Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Tweedehands hondenbuggy

Een hondenbuggy kan een dure investering zijn. Zeker als je niet zeker weet hoe lang je hond er gebruik van gaat maken. Een tweedehands hondenbuggy kan dan een uitkomst zijn. Wij leggen je uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een tweedehands hondenbuggy.

20 June 3 minuten lezen
Tweedehands hondenbuggy

De advertentie

Als je een gebruikte hondenbuggy zoekt, doe je dat waarschijnlijk online. Marktplaats en Facebook zijn populaire plekken on tweedehands honden spullen aan te bieden.

Helaas zitten er wel eens oplichters bij. Je koopt via hen het product en zodra je hebt betaald hoor je niets mee van ze. Dit zijn tekenen dat een advertentie van een oplichter zou kunnen zijn:

  • Lage prijs
    De prijs van de hondenbuggy is veel lager dan vergelijkbare producten van andere aanbieders.
  • Reviews
    De verkoper heeft geen reviews of alleen slechte reviews op hun verkoop account.
  • Communicatie
    De verkoper wil dat je snel een keuze maakt en snel betaald.
  • Bezorging
    De verkoper wil niet dat je het product ophaalt maar laat ophalen door een pakketdienst die zij kiezen.
  • Betalen
    De verkoper wil dat je betaalt met een app of link waar je niet bekend mee bent.

Kwaliteit van de tweedehands hondenbuggy

Wil je nog lang genieten van je nieuwe tweedehands hondenbuggy? Of ga je de buggy maar een paar keer gebruiken en gaat deze dan weer terug op Marktplaats?

Als je een hondenbuggy zoekt die lang mee gaat, kies dan voor een merk dat reserve onderdelen kan aanbieden. Wellicht dat je tóch de hoes of een wiel wil vervangen, ondanks dat de vorige eigenaar zo goed voor de hondenbuggy heeft gezorgd.

Je kunt de verkoper eventueel deze vragen stellen:

  • Waarom doen ze de wagen weg?
  • Hebben ze zelf ooit problemen gehad met het gebruik van de buggy?
  • Werkt het vouwmechanisme nog naar behoren?
  • Zitten er beschadigingen in de stof?
  • Zijn alle wielen nog recht?

Bij InnoPet producten is het vaak mogelijk om reserveonderdelen aan te vragen. Denk dan aan onderdelen als de hoes, wielen of de as. Informeer naar InnoPet reserve onderdelen via het aanvraagformulier.

Hond laten wennen aan tweedehands hondenbuggy

In de gebruikte hondenbuggy zit waarschijnlijk nog de geur en misschien zelfs haren van de vorige passagier. Maak de cabine van de hondenbuggy grondig schoon. Gebruik de stofzuiger om haar en vuil op te zuigen. Gebruik dan een doek en lauw water met eventueel wat milde zeep. Laat de buggy goed drogen.

Over het algemeen vinden honden het niet zo prettig om ‘ineens’ in een hondenbuggy gezet te worden. Als jouw huisdier wat onwennig is met nieuwe voorwerpen, gebruik dan ons stappenplan om je hond te laten wennen aan de hondenbuggy.

Hondenbuggy onderhouden

Nu je eindelijk een hondenbuggy hebt, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk kunnen gebruiken. Onderhoud je buggy door deze droog te bewaren en de wielen met regelmaat te smeren. Bekijk ook eens ons helpcenter artikel over het onderhoud van InnoPet hondenbuggy’s.

Gerelateerde verhalen

Adoptiehond Lucy en haar InnoPet hondenbuggy
15 October 3 minuten lezen

Adoptiehond Lucy en haar InnoPet hondenbuggy

Soms is een blessure van een hond tijdelijk, en soms zal een blessure de rest van het leven van je hond duren. Lucy is een actieve hond die houdt van de buitenlucht en van rondrennen. Door een ongelukje kreeg ze een pijnlijke heup. Met Lucy's InnoPet hondenbuggy kan ze nog steeds met de roedel mee en genieten van haar avonturen in de natuur.

5 Tips om je hondenbuggy klaar te maken voor de herfst 🍁
26 September 3 minuten lezen

5 Tips om je hondenbuggy klaar te maken voor de herfst 🍁

De zomer is voorbij, en in de lage landen ligt het gure weer op ons te wachten. Hoe bereid je jouw hondenbuggy ritjes voor op regenbuien en kou? Met deze 5 tips kunnen jij en je harige vriend voorbereid op avontuur! Ook als het niet meer zo zonnig is.

4 Tips: je hond naast de buggy laten lopen
24 September 3 minuten lezen

4 Tips: je hond naast de buggy laten lopen

Je hond zit waarschijnlijk niet de hele wandeling in de hondenbuggy. Een hond aangelijnd naast een hondenbuggy laten lopen, kan nog best een uitdaging zijn. De riem tussen de wielen, je hond die te dicht voor de wagen loopt, of zo hard aan de riem trekt dat de hondenbuggy omvalt. Wat kun je hier aan doen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met onze klantenservice.