Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Van pup tot senior: wandelen doe je met de hondenbuggy

Wat is het liefste wat jij en je hond samen doen? Wandelen natuurlijk! Drie tot vier keer per dag moet jouw trouwe viervoeter naar buiten en net als mensen moeten honden minimaal 30 minuten per dag bewegen. Jullie zetten dagelijks dus heel wat stappen en leggen jaarlijks heel wat kilometers af. Super gezond! Maar wat als jouw hond niet meer zo goed kan wandelen?

15 december 2 minuten lezen

Voor wie?

Onze hondenbuggy’s zijn er voor iedereen. Van jong tot oud en van klein tot groot. Én geschikt voor alle levensfases van jouw hond. Met een buggy ga je er heerlijk en zorgeloos samen op uit. Een buggy is ideaal voor een pup die vanwege zijn of haar groei nog niet te veel mag bewegen, een hond die geblesseerd of net geopereerd is, of een senior die gewoonweg niet meer zo lang en ver kan lopen. Honden die helaas last hebben van gewrichtsproblemen kunnen weer vaker en langer mee. Honden die angstig zijn door bijvoorbeeld slechte ervaringen, dementie hebben, slecht kunnen horen of slecht kunnen zien voelen zich veiliger.

Waar naartoe?

Waar gaan jullie naartoe? Een blokje om, op naar het bos om te genieten van de natuur, samen verse producten halen op de markt? Een heerlijke wandeling in het park, naar het speelveld om vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten? Naar de stad voor een drankje op het terras of lekker uitwaaien op het strand? Er is zoveel leuks om samen te doen en te genieten van buiten! Wandelen, joggen, of gewoon ergens zitten en van het weer genieten. Jullie kiezen! In de omgeving of op reis. Een weekendje weg of op vakantie. Het kan allemaal. Niets staat jullie in de weg.

Welke buggy kies jij?

Natuurlijk wil jij het allerbeste voor jouw hond en wil je zo veel en lang mogelijk van elkaar genieten. Dat willen wij ook voor jullie. Onze missie is dan ook: samen er zorgeloos op uit. Grote kans dat je na het lezen van deze pagina al hebt bedacht wat jullie gaan doen en waar jullie naartoe gaan. Super leuk! Nu nog een buggy uitkiezen.

Klik hier om de buggy te vinden die het beste bij jullie past.

Gerelateerde verhalen

Drie signalen om artrose te herkennen bij jouw hond
22 december 4 minuten lezen

Drie signalen om artrose te herkennen bij jouw hond

Maak je je zorgen over de gezondheid van je hond? In dit artikel leggen we je meer uit over de symptomen van artrose, hoe het ontstaat en op welke wijze de dierenarts dit vast kan stellen. Weet dat je niet alleen bent als je je zorgen maakt over de gezondheid van je hond. Neem gerust contact op met de dierenarts om zeker te weten wat de oorzaak is en om de beste behandeling voor je hond te krijgen. We hopen dat dit artikel je helpt.

InnoPet lanceert nieuwe website
22 december 2 minuten lezen

InnoPet lanceert nieuwe website

Yes, de nieuwe website van InnoPet is in januari 2023 gelanceerd. De website is ontwikkeld met speciale focus op hondenbaasjes, onze klanten en onze internationale ambities. Met een nieuwe huisstijl die naadloos aansluit op onze missie en ons verhaal zijn we nu ook digitaal klaar om de toekomst tegemoet te gaan. En vooral om nog meer honden en hun baasjes een leven lang van elkaar te laten genieten!

Checklist: je pup socialiseren doe je zo
22 december 6 minuten lezen

Checklist: je pup socialiseren doe je zo

Heb je jouw gezin uitgebreid met een pup? Wij hebben een lijst met socialisatieactiviteiten opgesteld om jou te helpen bij het opvoeden van jouw pup. Houd er rekening mee dat jouw pup nog niet teveel mag bewegen. De beweegregel is: dagelijks 10 minuten per maand dat hij of zij oud is. Dus een puppy van 3 maanden mag 30 minuten per dag wandelen. Daarnaast krijgt een pup veel nieuwe indrukken, dus zorg ervoor dat je deze activiteiten doseert in de komende weken en jouw pup de rust geeft die hij of zij nodig heeft.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice