Innopet Logo
Dog prams

Dog prams

Are you and your loyal four-legged friend no longer able to enjoy the outdoors together? Discover the InnoPet dog prams.

View all items

InnoPet offers premium quality dog ​prams for all types of dog sizes and for every situation.

View all products

Which pet pram suits you best?
Bike trailers

Bike trailers

Do you love cycling? Enjoy long distance cycling tours with our bike trailers. Suitable for every weight and every size.

View all items

InnoPet offers premium quality bike trailers for all types of dog sizes and for every situation.

Discover all bike trailers
More products

More products

Check out our other products and find the perfect fit for you and your dog.

Inspiration & news About us Contact us

Reviews

145 Reviews total
4.9
Average experience
Ideaal om je kleine viervoeter overal mee naar toe te nemen!
Posted on 21-06-2024
De buggy is makkelijk in te klappen, voldoende ruimte om spullen mee te nemen of je aankopen in op te bergen. De buggy is ideaal om je kleine viervoeter overal mee naar toe te nemen en op deze manier deel uit maakt van het gezin. Onze Trudy kan lekker alles in de gaten houden en hoeft niet alleen maar naar enkels te kijken of alert te zijn dat er niemand tegen haar aan loopt.
Gold standard stroller
Posted on 20-06-2024
I love this stroller. It is good quality, looks great and is sturdy! My dogs are so comfortable in it. It was very easy to assemble and is great to use! Me and my dogs love it!!
Great product Harley loves it
Posted on 16-06-2024
Our dog has just got too old to walk far and we saw this product in a Padstow store and saw it’s great engineering solid and able to cope with tough terrain. The only very small negative is the rain cover as there could be a way to secure it at the front when very windy. It really is small and Harley loves the buggy.
Wat een geweldige hondenbuggy!
Posted on 15-06-2024
Nadat we eerst een tweedehands buggy hadden gekocht, om te kijken of ons teckeltje er wel in zou willen, hebben we nu de Innopet Premium Cozy. Wat een verschil! Goede vering, enorm wendbaar, rijdt soepel en licht, stevig en solide, goed matras en ziet er ook nog eens prachtig uit. Vandaag een 'testrit' gedaan in de hobbelige binnenstad van Haarlem, dat was een feestje! We voorzien nog heel veel stedentrips, brocantemarkten & winkel/restaurantbezoeken met deze deftige wagen.
Super mooie hondenbuggy
Posted on 14-06-2024
Dit is mijn tweede premium cozy hondenbuggy zeer tevreden mijn hondje Perroke zit er ongelofelijk graag in
Cozy travel buggy
Posted on 13-06-2024
We researched a lot before we decided on a buggy. I wanted something flexible, comfortable, not too small, that can hold over 20kg and definitely something with some off road qualities. That’s why in the end comparing all the models on the market and reading the helpful guide on innopets own website, we decided on the clear winner: the premium cozy, in Beige. We also bought the optional air filled tires, just to be safe. I looks and feels high quality. It is very easy to fold and assemble. It is sturdy and very easy to maneuver. Providing a smooth ride. The break works perfectly even when my big boy jumps in, it doesn’t move at all. All in all worth the 300€ (not including the optional air tires) The only thing I am worried about is that the basket only attaches in the front with Velcro and has no support in the back, underneath the basket, in form of a bar or so. But long term use will show if it stands the test of time, with my 12kg Boston Terrier and the 5.5kg pug lady. We plan on using it in the city since the big guy ist anxious around crowds and off road because the little pug lady can’t keep up for too long with her big brother, on longer walks in the woods and parks. The included rain cover and bag is very nice to have and functional. And not included at many other buggy’s even at that price range. It is a very nice buggy indeed and we are looking forward to having it for many years. My two pups fit snuggly inside if they use it together they both can lie down if they wish so. It is even more comfortable of course, when my oversized long legged Bosti uses it alone. As for the pug, she would fit 4 times in it.
Perfect
Posted on 13-06-2024
Mooie buggy, heel kwalitatief. Is zijn geld waard.
Beste hondenbuggy ooit
Posted on 13-06-2024
Na heel wat andere hondenbuggy’s te hebben gehad is deze toch echt wel de “rolls Royce” voor onze viervoeter. Prachtig afgewerkt en zeer handig in gebruik. Met vriendelijke groeten van ons en onze viervoeter
Zeer fijne en stoere hondenbuggy
Posted on 12-06-2024
Een zeer fijne en stabiele buggy , kan makkelijk en compact worden ingeklapt. Heeft een stoer en robuust uiterlijk naar is handzaam en licht
Hondenbuggy premium cozy
Posted on 12-06-2024
Dit is zowel voor je hondje als voor jezelf een fantastische buggy. Makkelijk op te bergen, zeer wendbaar, comfortabel om mee te wandelen. Wij hebben geen dag spijt van deze aankoop.
Cozy Comfy Cats 😽😽
Posted on 09-06-2024
Osha en Oringo zijn mijn hulpkatten en samen gaan we erop uit. Zeker als ze beide mee zijn en ik fysiek een slechte dag/periode heb is een buggy veel prettiger dan in een rugtas en op de schouder. Ook liggen ze beschermd tegen kinderen volwassenen en honden die ons regelmatig lastig vallen tijdens het trainen of wandelen en zelfs aanvallen. Voorheen toen het fietsen nog wel enigszins lukte zaten de heren regelmatig in de Sporty Dog, deze heb ik ingeruild voor het Monaco model die wat handzamer is qua formaat ten opzichte van de fietskar. Nu met de Cozy hebben we het beste van beide! De vering is heel fijn, het voelt solide en robuust aan, maar ook soepel en verfijnd. Verder is het een prachtig model en de kleur is ook erg mooi. Sommige dingen zijn anders en dat is een kwestie van wennen, de Monaco had een klik sluiting van de cabine en de Cozy sluit weer met een rits. Het fixeren van het voorwiel is nu met een draaiknop in plaats van indrukken/omhoog trekken. Er is geen bekerhouder met opbergbakje zoals de Monaco dus ik moet even wennen dat ik er niets bovenop kan leggen. De Cozy heeft een afneembare tas welke ook nog eens met vakjes is in te delen en uiteraard een stevige mand onder de cabine dus opbergruimte genoeg. Wat ook nog een plus is ten opzichte van onze vorige buggy is de regenhoes die wordt meegeleverd. Deze is een stuk makkelijker om te doen door het klittenband (misschien zijn drukknopen nog beter) en het materiaal is veel soepeler. Ik ben ontzettend blij en zeer tevreden met de InnoPet Cozy en nog belangrijker, het is “Schnoetzel approved” door Osha en Oringo! Ps. Extra garantie heb ik aangevraagd, wat heel erg fijn is dat het wordt aangeboden ook al betwijfel ik of het nodig zal zijn. Eenmaal eerder met de fietskar een probleem met de bevestigingspin gehad en dat is supergoed opgelost.
Perfecte buggy
Posted on 06-06-2024
Ik heb deze innopet buggy aangekocht voor mijn Franse bulldog die last heeft van een hernia. Omdat we graag wandelen met mijn 2 de Franse bulldog voor deze oplossing gekozen. Hij voelt zich supercomfortabel in de buggy. Dankzij deze oplossing hebben we toch nog onze vrijheid. Buggy vouwt supersnel in elkaar en biedt alle luxe . Blij met onze aankoop Jake en Jones de hondjes.
Perfect stroller for a little dog in a big world
Posted on 05-06-2024
While Charlotte is a relatively active dog who loves to sniff and explore new places, she has some health problems and needs extra help. She was diagnosed with a luxating patella. Even after several surgeries, her knee still jumps out of place after too much walking. She also has eye problems that make it hard for her to see when it gets too sunny. Having a stroller has allowed her to hide away and rest her leg and eyes when she needs a break. We split our time between several cities (all of which have cobblestone roads and broken glass on the ground) so it was important for us to find something with good suspension and puncture-proof wheels. We also travel a lot with Charlotte so we needed a stroller that folded easily and could be stored safely in the car. The Premium Cozy has delivered on all these points and more. Plus, the removable wheels make it very easy to clean them before putting them in the car or bringing the stroller indoors. Previously, we used side/backpack carriers to take Charlotte places. And even though she is only 2 kilograms, carrying her, all the things she needs throughout the day, my things and anything we pick up along way, really starts to add up and puts a lot of strain on the back and shoulders. The storage basket under the stroller and the additional attachable pouch have made storing and organising these things a breeze. Overall, we’re really happy with this stroller. It’s made outings more comfortable for the whole family, but most of all for Charlotte. When we start packing the stroller, she comes over with her tail wagging because she knows we’re going on an adventure! Charlotte has come a long way from when she was found alone on the streets (she was rescued at 7 weeks and has been with us since she was 13 weeks). We try to give her the best life we can and it’s thanks to accommodations like this stroller that allow her to live a full life despite her knee and eye problems.
Zoveel te zien
Posted on 29-05-2024
Millie kan nu bijna altijd mee, ook op langere wandelingen en shopping. Ze stapt eerst zelf en als ze moe wordt geeft ze zelf aan dat ze in de buggy wil. Ze is erg nieuwsgierig en zo kan ze alles goed zien. De buggy is erg handig, opbergruimte, draait heel soepel. Voor ons is het een echte meerwaarde geworden. Millie gaat er zelfs inzitten als hij opgeplooid in de garage ligt 😀
The best choice
Posted on 26-05-2024
Het is een geweldige oplossing om toch nog met een oude hond met artrose en benauwdheidsklachten heerlijk te wandelen. Mijn hond geniet echt! Lichte kar, makkelijk inklapbaar. Luxe uitstraling.
Echt een Premium Buggy!!
Posted on 24-05-2024
Ik had eerder 3 jaar de innopet Monaco tot groot plezier. Vandaag kreeg ik de Premium Cozy binnen. Gemakkelijk de wielen monteren met een Ned beschrijving erbij. Deze wagen heeft een luxe uitstraling en rijdt heel soepel. Het matrasje in de cabine is dik en fluffy en de vering onderop zorgt ervoor dat mijn hond niet door elkaar geschud wordt. De rits om de cabine te sluiten is soepel en wanneer deze open is kan je het gaas gemakkelijk oprollen en vastzetten. Ik heb de wagen voornamelijk omdat ikzelf slecht ter been ben en zonder rollator (of in dit geval de Premium Cozy) niet ver kan lopen. Ik gebruik deze wagen dus als steun om wat verder te kunnen lopen en ook te kunnen winkelen. Ik heb gemerkt dat mijn hond toch mee mag omdat ze in een afsluitbare wagen zit. Ook in het buitenland neem ik mijn Jack Russel Cara mee in de grote shoppingmalls. Kroatië, Duitsland en Frankrijk geen enkel probleem. Mooie bijkomstigheid is ook dat ik het één en ander onder de wagen mee kan nemen zodat ik minder hoef te sjouwen! Kortom, ik ben dolgelukkig met mijn Innopet Premium Cozy en ik hoop er met mijn Cara nog heel veel jaartjes plezier mee te hebben. Aanrader dus!!!👍🏽
Sono davvero molto felice...
Posted on 21-05-2024
Il nuovo passeggino di Milou è meraviglioso! Arrivato perfetto e in pochi giorni. Montarlo è semplicissimo. I materiali sono davvero belli e resistenti. Quando esco con Milou e il suo passeggino, le persone si fermano a guardare e fanno i complimenti! Adesso Milou può uscire tutte le volte che vuole, senza stancarsi troppo... Io ho aggiunto un ombrellino parasole perché Milou ha problemi di cataratta e la luce del sole le da fastidio. Con questo passeggino possiamo andare anche su strade con sassi o terra, oppure nei prati o per passeggiate in montagna. Consigliatissimo! Bello, comodo e funzionale.
Multi functioneel en zeer makkelijk in te klappen
Posted on 20-05-2024
Ik gebruik hem om met mijn kleine vriend te gaan winkelen, met hardlopen, naar het strand en in de zomer bij te heet asfalt voor de pootjes. Zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk in te klappen en mee te nemen in de auto. Dus voor mij 5 stars!
Na verdriet weer happy !
Posted on 20-05-2024
Onze kleine vriend Maxi heeft helaas een ernstige vorm artrose en kan daardoor niet lang meer wandelen.Dankzij de Innopet Cozy kan hij nu gelukkig weer mee en hij voelt zich super op zijn gemak. De kwaliteit is uitstekend en zowel Maxi als wij zelf zijn er er blij mee!
Compact Premium Quality
Posted on 15-05-2024
Neat, compact design and light, really easy to assemble, well made product. We love it !!
Geweldig
Posted on 15-05-2024
Kregen goede uitleg bij Pets Place in Ede. We hebben de Innopet premium cozy gekocht voor onze aan hernia geopereerde dwergteckel. Onze hond is heel blij en wij ook. Nina geniet van het wandelen!
Super geräumiger und gefederter Wagen
Posted on 15-05-2024
Wir hatten zuvor einen normalen Wagen ohne Federung. Dieser war zwar ganz praktisch für asphaltierte Wege, aber im Vergleich ist der Innopet Premium Cozy Wagen ein Ferrari 😄 Endlich können wir unseren kleinen Hundeopi wieder auf Ausflügen mitnehmen, die auch mal steinigere Wege beinhalten. Er ist zwar teuer, aber definitiv seinen Preis wert. Klare Kaufempfehlung.
Great item
Posted on 14-05-2024
Amazing item, very impressed with the sturdiness, style and durability. Would purchase again ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ thank you!
Outstanding Quality
Posted on 09-05-2024
I hesitated in buying this stroller due to the cost but I am so glad I did, it is worth every penny. The build quality is superb, the ease of use is incredible and has surpassed all of my expectations. I have a Golden Retriever who walks very well alongside this buggy with my little Papillon inside. I needed something I could easily manage on my own with both dogs. I bought it as he is a very small puppy so I needed it for busy areas, he thoroughly enjoys riding in this and I am looking forward to many years of use and good times that may not have been possible without it. I can’t recommend this buggy highly enough!
Honden buggy
Posted on 05-05-2024
Hij is fijn wand je kan het handvat lekker op hoogte zetten. Lekker grotere wielen goede veering loop heerlijk
Top wagen
Posted on 01-05-2024
Hele fijne buggy super comfortabel voor mijn hondjes en zeer zeker voor mij
Top buggy om lang mee te wandelen op alle ondergronden!
Posted on 29-04-2024
We waren al in het bezit van de Allure, maar zochten ook een buggy die wat comfortabeler was voor langere afstanden. De Premium Cozy is echt top. Super wendbaar en makkelijk te rijden op allerlei ondergronden. Een lange boswandeling is dus een fluitje van een cent, waarbij onze mops wanneer hij moe is lekker op het comfortabele dikke kussen kan plaatsnemen.
Lux luieren voor onze teckels
Posted on 17-04-2024
De innopet premium cozy is een stevige hondenbuggy en rijd heel soepel. Door de grote wielen kan deze verschillende terreinen aan. We hebben 3 teckels maar dat is wel krap voor hun drieën. Na verschillende buggy's te hebben gehad kan ik wel zeggen dat deze beter en steviger aanvoelt. Kwaliteit prijs zeker waard.
Top buggy's
Posted on 16-04-2024
Ik ben na de hernia's van mijn beide teckels aan buggy's begonnen. Ik ben nu na 8 jaar aan mijn 2e buggy begonnen omdat ik zag dat deze vering heeft. Dat lijkt me nog comfortabeler. Ik ben super tevreden met mijn nieuwe buggy( ook met mijn oude altijd geweest) stabiel, rijden op elk terein en kunnen tegen een stootje. Ik raad ze iedereen aan!!
Super Buggy !!
Posted on 15-04-2024
Ich bin sehr zufrieden. Hund geht sofort rein und fühlt sich wohl. Die Ausstattung ist prima, er rollt leicht.
Peaches new wheels
Posted on 05-04-2024
My dachshund is having crate rest for an injury. After researching which stroller to choose, I came across the brand innopet. She absolutely loved getting outdoors again after a weeks rest. The build quality is incredible. It pushes beautifully with the all terrain wheels and back suspension she was more than comfortable. I took some pictures and she looked liked she was smiling. It made my day to see her looking so happy. Thank you innopet.
Super kattenbuggy
Posted on 31-03-2024
Luxe koets voor poezen. Ze gaan er graag in wandelen. En slapen er schoonheidsslaapjes in.
Gezellig samen boodschappen doen!
Posted on 30-03-2024
Mijn eerste ervaring met een honden buggy en wat is deze fantastisch! Eerst was het even spannend maar mijn hondje voelt zich als een koningin in de buggy (en ik erachter). Wat is het gezellig om samen boodschappen te kunnen doen en winkels in te kunnen gaan. We wandelen er samen heen en bij het stoppen is mijn hondje al enthousiast om erin te mogen. De buggy rijdt enorm soepel, is praktisch met de bergruimte eronder en ziet er mooi uit. We zijn er heel blij mee!
Super pet car
Posted on 29-03-2024
Dit is onze 2e innopet maar deze nieuwe innopet cozy overtreft alles. Wat zijn wij hier tevreden over. Is de Mercedes onder de honden cars.
Rolls Royce onder de honden buggy's
Posted on 22-03-2024
Gisteren deze prachtige innopet buggy aangekocht in de kleur beige,wat een geweldige en prachtige buggy! Soepel,flexibel,en erg stabiel! Ik heb 2 chihuahua's,die beide gezondheids problemen hebben,nu kan ik ze beide meenemen,zonder zorgen voor een wandeling! Ik ben er zo blij mee!
Char en hondje Frank
Posted on 20-03-2024
Praktisch, comfortabel en stijlvol! Hondje Frank (2,5 jaar) gaat overal mee naartoe in de premium cozy buggy. Wandelen met de buggy gaat soepel in zowel de stad als op het grasveld en onverharde wegen door de grote wielen en vering. Stevige kwaliteit, valt niet om, draait gemakkelijk (met 1 vinger!) en er is voldoende opbergruimte voor onze spullen! Het design is stijlvol en luxe, met regenhoes en zachte kussen. Kortom; Frank wil de buggy soms niet eens uit en ondanks zijn korte pootjes kan hij nu overal mee naartoe!
If you're thinking about buying this, stop! Go ahead and purchase it right now!!
Posted on 20-03-2024
Only got this Stroller for my 11yr old Shih Tzu today as he's ruptured his cruciate ligament and dislocated his kneecap so is on strict rest. This is difficult as he's a noise reactive dog and still attempts to jump on the sofa, sat in this fad Stroller while we're watching him is just ideal to stop him jumping on his injured leg. The quality, ease of pushing, the swivel front wheel is grea, and assembling the Stroller is an absolute breeze! I googled hundreds of dog strollers but kept coming back to this one and boy am I glad I bought it! Pepe loves it, we love it and I can't speak highly enough about it. The colour is great, I bought the beige one, it's roomy enough for Pepe and in the future if I need it for my shih apso Coco, then it's there as I'm not selling it ever! 5*+from Pepe and us!
Rijden in stijl
Posted on 12-03-2024
Charlie 10 jaar, onze Boston Terriër die blind is, beleefde vandaag zijn vuurdoop (1ste ritje) en doorstond die met glans. Hij voelde zich onmiddellijk relax in zijn luxe buggy. Happy Charlie. Een echte aanrader voor minder mobiele en slechtziende honden. De buggy is op het eerste zicht van heel goede kwaliteit. Dikke pluim voor de soepelheid stevigheid, het opplooi systeem en de luxe die de buggy uitstraalt. Best choice ever. Dikke poot van Charlie
Super solid quality
Posted on 08-03-2024
From the moment I unboxed the Premium cozy I could tell it was crafted with care. The cozy design and top-notch quality ensure my furry friend gets the comfort he deserves.
SIMPLY THE BEST
Posted on 02-03-2024
Il miglior passeggino che la mia frenchie bull Gina abbia mai avuto! Impareggiabile! Molto maneggevole, finiture di altissima qualità, prodotto eccellente sotto ogni punto di vista. E’ davvero la Roll Royce dei passeggini per cagnolini. Complimenti ad Innopet per la loro bravura e professionalità!
Honden wandelwagen.
Posted on 01-03-2024
Echt blij met de hondenwagen. Vooral de grote wielen is een voordeel. Ook de verstelbare duwstang is super fijn. Tip: de rits vanuit beide zijde open te kunnen maken zou handiger zijn. Maar verder is het een prachtige wagen.
Stevige,comfortabel + stoer
Posted on 27-02-2024
Deze buggy gekozen na een garantie issue. Blij met de buggy. Wielen zijn beter en de buggy bied veel comfort op verschillende oppervlakken, waardoor het voor zowel Saartje en mij ook een fijne ervaring geeft.🐶 Wielen van veel betere kwaliteit als de EFA variant en makkelijker als luchtbanden buggy's, nadeel van luchtband het kunnen krijgen van lekke band en het geregeld bij pompen. Het kussentje is ook zeer verbeterd en comfortabeler, hier nog een stukje vet bed voor besteld. Zo blijft het mooi. 👍🏻 Minpuntje, de stiksels niet zo mooi afgewerkt. Zonde, je verwacht dit in deze prijsklasse niet. Hoop dat dit geen issue gaat geven in de toekomst. Het krakend/piepend geluid van het rubber op het voorwiel, kan misschien als vervelend ervaren worden. Pluspunt de 3+2y garantie, ik ga ervan uit dat eventuele problemen met het stiksel hier dan onder zullen vallen. Happy met het comfort. De fijne wielen en de mooie accenten bij de beige variant. Minder blij met de niet zo mooie afwerking op sommige punten. Waar ik ook minder blij mee was is het feit dat bij de retour van de andere buggy's vanuit de dierenwinkel €10,00 per buggy gerekend werd. Terwijl, deze buggy's geleverd werden door innopet en de andere meteen mee terug genomen werden, gezien dit een garantie geval betrof..niet heel netjes. Maar hey soit! 😊 Al met al..is het door innopet wel netjes opgelost en zijn wij blij met het fijne contact met zowel een CEO en de klantenservice.🤗
Stevige, comfortabel buggy.
Posted on 27-02-2024
Deze buggy gekozen na een garantie issue. Blij met de keuze. De wielen zijn beter en de buggy bied veel meer comfort met lopen, waardoor het voor zowel mijn kleine PBFF en mij ook fijner loopt.👍🏻😊 Minpunt de voorzijde is nog maar vanuit een kant open te ritsen. Bovenzijde gaas en kap. Voorheen waren de buggy's zowel van de onderzijde gaas en bak + bovenzijde gaas en kap open te risten. Wielen zijn wel van veel beter kwaliteit als de EFA variant en makkelijker als luchtbanden buggy's, nadeel van luchtband het kunnen krijgen van lekke band op een ongunstige plek. Tevens is het kussentje ook zeer verbeterd en comfortabeler, incl klittebandjes. 💯 Ander minpuntje vind ik als pietje precies, de stiksels. Deze hadden veel losse draadjes en niet overal zijn ze even goed en breed gestikt. Tevens oogt de bak vanuit achter aanzicht wat scheef. Jammer, je verwacht dat een buggy in deze prijs gewoon mooi en goed afgewerkt is. Hoop dan ook dat dit geen issue gaat geven in de toekomst. Het geluid van het rubbertje op het voorwiel, kan als storend ervaren worden. Pluspunt is dan wel de 3+2y garantie, ik ga ervan uit dat fabrikage stikfouten hier dan ook gewoon netjes onder zullen vallen. Kortom, blij met het comfort. De fijne wielen en het mooie contrast bij de beige variant. Minder blij met de niet zo hele mooie afwerking hier en daar. Waar ik ook minder blij mee was is het feit dat bij de retour van de andere buggy's vanuit de dierenwinkel €10,00 per buggy gerekend werd. Terwijl, deze buggy's geleverd werden door innopet en de andere meteen mee terug genomen werden, gezien de garantie niet heel netjes. Al met al..is het door innopet wel netjes opgelost en zijn wij blij met het fijne contact met zowel een CEO en de klantenservice. 🙃
Voor een fijne wandeling met je hond loop je met innopet de wereld rond
Posted on 27-02-2024
Wat is dit een fijne wagen absoluut een topper. De hondjes zitten er prettig en veilig in. De handsgreep voelt fijn en in hoogte vertelbaar. Uiteraard voordat ik de revieuw ging plaatsen heb ik een aantal wegen en paden geprobeerd. Straat top bospad met houtsnippers top. Grindpad ook top en het strand ging met gemak uiteraard het eerste stuk door het zachte strandzand is het even duwen maar dat is logisch. De buggy heeft gewoon een hele goede vering en fijne banden echt een aanrader
Comfortable and manoeuvrable
Posted on 20-02-2024
This is my second dog stroller and by far the most superior in build, comfort and manoeuvrability.
Lovely pram, my dog Pepper approves!
Posted on 20-02-2024
Really lovely pram, very solid, well built. Only niggle is the catch on the side doesn’t work to keep the pram closed which is a shame.
InnoPet Premium Cozy
Posted on 03-02-2024
We zijn zeer tevreden, met de InnoPet Premium Cozy. Na eerst tel. contact te hebben gehad, deze waren zeer vriendelijk en behulpzaam Qua advies, wat voor ons heel belangrijk is gezien de leeftijd van onze mops 13 jaar. Nu kunnen we heerlijk samen boswandelingen maken. Product voldoet aan verwachtingen en beschrijving.
My dog loves it
Posted on 02-02-2024
Fantastic service , Ordered and deliver within 24 hours from Doggy and Moggie (and answered all questions promptly) No assembly required (just push wheels on) Comfortable ride for my furry passenger
Buggy deLuxe InnoPet Premium Cozy
Posted on 29-01-2024
The perfect luxury doggybuggy also to take with you abroad as comes with handy transportbag for a hassle-free checkin & travel ! Folds and unfolds with one movement ! Comes with suspension for a comfortable walk for owner and dog / handle height adjustable ! / lot of space for groceries and/ or shopping underneath / rain screen and luxurious appearance . My dog wanted to sleep in it directly when brought it home and stayed there all evening ! It fit perfectly in my small smartfortwo car ! Happy dog = Happy owner . Extra plus my mom , with parkinson, uses the buggy as a walker on her daily round !
Ottimo prodotto
Posted on 22-01-2024
Ho due gatti di razza Maine Coon e per le lunghe passeggiate ho pensato a questa soluzione anche perché si tratta di gatti molto grandi e pesanti. Consiglio vivamente questo passeggino è molto bello,solidissimo e facile da manovrare.
Fantastic for my cats
Posted on 22-01-2024
My cat has hip dysplasia and arthritis, and this is perfect! Him and his brother (both large British Shorthairs) fit in this nicely.
The best stroller ever!
Posted on 17-01-2024
In Norway we have a lot of snow and ice now and the other stroller we have from Inno Pet have smaller tires and didn’t work in the snow so good. We absolutely love that stroller too but this new one is absolutely my favorite 😍 my little 15 year old doggy loved it 🥰 it’s so safe and cozy! It’s perfect when we travel and it’s safe for my puppy.
Ons één oogje geniet weer!
Posted on 15-01-2024
In het Rijk der Blinden is Één oog Koning! In dit geval letterlijk. Onze Yuki van 9 jaar moet sinds kort een oogje missen. In drukke omgeving of als het donker wordt is ze wat onzeker en wil ze niet lopen. Nu zit ze heerlijk in haar veilige wagen te genieten van de frisse lucht en om zich heen te kijken! Comfortabel vanwege de vering en het dikke matrasje. Stuurt ontzettend soepel, zelfs de bochten door met één hand. Ideale stuurhoogte voor als je wat langer bent (hoogte ook instelbaar!) Wij zijn er heel blij mee!
Geweldig!
Posted on 14-01-2024
De Innopet Premium Cozy gewoonweg fantastisch! De kwaliteit en afwerking zijn van topklasse. De innopet is eenvoudig te besturen met 1 hand. Door de schokdempers en het dikke matrasje is onze harige majesteit dik tevreden over de innopet. Ik zou hem zonder aarzeling aanbevelen en daarom vijf sterren geven!
Innopet Premium Cozy
Posted on 09-01-2024
We bought this for our pug who unfortunately had to get her leg amputated. It’s a brilliant buggy, it’s very sturdy, well made & has a good rear suspension which helps going over bumpy surfaces. Molly just absolutely loves it, she is very safe inside it & can watch the world go by while she relaxes out on walks
Charity strollers
Posted on 06-01-2024
Very helpful couple on website I bought from. Bought 2 Innopet’s cause they are the only make that I can completely rely on. As our charity has over 25 innopet strollers all out helping dogs with disabilities. They are sturdy and practical for off road walks
Doggies day outings
Posted on 05-01-2024
Very comfortable for the dogs and easy to push and steer with one hand as I often need my other hand for my other 2 dogs what walk along side the stroller
Fantastische oplossing voor onze Sam om hem zo overal mee naartoe te kunnen nemen.
Posted on 31-12-2023
Onze Sam zit en ligt er super relax in😊ook rijdt de Cozy Premium erg licht en is super wendbaar, daarnaast is door de stabiele vering het voor Sam ook aangenaam om er in te ziten. Ook op onregelmatige wegen. Makkelijk inklapbaar om in de auto te leggen of thuis op te bergen. Wij zijn erg blij dat wij deze keus gemaakt hebben👍🏼👍🏼en voor diegene die twijfelen, het is de duurste maar dubbel en dwars waard!!
Perfect!
Posted on 29-12-2023
Onlangs hebben we een nieuwe hondenkar aangeschaft voor onze hond die last heeft van reuma. De wagen rijdt buitengewoon soepel en is geschikt voor diverse ondergronden, waardoor we nog steeds genieten van heerlijke wandelingen. Het is gewoonweg perfect!
Worth Every Penny
Posted on 27-12-2023
We purchased the Innocent Premium Cozy and could not have asked for better. The size and design were perfect for our bichon: he could sit up, lay down, look out, and was very happy being wheeled around. Just the right height for comfort when pushing and for parking next to a table when out and about. The front wheel is very smooth and makes manoeuvrability very easy. Shocks kept our pooch from feeling the worst of the bumps. The adjustable handle is fantastic when parking in a tight space. Only thing we'd advise is padding with some extra blankets on cooler days, as the sides and back are mesh for ventilation. Otherwise absolutely brilliant. If you're hesitating over the coat, don't: care in design and high quality build make this absolutely worth it. Both you and your dog will be very happy.
Fantastische buggy
Posted on 06-12-2023
Mooie sterke buggy. Mijn vorige Innopet buggy heeft het na 6 jaar intensief gebruik met 5 honden begeven. Nu weer bewust gekozen voor dezelfde buggy. Makkelijk in en uit te klappen. Ruim genoeg voor 4 hondjes van Max. 6 kg. Rijd heerlijk op elke ondergrond.
5 Sterrenbuggy
Posted on 12-11-2023
Mooie confortabele buggy te krijgen in verschillende kleuren. De wieltjes van de buggy draaien gemakkelijk als je om een hoek moet stappen. Er is ook een tasje om het gerief van je diertje in te steken .Ook een mandje onderaan. En een hoesje tegen de regen.Aan het zitgedeelte kan je je diertje aanlijnen zodat het niet uit de buggy kan springen.Je kan hem ook openen aan verschillende kanten zodat je diertje goed alles kan zien. Er zij veel vakken met gaas voor lucht en ademhaling.Hij is gemakkelijk bij elkaar te plooiien. Echte aanrader voor kleinere hondjes .katjes.
Top buggy
Posted on 09-11-2023
Ik had 6 jaar geleden al een inno Pet buggy gekocht die was goed. Maar deze Crozy is top, de Rolls Royce onder de Buggy. ja hij is erg duur maar zeker waard. stuurt makkelijk handig de verstelbare handstand, ruim voor mijn 10 kilo jack Russel. Andere buggy merken zijn smal en kort in de binnen maat. Ze heeft aan de voorkant een korte neus dus steekt niet uit, grote wielen, staat hoog op de wielen, makkelijk opvouwbaar zonder de wielen te moeten demonstreren voor in de auto achter de bestuurders kant tussen de bank. Al met al ik Blij mijn Joep Blij.
Happy Ollie en Jac
Posted on 24-10-2023
We are very happy with our house on wheels. Especially when it is busy with people. I then view everything from my super springy stroller. And my owner is also happy with the super lightweight stroller. Greeting Ollie
Quality buggy
Posted on 20-10-2023
Quality as expected from Innopet. Not used my new purchase much yet but had an Innopet on loan a few years back and found it sturdy and comfortable to use by human and dog! My only comment on my new one is that i am finding it hard to close the clip to secure when folded up. It just doesn't seem quite long enough and its very stiff to secure closed up? Hoping it might loosen a bit given time.
Excellent product
Posted on 14-10-2023
Bought the stroller for my elderly rescue French bulldog, to allow her to join us on walks in the woods and park. The Stroller arrived within 24hrs, and we were blown away by its quality, and ability to go through the woods with ease. Our biggest concern was it’s compactness in the car, but it did not let us down, folding small, and with ease. Thank you innopet, our 4 legged family can now have a long walk, and our elderly lady can join them in her luxury stroller
Archiemobile
Posted on 06-10-2023
Nothing not to like .. we love it but more importantly Archie loves it .. he can continue to enjoy the wide outdoors with us. Fantastic service from Dorset Dog Togs.
Geweldig!
Posted on 06-10-2023
Mooie stevige kar, fijn om mee te lopen. De hond (nou ja t hondje) vind het geweldig en heeft ook meteen minder stress als ze niet verder kan lopen (baasje dus ook) De wielen lopen lekker over elke ondergrond en de vering is prettig voor t diertje. Blij mee!
Een luxe stevige buggy
Posted on 04-10-2023
Wij hadden eerst een buggy van innopet in een kleiner sigment, maar hadden niet verwacht dat onze puppy zo hard zou groeien. Nu deze gekozen voor optimaal comfort voor ons kleine kind. Ze vind het fantastisch, is lekker rustig en kijkt als een prinses in de premium cozy van innopet! Zeker een goede keuze om te overwegen!
Innopet honden buggy
Posted on 02-10-2023
In één woord geweldig!
Superbuggy!
Posted on 26-09-2023
Wat een heerlijke buggy is dit! Draait makkelijk, rijdt heerlijk soepel en comfortabel. Mijn hondjes zitten echt als een vorst in deze buggy. Ik ben erg blij met deze buggy👍🏻👍🏻
Innopet premium cozy
Posted on 24-09-2023
Nadat ik jaren de innopet efa heb gehad, om medische redenen (dankzij corona vaccin!) deze aangeschaft. Geweldige vering!!! Zéér soepel om mee te rijden. Ook voor mij van belang dat de hoogte van handvat kan ingesteld worden! Zéér tevreden over deze aankoop! Dank u.
The Rolls Royce of buggies.
Posted on 21-09-2023
This was absolutely the best purchase ever! It’s such a comfort for my Frenchie to be able to rest every now and then in his buggy during long walks or city trips. The suspension is just amazing and so easy to push on any terrain. This is a big plus for elderly dogs with back problems or rheumatism. I often say it’s even better than the best baby pram ☺️ definitely worth the money. We couldn’t live without it anymore. Love it 😍
The Rolls Royce of buggies !
Posted on 21-09-2023
This was absolutely the best purchase ever! It’s such a comfort for my Frenchie to be able to rest every now and then in his buggy during long walks or city trips. The suspension is just amazing and so easy to push on any terrain. This is a big plus for elderly dogs with back problems or rheumatism. I often say it’s even better than the best baby pram ☺️ definitely worth the money. It’s easy to fold and has many practical compartments to take along everything you need for your furry baby. We couldn’t and wouldn’t want to live without this doggy Rolls Royce!! Love it 😍
Amazing!
Posted on 16-09-2023
Everything about the premium cozy is amazing! Made to last, pure quality. Brilliant suspension, no bumps. Lovely to push. Best innopet I’ve ever come across. Well worth the money.
Super Buggy!
Posted on 14-09-2023
Der Buggy ist sehr leichtgängig, sehr stabil-die Qualität ist noch besser als erwartet! Wir sind total begeistert!
Holly
Posted on 13-09-2023
Very easy to operate comfortable for pet smart looking
Tom''s Mobil
Posted on 12-09-2023
Ich habe immer gewartet ob wir einen Hundebuggy brauchen? Aber es kommt die Zeit, wo der ältere Tom, er ist ein Westie nicht mehr so große Strecken laufen kann. Er ist immer motiviert und voller Tatendrang, aber er überschätzt sich dann und man muss ihn zurück tragen. Wir haben uns dann verschiedene Hundebuggy's angeschaut. Für uns wären folgende Punkte wichtig: Federung, die Bereifung, das Fahr- bzw. Schiebeverhalten, das Gewicht, das zusammen falten und ganz wichtig die Verarbeitung. Wir haben uns dann für einen InnoPet entschieden. Er ist zwar etwas teurer, aber der Preisunterschied ist gut angelegt. Der InnoPet lässt sich wie ein Kinderwagen schieben, zusammen klappen und ganz einfach wieder aufzuklappen. Wir sind begeistert, Tom liebt ihn schon.....am liebsten würde er auch nach dem Spaziergang in ihm bleiben und sein Nickerchen machen.
Fantastische oplossing!
Posted on 06-09-2023
De hondenbuggy werd snel en heel goed verpakt geleverd. Ze is heel mooi, comfortabel en de mand onderin is heel praktisch. Wij hebben de buggy aangeschaft omdat ons hondje Luna een achterpootje mist en geen lange wandelingen kan maken dus het is voor haar een fantastische oplossing! Zo kan ze altijd mee op tocht!
InnoPet Premium Cozy
Posted on 04-09-2023
Slkickers Doghouse were most helpful in promoting the innopet premium cozy and demonstrated its features. It is a robust yet comfortable piece of kit, so easy to manoeuvre and get around those tighter spaces especially with having a 360 rotating front wheel, this can also be locked too. it’s like the Ferrari of strollers, my Shihtzu loves her new wheels! The colours are contrasting which is tasteful, and an easy to grip handle which can be moved up and down for comfort. I’m very pleased with this and would definitely recommend this.
Geweldige buggy
Posted on 04-09-2023
Makkelijk in elkaar te zetten. Makkelijk in te klappen om mee te nemen. Stevige buggy. Mijn hond zit erin alsof hij de koning is. Een mooi fraai model. Rijd heerlijk.
Uitstekend
Posted on 04-09-2023
Het design en kwaliteit
Superrrrr
Posted on 31-08-2023
Ik vind het een mooie stevige wagen goede vering makkelijk in te klappen en uit te klappen lekker zacht matrasje mijn borderterriers passen er samen in
Perfect
Posted on 29-08-2023
Tot heden geen mindere ervaring
Fit for a king 🐶👑
Posted on 26-08-2023
The innopet premium cosy is very well made, it's sturdy and by the looks super comfy! But the best of all my dog loves it! I can't wait for the many adventures this pet stroller gives me and my aging pooch the opportunity of! Thank you!
Zo blij mee
Posted on 26-08-2023
Ik twijfelde tussen de Monaco en de Cozy. En ik heb voor de Cozy gekozen. Dat was een goede beslissing! Ik merkte tijdens de eerste wandeling al dat ik vaker over onverharde wegen en hobbelige stenen liep, dan ik vooraf had gedacht. Mijn hondjes zijn 4.0 en 4.5 kilo, en kunnen met gemak samen. Of eentje erin en eentje aan de lijn, kan hem met één hand besturen. Één minpuntje: er zit geen losse hoes om het matrasje, die moet je los kopen. Of je kan er zelf een kussensloop omheen doen.
Super
Posted on 25-08-2023
Heb deze buggy gekocht wegens knieblessure hond. Mijn hond is er tevreden mee. De buggy is zeer wendbaar, heeft goede schokdemping is comfortabel. Het design is ook mooi . Goede kwalitatieve aankoop.
Dogs on wheels
Posted on 20-08-2023
Experience the ideal roadability and the ultimate driving comfort!
Fantastic!
Posted on 19-08-2023
I wondered if my dog would actually contemplate going in the stroller but tempting him with treats did the trick. We then ventured out for a little walk and he seemed happy! This will be amazing on our holiday. No more cutting walks short and when he has a bad day we can get out and about with him. I’m very impressed with the quality. Nice and light and lovely to steer. I’m glad that we researched which one to get and I’m delighted that it will mean our dog can be more included.
My doggy got wings
Posted on 17-08-2023
