Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Van pup tot senior: wandelen doe je met de hondenbuggy

Wat is het liefste wat jij en je hond samen doen? Wandelen natuurlijk! Drie tot vier keer per dag moet jouw trouwe viervoeter naar buiten en net als mensen moeten honden minimaal 30 minuten per dag bewegen. Jullie zetten dagelijks dus heel wat stappen en leggen jaarlijks heel wat kilometers af. Super gezond! Maar wat als jouw hond niet meer zo goed kan wandelen?

15 December 2 minuten lezen
Van pup tot senior: wandelen doe je met de hondenbuggy

Voor wie?

Onze hondenbuggy’s zijn er voor iedereen. Van jong tot oud en van klein tot groot. Én geschikt voor alle levensfases van jouw hond. Met een buggy ga je er heerlijk en zorgeloos samen op uit. Een buggy is ideaal voor een pup die vanwege zijn of haar groei nog niet te veel mag bewegen, een hond die geblesseerd of net geopereerd is, of een senior die gewoonweg niet meer zo lang en ver kan lopen. Honden die helaas last hebben van gewrichtsproblemen kunnen weer vaker en langer mee. Honden die angstig zijn door bijvoorbeeld slechte ervaringen, dementie hebben, slecht kunnen horen of slecht kunnen zien voelen zich veiliger.

Waar naartoe?

Waar gaan jullie naartoe? Een blokje om, op naar het bos om te genieten van de natuur, samen verse producten halen op de markt? Een heerlijke wandeling in het park, naar het speelveld om vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten? Naar de stad voor een drankje op het terras of lekker uitwaaien op het strand? Er is zoveel leuks om samen te doen en te genieten van buiten! Wandelen, joggen, of gewoon ergens zitten en van het weer genieten. Jullie kiezen! In de omgeving of op reis. Een weekendje weg of op vakantie. Het kan allemaal. Niets staat jullie in de weg.

Welke buggy kies jij?

Natuurlijk wil jij het allerbeste voor jouw hond en wil je zo veel en lang mogelijk van elkaar genieten. Dat willen wij ook voor jullie. Onze missie is dan ook: samen er zorgeloos op uit. Grote kans dat je na het lezen van deze pagina al hebt bedacht wat jullie gaan doen en waar jullie naartoe gaan. Super leuk! Nu nog een buggy uitkiezen.

Klik hier om de buggy te vinden die het beste bij jullie past.

Gerelateerde verhalen

De 9 beste hondenbuggys voor op vakantie
21 June 5 minuten lezen

De 9 beste hondenbuggys voor op vakantie

Ben je op zoek naar een hondenbuggy om mee te nemen op reis? Welke hondenbuggy het beste bij je past, hangt af van het soort vakantie dat je gaat maken. Heb je een compacte hondenbuggy nodig voor in het vliegtuig, een stevige hondenbuggy voor tijdens het wandelen of een fietskar voor je hond?

Tweedehands hondenbuggy
20 June 3 minuten lezen

Tweedehands hondenbuggy

Een hondenbuggy kan een dure investering zijn. Zeker als je niet zeker weet hoe lang je hond er gebruik van gaat maken. Een tweedehands hondenbuggy kan dan een uitkomst zijn. Wij leggen je uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een tweedehands hondenbuggy.

Met de hondenbuggy op vakantie
12 June 2 minuten lezen

Met de hondenbuggy op vakantie

Teckel Maxi gaat op vakantie naar Zuid-Frankrijk met zijn baasjes Jan en Nel. Door artritis kan Maxi niet meer zo lang lopen als voorheen. Om op vakantie toch op pad te kunnen gaan hebben Jan en Nel een hondenbuggy aangeschaft voor Maxi. Nu kunnen de baasjes lekker ver wandelen, zonder hun hond uit te putten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice