Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Zo ga je overal naartoe op reis met je trouwe viervoeter

Er is niets leuker dan er samen op uit te gaan en wanneer je op reis gaat neem je jouw trouwe viervoeter natuurlijk het liefst mee. Tijd om samen mooie nieuwe herinneringen te gaan maken!

15 december 2 minuten lezen

Voor wie?

Onze reisproducten zijn er voor iedereen. Van jong tot oud en van klein tot groot. Wanneer jij en je hond op reis gaan, dan willen jullie ontspannen op reis. Daar hebben wij over nagedacht. Bijvoorbeeld: onze loopplank. Deze helpt bij het voorkomen van gewrichtsproblemen en ondersteunt honden mét gewrichtsproblemen bij het in -en uitstappen van de auto. We hebben handige reistassen en trolley’s om je hond in te vervoeren en lichtgewicht benches voor wanneer jullie langere tijd op een andere plek verblijven dan thuis.

 

Waar naartoe?

Hoe reizen jullie en waar gaat jullie reis naartoe? Met de auto naar het bos of het strand voor een heerlijke wandeling, gezellig op visite bij familie of vrienden/vriendinnen, met het openbaar vervoer naar een mooie stad, een weekendje weg op een vakantiepark, of zelfs op vakantie met het vliegtuig!?  Slapen jullie thuis of overnachten jullie bij bekenden, op een camping of in een hotel? Er is zoveel leuks te doen, zien en beleven! Voor jouw hond is iedere reis in ieder geval een heel avontuur.

 

Welk product kies je voor jullie reis?

Natuurlijk wil jij het allerbeste voor jouw hond en dat willen wij ook. Onze missie is dan ook: samen er zorgeloos op uit. Wat jullie ook gaan doen en waar jullie ook naartoe gaan. Of het nou in de buurt is of ver weg. Grote kans dat je na het lezen van deze pagina zin hebt gekregen om samen op reis te gaan. Super leuk! Wat hebben jullie hiervoor nodig? Klik hier om het product te vinden die het beste bij jullie reis past.

 

Gerelateerde verhalen

In 3 stappen een hondenbuggy kiezen
26 november 2 minuten lezen

In 3 stappen een hondenbuggy kiezen

Het kiezen van een hondenbuggy kan een moeilijke beslissing zijn. Het is belangrijk om rekening te houden met jouw behoeften en die van je huisdier. Weet je niet zeker wat die behoeften zijn? Ontdek in 3 stappen hoe je een wandelwagen voor je huisdier kiest.

Met je hond op vakantie
9 november 4 minuten lezen

Met je hond op vakantie

Wie houdt er niet van vakantie? Je wilt er zeker van zijn dat je reis leuk is voor elk gezinslid, inclusief je hond. Lees deze tips om je hondvriendelijke vakantie te plannen.

Een kat in een hondenbuggy: zo ga je veilig eropuit met jouw kat
8 november 3 minuten lezen

Een kat in een hondenbuggy: zo ga je veilig eropuit met jouw kat

Een kat in een hondenbuggy is helemaal niet raar. Ook katten moeten mentaal gestimuleerd worden. Door ze naar buiten te laten kunnen ze de omgeving ruiken en zien. Als je kat niet zelfstandig naar buiten kan, is het een goed idee om de kat in een hondenbuggy naar buiten te nemen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice