Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Reviews

8 Reviews in totaal
4.8
Gemiddelde ervaring
City Hopper - cat's window to the world
Geplaatst op 26-10-2023
Excellent quality. Maneuverable stroller for walking, easy to fold for transport. Takes up little space in the apartment. Perfect for a black cat :)
Almost exactly what I wanted with some minor issues
Geplaatst op 03-10-2023
I bought this buggy a couple of weeks ago and used it twice for my two cats. I was looking for a buggy where the frame is separated from the carrier-basket, because I have to walk 5 floors down to the street. Having both things separated makes it much easier. Further, I needed a buggy with zippers instead of a click-frame. Because with cats one can’t just open the whole thing and with the zippers I could get my hand/arm inside without opening a whole carrier. So these buggy offered exactly what I was looking for. It is solid and easy to assemble. Now the issues. First, I miss some kind of little bag or tray attached to the buggy to store some stuff. Second, the mechanism to fold the frame doesn’t work properly since it arrived. It just is stuck and cannot get folded. Whatever I try, it doesn’t work. And sometimes out of nowhere it works. This really sucks.
Kleine buggy in dezelfde kwaliteit als de grotere buggy’s
Geplaatst op 27-06-2023
Moest noodgedwongen mijn innopet Monaco buggy weg doen. Wegens omstandigheden heb ik een kleinere auto en daar paste de Monaco niet in. Maar nu ik de kleinere City hopper binnen heb ben ik supertevreden. Wat een mooie buggy en hij loopt heerlijk , fijne wielen , stuurt goed en onze twee hondjes passen er prima in. Op het onderstel past een Basil bagagedrager tas voor de boodschapjes , stuurtasje eraan en de buggy kan hetzelfde als de grotere Monaco , is van dezelfde kwaliteit en pas met gemak in de auto. Blij met deze aankoop.
We zijn heel erg blij
Geplaatst op 17-06-2023
We zijn heel erg blij en sjoery ook met zijn mooi honden buggy heel erg handig dat je hem ook als auto stoeltje kan gebruiken voor bij voor beeld bij ons na de dierenarts arts en voor na de trimsalon helaas nog geen leuk foto heb hem net na boven gezet maar sjoery vond het leuk hij is al 16 en kan niet meer zo ver lopen
We zijn heel erg blij
Geplaatst op 17-06-2023
We zijn heel erg blij en sjoery ook met zijn mooi honden buggy heel erg handig dat je hem ook als auto stoeltje kan gebruiken voor bij voor beeld bij ons na de dierenarts arts en voor na de trimsalon helaas nog geen leuk foto heb hem net na boven gezet maar sjoery vond het leuk hij is al 16 en kan niet meer zo ver lopen
Super fijne hondenbuggy
Geplaatst op 28-03-2023
De buggy is fantastisch, zeer fraai afgewerkt en ideaal voor een klein hondje of kat. Als het onderstel ingeklapt is dan neemt het weinig ruimte in beslag. Een klein min puntje is dat het inklap-mechanisme vrij stroef gaat. We zijn heel tevreden en blij dat we voor deze buggy gekozen hebben. Ons hondje ligt er graag in…ook op de bank als zijn mandje.
Mijn kat kan overal mee naartoe
Geplaatst op 11-09-2022
Toen ik op zoek was naar een manier om mijn kat mee naar buiten te kunnen nemen, stuitte ik op de InnoPet City Hopper. Wat me meteen aansprak aan deze buggy was dat ik de bak niet alleen in de auto kon doen, maar ook dat ik met mijn kat kon wandelen terwijl ze veilig in de bak zat. Dit was precies wat ik zocht, want ik wil mijn kat graag meenemen naar buiten, maar ik wil ook zeker weten dat ze veilig is. De hopper is zeer compact in te klappen, wat ideaal is voor het opbergen in mijn kleine auto. Ik moet toegeven dat ik in het begin wat moeite had met het inklappen van het frame, maar nadat ik duidelijk had hoe het werkte, verliep het heel soepel. Ik ben zeer tevreden met de buggy en ik ben blij dat ik nu mijn kat mee naar buiten kan nemen zonder me zorgen te hoeven maken over haar veiligheid. Ik zou deze buggy zeker aanbevelen aan andere katteneigenaren die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om hun kat mee naar buiten te nemen tijdens het wandelen.
Perfect for my cat
Geplaatst op 31-07-2022
The product is great, it’s easy to use and in high quality, with washable May inside to made the little one comfortable, the stroller is easy to assemble and use. Love it!!