Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Reviews

39 Reviews in totaal
4.9
Gemiddelde ervaring
Sluit perfect aan op onze behoeften.
Geplaatst op 11-07-2024
Ik zocht een buggy waar mijn hondje Sjef relaxed in kan liggen en overal mee naar toe kan. Deze heb ik na een grondig onderzoek gevonden in de InnoPet Sporty Evolution. En Sjef is het daarmee volledig eens! Toen ik de buggy na een wen periode in huis wilde opruimen, omdat het eigenlijk niet eens nodig was omdat Sjef de buggy geweldig vind. Liet hij mij duidelijk weten het hier niet mee eens te zijn, door op de opgevouwen buggy te gaan liggen. Dus tja, de buggy staat dus gewoon weer in huis en Sjef gaat er regelmatig even in liggen een dutje. Ik loop er zalig achter en heb niet het gevoel dat ik met een poppenwagen op straat loop. Ik heb er voor Sjef een orthopedisch kussen bijgekocht samen met de luchtbanden is het een zeer comfortabel en veilig plekje voor hem, in de stad en op het terras. Tijdens het wandelen kan hij in een losloopgebied er zelf in en uit springen, heel fijn dat ik hem niet op hoef te tillen om hem er in of eruit te zetten.
Innopet sporty evolution
Geplaatst op 31-05-2024
After a mixup with delivery. Finally arrived and I am delighted with the stroller. My 14 year old spaniel loved it straight away. Looking forward to our holiday and having great days out.
Transformative!
Geplaatst op 27-05-2024
This is proving excellent for our 14 year old terrier who suffers from arthritis. It means we can out and about with our other dog, and quality of life has been restored!
Fantastische fietsbuggy!
Geplaatst op 25-05-2024
Super goede kwaliteit en onze chihauha is er dol op!!
Handy
Geplaatst op 05-03-2024
With the third try of a buggy we found a good one. Size, handability, and happiness for our dog are a very positive experience.
Mooie chique kar
Geplaatst op 29-01-2024
Mooie stabiele fietskar. Fijn dakklep bovenop wat de felle zon tegenhoud. Super wendbaar maar stabiel. Enige minpunt is de fietsstang die je na gebruik niet kan vastmaken aan de kar als je wandelt. Dit al aangegeven en is goed opgepakt door de klantenservice en gaan er mee aan de slag. Als dat stukje wordt verbeterd is het een super kar die een 10+waard is.
Absolutely love it, so impressed!
Geplaatst op 25-01-2024
We bought this pram specifically for George, our eldest cocker spaniel who’s now blind. He loves his adventures, going on the beach especially so didn’t want him to miss out on anything. Fortunately his brother Ollie fits in it too. Tried it out tonight just for size, Ollie was sooo tired lol. So looking forward to going out on the bike with them both once the weather gets better, plus the rain cover is a bonus, definitely need it at the moment. Thank you Innopet, you’re going to make such a difference.
Fantastische en degelijke hondenbuggy
Geplaatst op 24-12-2023
Afgelopen week deze mooie sportieve hondenbugggy gekocht. De buggy ziet er best chique uit (we hebben de beige variant) en voelt heel stabiel aan. De wielen zijn er gemakkelijk in te klikken en te verwijderen. De buggy is ook snel in en uit te klappen. Ons hondje heeft een goed uitzicht als ze in de buggy zit en het loopt ook erg fijn vanwege de luchtbanden. De duwstang is verstelbaar in meerdere hoogtes zodat je als je wat kleiner bent of zoals ik 2 meter bent er goed mee kunt wandelen. Bij veel andere buggy’s die we getest hebben in de winkel loop je met een kromme rug, hier is dat geen probleem. Kortom, goed product en een echte aanrader.
Prachtig produkt
Geplaatst op 16-12-2023
Sinds twee dagen in het rijke bezit van een fietskar voor onze Cavalerie King Charles Spaniël van InnoPet. Heel gemakkelijk te verbinden met mijn elektrische fiets. Samen met de fiets een plaatje op de weg. De fietskar ligt heel stabiel achter de fiets.Onze hond van 5 maanden heeft al een aantal keren in de fietskar liggen slapen, zo vertrouwd is hij er al mee. Mooi is dat je de kar ook kunt gebruiken als wandelwagen wanneer je van plan bent wandelingen te maken, die eigenlijk te ver zijn voor je hond. Ik weet zeker dat dit een aankoop is, waar ik beslist geen spijt van krijg!
Amazing buggy
Geplaatst op 12-12-2023
Couldn't be happier that I took the plunge and invested in such a high quality buggy, it's been worth every penny after only a month. My 15 year old havanese tore her cruciate ligament, and I knew straight away that she was going to need some extra help so she could continue to enjoy time outside while she recovers. We've done several walks on very rough terrain and the buggy has handled it without any issues. It's bigger than she needs since she's only 5kg, but I felt the three wheels and low cabin design of the sporty evolution made this the best option for her and she absolutely loves it, she sits taking everything in and cries any time we stop - she just wants to keep on adventuring and now she can in comfort!
Essential for older dogs
Geplaatst op 02-12-2023
Whilst on holiday in the Lake District with our 8 year old Labradoodle we noticed her reluctance walking up and down the very steep hills which she's not used to at home. A potential ruined holiday however, we discovered a pet shop that hired out Innopet doggy prams and our holiday was saved. Amazing. Since returning home we have bought our own Evolution Sport and whenever she gets tired or when we go into a cafe or pub she happily climbs in and feels safe. We never imagined we'd ever need one but now we can't imagine our life without one. We don't use the bike trailer attachment, for us we simply fold down and keep in the car on our dog explorations. It has one of the smaller footprints when folded when compared with some rival models which was important to us, is very robust and well made. I've seen videos of a fell runner running up mountain tracks with one of these, not that I have that in mind. If you're hesitating just go for it, you won't regret it
Luxe wagen voor sportieve honden
Geplaatst op 27-11-2023
Onze hond heeft altijd met plezier meegedaan aan onze sportieve activiteiten zoals fietsen en lange bergwandelingen. Helaas heeft ze last gekregen van haar rug, een genetische beperking die onze energieke podenco aan het mandje gebonden hield. Een hondenbuggy is dan de perfecte oplossing. De buggy van Innopet is gemakkelijk te sturen door het praktische zwenkwieltje aan de voorkant.. De duwstang is in verschillende hoogtes af te stellen wat voor lange mensen bijzonder prettig is. Er is een opbergklepje aan de achterkant waar je iets extra's zoals treats in kan bewaren en dus ook gelijk bij de hand hebt indien nodig. De plastic beschermkap is over de gehele voorkant te openen zodat onze hond haar kop naar buiten kan steken en kan genieten van de wind in haar haren. Er is maar 1 nadeel te bedenken: het goede leven heeft onze hond wel wat corpulent gemaakt en hierdoor is het een uitdaging haar in-en uit de buggy te tillen. Het oppervlak is vrij klein, ik zou zeggen prima geschikt voor honden tot 13 kilo. Een fijne kwaliteit wandelwagen.
Aanrader.
Geplaatst op 16-10-2023
Door een acute hernia met verlamming bij mijn hond, moest ik opzoek naar een vervoermiddel . Ik heb deze nu bijna twee maanden in gebruik, maar vond dat ik het eerst goed uit moest proberen om een objectieve review te kunnen geven . Ik kan iedereen de Sporty Evolution aanraden. Je kunt het heel makkelijk sturen, het is makkelijk in de auto te tillen qua gewicht. En niet geheel onbelangrijk het ziet er heel sportief uit. Je kunt er een fietskar van maken maar daar heb ik het niet voor. Deze aanrader heeft ervoor gezorgd dat ik weer op pad kan met de hond. . Goed voor haar en mijn " humeur".
Inboort Sporty Evolution
Geplaatst op 30-09-2023
Very happy about this. Easy in use, and lots of space for the dog. Worth its money
Méďa frčí
Geplaatst op 22-09-2023
Super kočárek, už žádné nošení chlupáče v ruce. Vynikající manipulace, do každého počasí se svým chlupatým miláčkem.
InnoPet Sporty Evolution 2
Geplaatst op 17-09-2023
We wanted to view this dog stroller with our dog to see if it would be comfortable for us and him so we visited dog togs in Dorset. Sara was very helpful and after explaining all the details and trying it out we decided to purchase it. It appears to be very solid and smooth when walking and it is a quality product. This will help our dog when he gets tired of walking as he is partially disabled after being paralysed from the waist down due to a spinal injury. Although this is a bit expensive compared to some but you get what you pay for, as I mentioned earlier it is a quality product and is just what we need. Well done InnoPet.
The perfect choice
Geplaatst op 03-09-2023
I have got an old lady and a young dog and so I wanted to find a possibility to take both dogs for a walk at the same time. With the Innopet Sporty Evolution pet stroller I can do that and both dogs are happy. I‘m happy too because it is easy to handle and not heavy. It is the best present for me and my dogs and I can truly recommend it.
Fast delevering and a lovely buggy
Geplaatst op 30-08-2023
We like the buggy. We use it when we are traveling with our mobilhome. We had and 6 year old Innopet buggy we gave to a Friend who had a dog With backpain. We are Happy fore the new stroller and our dogs love it. They are with us evrywhere. We are glad fore the Big wheels.
Fantastische, vlotte koets
Geplaatst op 29-08-2023
Is een hele vlotte buggy die goed bestuurbaar is. Licht om vooruit te duwen en handig om op te vouwen. Ik had ervoor een gewone buggy van InnoPet maar mijn franse bulldog is groter dan de meeste van zijn soort en kon heel moeilijk gaan liggen. In deze sporty heeft hij ruimte genoeg om te liggen en rond te kijken. Vensters genoeg vanvoor om open te doen zodat hij zijn kopje kan buiten steken en heel handig is de regenhoes nu het terug wat regenachtig is. We hebben er al veel plezier aan gehad want nu kan mijn vriend wat meer mee naar buiten.
Vanaf de eerste dag een super aankoop
Geplaatst op 16-08-2023
Wij hebben gevoelsmatig de honden buggy/trailer fietskar aangeschaft voor onze cavalier king charles spaniel, omdat we ze graag overal mee naar toe nemen maar zij geen grote afstanden meer kan lopen. We kwamen op het filmpje uit en dachten die fietskar buggy moeten wij ook hebben. We hebben hem aangeschaft en vanaf dag 1 is dit de beste keus die we hebben kunnen maken. Het is een hele degelijke stevige buggy en fietskar die makelijk te hanteren is. En wat het aller belangrijkste is, ons hondje heeft naar wat langzame gewenning haar ideale vervoermiddel gekregen en ontlast van zware inspanning. Kortom een aanrader en een goede aankoop.
Hound Chariot
Geplaatst op 14-08-2023
My wife took our Bichion Frise Snoopy (13 years) out in it for the first time on her own. Upon her return I asked the question. How did you get on? After all they’re not the cheapest pet strollers. Her reply was “she loved it”, and so it was worth every penny.
Life Changing
Geplaatst op 03-08-2023
Boris had an emergency spinal operation following an accident. He thankfully regained the ability to walk, however he cannot walk for long periods. The stroller has enabled us to continue enjoying long walks together (both pavement & countryside) so that he benefits with mental enrichment; and physicsl exercise is realised when he gets out of the stroller to enjoy the most fun bits of the walk! The only slight improvement I would like to see on the stroller would be to make the internal safety clips slight larger, so easier to handle and feel more sturdy.
Geweldige mooie ruime wagen
Geplaatst op 02-08-2023
Ik had eerst van innopet een kleinere wagen voor 1 hond, en nu heb ik 2 honden dus voor de innopet sport evolution gekozen. Mooie kleur en mooi model. De wagen kan aan de voor en achter kant opengemaakt worden zodat de hond makkelijk in en uit kan stappen. de voorkant kan ook nog verkleind worden door middel van een rits. aan de bovenkant zit ook nog een opening om zo de hond goed in de gaten te houden. Aan de achterkant zitten ook nog zakken om bijvoorbeeld de bijgeleverde regenhoes in te stoppen of poepzakjes. De wagen kan ook achter de fiets maar ik ga hem vooral gebruiken als wandelwagen. Alle 3 de wielen kunnen ook heel makkelijk erop en eraf gehaald worden, en het inklappen van de wagen is ook een fluitje van een cent zodat de wagen snel en makkelijk in en uit de auto gehaald kan worden. Ik en mijn hondjes zijn er heel erg blij mee
Great Buggy
Geplaatst op 06-07-2023
Looked around for a buggy for our Vizsla that has dwarfism as she is not able to walk very far. Very pleased with the innopet sport it is very sturdy with great chunky wheels. Easy to manoeuvre, lots of openings back, front, and top, with straps to secure our dog. Pockets at the back are useful for storage. Bar to attach to a bike which we haven’t used yet. Also a rain cover which will probably be needed with uk weather. Over all an excellent buggy. Recommend.
Gewoon geweldig!
Geplaatst op 03-07-2023
Makkelijk in en uit te klappen, je maakt er makkelijk en snel een buggy van of een fietskar. Een degelijk product, mooi vormgegeven.
Thank you Innopet!
Geplaatst op 11-06-2023
After much consideration and research on various makes an models, we decided the Sporty Evolution 2 seemed like the best stroller for our needs. The product lives up to the great reviews, very well thought out design and good quality materials put together with care. Our blind dog loves his wheels, he can walk until tired then enjoy the ride taking in all the smells and sounds around him. Only had the stroller for a couple of weeks, but already using for walks and short cycling adventures!
Perfect stroller for all purposes
Geplaatst op 17-05-2023
This is the best type of stroller for my 2 little dogs. I like walking skating and riding my bike. This is now all possible.
Eerste fietskar!
Geplaatst op 12-05-2023
Al even waren we op zoek naar een fietskar voor onze cockerspaniël Otis. Hij weegt 16kg en is best wel groot. Andere fietskarren zijn heel erg lomp en groot. Deze is smal, lang en hoog. Ideaal! Al het materiaal ziet er heel degelijk uit, stevig en mooi verpakt. Duidelijke korte gebruiksaanwijzing met foto’s. Otis past er net goed in, moest er nog een maatje groter zijn was dit ook geschikt voor andere middelgrote rassen bv Border Collie. Wij zijn alvast zeer tevreden over onze aankoop. Nu kan Otis eindelijk mee als we met de fiets op stap gaan. Deze zomer gaat de fietskar ook mee op vakantie 😊.
best buggy
Geplaatst op 30-04-2023
Our first Innopet has travelled 750 (!!) kilometers now, went to France 3 times, to the Netherlands 8 times, and always worked greatly. Simply the best— stout, carries 2 dogs (pug and dachshound), waterproof, doesn't topple over, not to wide wheel base, goes even on narrow paths. Our new Innopet has even stronger wheels. 5 stars!
