijk de fietsstang af en gebruik je jouw hondenfietskar als hondenbuggy. Lees ons advies om veilig met je hond en de fietskar op pad te gaan.

In 8 stappen: laat je hond wennen aan de hondenbuggy
21 maart 3 minuten lezen

In 8 stappen: laat je hond wennen aan de hondenbuggy

Niet ieder huisdier wil de eerste keer in een hondenbuggy zitten. Met deze stappen laat jij je hond wennen aan de nieuwe bolide.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice