Innopet Logo
Hondenbuggy's

Hondenbuggy's

Kunnen jij en je trouwe viervoeter niet meer samen naar buiten? Met de hondenbuggy van InnoPet ga je er weer samen op uit.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit hondenbuggy’s voor alle soorten maten honden en voor alle toepassingen.

Overzicht van alle producten

Welke buggy past bij jou?
Fietskarren

Fietskarren

Met onze fietskarren gaan jullie samen zorgeloos op avontuur. Dankzij ons unieke bike & buggy model kun je elke fietskar ook als hondenbuggy gebruiken.

Bekijk het gehele aanbod

InnoPet biedt hoge kwaliteit fietskarren voor alle soorten maten honden en voor elke situatie.

Bekijk alle fietskarren
Meer producten

Meer producten

Bekijk ons assortiment en vind het juiste product voor jou en jouw kleine vriend.

Inspiratie & nieuws Over ons Contact

Comfortabel wandelen met een revaliderende hond

Ripley had een akelig verkeersongeval. De staffordshire-bulterriër heeft een lange herstelreis voor de boeg. Om haar geest geprikkeld te houden en de onvermijdelijke verveling van thuisblijven te voorkomen, heeft hondenmama Serena de InnoPet Hercules 2.0 aangeschaft. Hierdoor kan het gezin de hond elke dag meenemen en samen genieten van wandelingen.

1 november 3 minuten lezen
Comfortabel wandelen met een revaliderende hond

Een geschikte hondenbuggy vinden

Ripley ziet er misschien uit als een passagiersprinses, wanneer ze wordt rondgeduwd in haar Hercules 2.0 hondenbuggy, maar ze heeft hem nodig om comfortabel te kunnen wandelen. Toen Ripley’s eigenaresse, Serena, op zoek ging naar een hondenbuggy, wilde ze iets robuusts en groot genoeg voor haar revaliderende hond om in te liggen. Na online rondkijken, vond ze voornamelijk hondenbuggy’s voor kleine honden en hondenwandelwagens die niet de capaciteit hadden om off-road te gaan.

Omdat het gezin graag gaat wandelen in de natuur, zijn wielen die geen last hebben van oneffenheden een vereiste. De Hercules 2.0 heeft luchtluchtbanden achter en een massieve EFA-band als voorwiel. Om de ritten over ruw terrein voor Staffordshire-bulterriër nog comfortabeler te maken, legden haar baasjes een kussen en fleece op de bodem van de hondenkar.

De Hercules is gewoon briljant”

Wennen aan de hondenbuggy

Ripley was in het begin een beetje huiverig toen ze de hondentrailer gebruikte, maar na haar eerste wandeling was ze overtuigd. Als de Hercules 2.0 tevoorschijn komt, staat ze te popelen om naar buiten te gaan. Ze wandelt met het gezin mee en wanneer ze zich moe voelt, geeft ze bij haar mensen aan dat ze in de hondenbuggy wil zitten. Ripley kent haar eigen grenzen. Ze weet wanneer ze kan lopen en wanneer ze moet rusten, wat ontzettend belangrijk is tijdens haar revalidatieperiode. Ripley is zo comfortabel in haar hondenbuggy dat ze er zelfs in kon slapen tijdens een muziekfestival!

Revaliderende hond in een grote hondenbuggy MMan wandelt met hond in een grote hondenwandelwagen Staffordshire Bull Terrier rust in een grote hondenwagen

De noodzaak van de hondenbuggy uitleggen

Als het gezin gaat wandelen met Ripley en haar InnoPet hondenbuggy, worden ze vaak aangesproken door mensen die geïnteresseerd zijn in Ripleys herstelreis. Mensen complimenteren hen met hun hondenbuggy en vragen waar ze er een kunnen krijgen voor hun honden. Er zijn echter altijd wel wat onbeleefde mensen. Opmerkingen makend over verwende honden die in kinderwagens worden rondgeduwd en hoe honden op eigen benen moeten lopen. Serena is niet bang om deze mensen op hun plaats te zetten en uit te leggen dat Ripley de wielen nodig heeft, aangezien ze herstellende is van een ongeluk.

Volgende zomer, als Ripley volledig hersteld is, is de familie van plan om de fietsstang aan te schaffen. Door de hondenwagen aan de fiets te koppelen, kunnen Ripley en haar gezin verder van huis op avontuur gaan. Aangezien staffordshire-bulterriërs gevoelig zijn voor gewrichtsproblemen en artritis, is de InnoPet Hercules 2.0 een investering om nu en in de toekomst van te genieten!

Bekijk hier de Hercules 2.0 honden trailer!

Gerelateerde verhalen

Wandelen met blinde hond Teddy
23 april 3 minuten lezen

Wandelen met blinde hond Teddy

Na operaties aan goedaardige tumoren in het hoofd en glaucoma in de ogen, heeft hond Teddy geen zicht meer. Na volledig herstel geniet Teddy nog ontzettend veel van buiten wandelen. Baasje Orlaith kocht een hondenbuggy voor haar blinde hond, zodat hij altijd mee kan.

Veilig fietsen met je InnoPet fietskar
18 april 3 minuten lezen

Veilig fietsen met je InnoPet fietskar

Dagjes uit met je hond zijn nog makkelijker met de hulp van een fietskar. Samen met je trouwe viervoeter fiets je door natuurgebieden of de stad. En als je dan op je bestemming bent aangekomen, koppel je makkelijk de fietsstang af en gebruik je jouw hondenfietskar als hondenbuggy. Lees ons advies om veilig met je hond en de fietskar op pad te gaan.

In 8 stappen: laat je hond wennen aan de hondenbuggy
21 maart 3 minuten lezen

In 8 stappen: laat je hond wennen aan de hondenbuggy

Niet ieder huisdier wil de eerste keer in een hondenbuggy zitten. Met deze stappen laat jij je hond wennen aan de nieuwe bolide.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je relevante tips en tricks ontvangen voor jou en je trouwe viervoeter? En up-to-date blijven van onze nieuwste producten en acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten?

We helpen je graag. Neem contact op met Chantal.
Chantal_LoRes
Chantal Vermeulen
Klantenservice