Sportbuggy
Geplaatst op 03-04-2023
Bin sehr zufrieden. Lässt sich schnell zusammen oder auseinander bauen. Beim lenken verhält er sich optimal. Mein Hund liebt ihn
Lüftungslöcher
Geplaatst op 02-04-2023
Die Lieferung war schnell, komplett und unbeschädigt. Der Aufbau war einfach und die Beschreibung verständlich. Getestet wurde der Wagen bis jetzt nur indoor zur Eingewöhnung. Gerne gebe ich noch einen Kommentar ab, wenn er draußen im Einsatz war. Bis jetzt einziger Nachteil in meinen Augen: es sind seitlich und hinten Öffnungen, die nicht mit Mesh versehen sind. Das stellt für meine Hündin eine Gefahr dar, da hier Bienen oder Wespen reinkriechen können. Und sie darauf allergisch regiert. Und in dem Anhänger kann sie nicht mal ausweichen. Bei der Nutzung als Jogger kann man noch ein Auge drauf haben. Aber bei der Nutzung als Fahrradanhänger nicht. Ich behalte das Gefährt trotzdem. Und lasse mir etwas einfallen. Aber schade, dass ich bei dem Preis nacharbeiten muss. Und die Räder hatten beim auspacken einen extremen Gummigeruch. Aber sonst scheint er sehr stabil zu sein. Und sieht schick aus.
Best buggy for dogs
Geplaatst op 28-03-2023
I bought the buggy for my 13 year old little dog who suffers from arthritis. He can no longer walk long distances. Now we no longer have any problems walking with our dog on dirt roads or on the beach. The buggy is easy to handle and moves very smoothly. You can set it up quickly and fold it up again. Transporting it in the car is no problem. The buggy is easy to store in the car and takes up very little space. The pockets for the smartphone and accessories are practical. The handle is easy to adjust for all people. It also cuts a good figure as a bicycle trailer. The bar for the bicycle can be mounted very quickly. I have had other buggies before, but this one is perfect for my dog!
Voor revalidatie en nog veel mooie uitstappen
Geplaatst op 19-03-2023
Ik heb een Maltezer die weldra een patellaluxatie operatie moet ondergaan, hierdoor heeft hij een lange revalidatie die ik zo comfortabel mogelijk wil maken. Doordat de buggy ruim is voor hem kan hij voldoende rusten en na verloop van tijd ook mee op verplaatsing. Zowel om te wandelen als om mee te fietsen is deze buggy/fietskar ideaal voor onze situatie. Danjewel Innopet!
Super balade
Geplaatst op 14-03-2023
Promenade en vélo ou a pied génial
Just brilliant
Geplaatst op 07-03-2023
What a brilliant buggy for my ageing springer Marley who loves to walk for miles but unfortunately old age and two cruciate ligament operations have slowed him down .The buggy is well made solid and sturdy and Marley is the new kid around town in his posh buggy and Andrea from customer service is a real star prompt reply’s to my questions thank you here’s to happy strolling
ivm artrose hebben we dankzij ons mooie handige karretje onze vrijheid terug en kunnen we samen gezellig eropuit❤️
Geplaatst op 12-02-2023
Super handig wandelkarretje ook voor ongelijke ondergrond. Stevig en handig in te klappen!! Blij mee!!!!
Elke dag genieten.
Geplaatst op 07-02-2023
Het was plazand en wij gaan mog veel afenturen doen veel groetjes van basiel en bea uit geel van belgie.
Innopet® Sporty Evolution Dog Pram
Geplaatst op 06-12-2021
I walk my dogs everyday. I bought this pram for our pug as she enjoys walks but cannot walk as far as our staffy cross. She loves it, she has a good view of what’s going on and I am happy she is safe inside. It packs down very quickly and we take it on our walking holidays within the UK. Both my dogs get inside it whilst we have a coffee at cafés. It is light and easy to manoeuvre. I recommend anyone looking to buy a pram for their dogs should seriously consider this make and model.
Dog pram
Geplaatst op 08-09-2021
I bought this buggy for my dear 17 year old Patterdale Terrier. I wish I’d thought of it sooner as she only got three rides in it before going over the rainbow bridge. She absolutely loved it. Walks were always the best time of day and it was wonderful to share these times again before she fell asleep. The buggy itself was fabulous. Easy to manoeuvre and control. It was sturdy and once I put in Roxy’s fluffy blanket cosy too