My 13 year old Coco loves her carriage. Now we don't have to leave her at home on long walks, but can take her with us everywhere we go. People giving us only compliments who see her so happy in the buggy. She is quite a princess. Just be careful with curly nails. They get stuck in the net. When the net is closed it is no problem.
Very happy with it!!
Posted on 10-08-2023
very happy with it, good quality. sturdy, stable and safe for the dog. runs smoothly and easy to use
Kwaliteitsvolle buggy
Posted on 06-08-2023
Dit is de eerste keer dat ik een hondenbuggy koop, maar ik ben heel tevreden van mijn aankoop. De buggy ziet er klassevol uit, is heel wendbaar, makkelijk in gebruik, voldoende plaats voor mijn franse buldog, uitstekende kwaliteit, makkelijk opvouwbaar en past juist in de koffer van mijn Toyota Yaris. Ideaal voor lange wandeling samen met mijn hond George!
Prachtige Hondenbuggy
Posted on 05-08-2023
Mooie degelijke stof, ziet er echt mooi uit, goede vering eigenlijk maar 1 woord voor nodig top buggy.
Super tevreden.
Posted on 03-08-2023
Zeer stevig buggy valt niet om zoals onze vorige.Heel gemakkelijk om mee te rijden.Grote ligruimte voor ons hondje wat aan haar 2 heupen geopereerd is.Ik kan het niet anders omschrijven,het is een SUPER buggy !
Super wagen!
Posted on 01-08-2023
“Baasje, baasje, je hebt hem voor me gekocht!! De InnoPet Pemium Cosy. Eindelijk mijn eigen bolide. Mooie diepe zwarte stof. Waterwerend door bijgevoegde tegenhield. Goed zicht door het anti- vliegengaas. Uitklapbare voorkant om heerlijk languit te stretchen. Veiligheidsriem voor aan mijn tuigje. Uitstekend zwenk-voorwiel voor praktische korte bochten. Organizer aan de handgreep voor jouw spulletjes. Handige onderbak voor mijn speeltjes en uiteraard het lekkers. Weet je, de InnoPet is ruim genoeg om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen. En baas: zeer handig inklapbaar om mee te nemen in jouw bolide. Samen uit en thuis.”
Ideale buggy voor elk uitstapje
Posted on 31-07-2023
Lang gezocht/gewacht op de voor ons ideale buggy. Licht, zeer wendbaar, comfortabel, makkelijk in en uit te klappen compact maar toch ruim en het oog wil ook wat, zwart en hip! Hier kunnen we prima mee op reis, een dagje uit en de bossen in.
Luxe hondenvervoer
Posted on 29-07-2023
Perfecte oplossing als je lange wandelingen wilt maken en je hond(en) tussendoor wat rust wilt gunnen. Of ter bescherming van je hond in drukke gebieden, zoals bijvoorbeeld een markt of drukke winkelstraat. Zeker als je 2 kleine hondjes (border terriërs) hebt zoals wij. Nu zeker een uitkomst nu een van onze honden spondylose heeft. SUPER blij mee!!!!
The brilliant InnoPet Premium Cozy
Posted on 29-07-2023
I was looking for a dog stroller for my miniature daschund named Pepi , after he had spinal surgery . I researched several but decided on the InnoPet Premium Cozy. Pepi absolutely loves it as I do. It’s so cleverly designed , it was so easy to put together & to fold up. The ride is so smooth, Pepi & I have used it several times this week, it’s an absolute Godsend. I had it from Doggy & Moggy, the service was fast & answered any queries I had before buying. Thank you Innopet , I’d certainly recommend you to anyone thinking of getting a stroller .
Geweldig
Posted on 20-07-2023
Deze hondenbuggy aangeschaft voor de hond. Wat direct opvalt is de mooie afwerking en de geweldige vering wat het comfort ten goede komt. Enige nadeel is dat de hond er niet meer uit wil . Dus de hond heeft hem ook goed gekeurd. Kortom wij zijn er blij mee en kunnen hem in september meenemen met vakantie
Rolls Royce
Posted on 19-07-2023
Love everything, this is an upgrade from an old previous buggy. I cannot fault it, smooth ride , stable to push and out while walking experience has suddenly improved. Highly recommended from both me and my elderly Border Terrier Dylan.
Total Freedom to roam again
Posted on 14-07-2023
My dog buggy only arrived a day ago but already it’s given my girl a whole new lease of life. You can tell it’s extremely well made so I’m not at all surprised at the confidence of the manufacturer offering the superb 5 year warranty. Already it’s been used on the rough terrain at the park which it handles with ease and the smoothness on pavements is fantastic. I particularly think the suspension system really helps with giving my westie the most comfy ride and she has took to it like a duck to water. Also the adjustable handle bar height is a definite bonus as I’m not the tallest myself !! My only real criticism is the colour range beige or black. I think navy blue would look lovely as a colour way or even if black had small polka detail on it …. Just to give it the cuteness factor. Apart from that cannot fault the product so far.
super buggy’s van Innopet
Posted on 13-07-2023
Deze buggy is natuurlijk veel beter dan mijn vorige , het leder handvat en de wielen super en de vering mijn Hondje Perroke is super gelukkig met zijn nieuwe aanwinst zeker een dikke aanrader grts
Innopet
Posted on 09-07-2023
The stroller is practical, stylish, modern. It helps us a lot in visiting different places. But with a load of 20 kg the brake touches the wheels. When handling, the stroller becomes dangerous, as it is not possible to simply turn it sideways. it happened to us personally that on the transition out of nowhere he braked both wheels. Next time I would choose a different stroller model.
Amazing quality
Posted on 29-06-2023
Love the great quality of this buggy. The materials are lovely. The bag that attaches to the handle is of a great size and will be very useful. The mattress is really thick and comfortable and the colour is really attractive. The wheels were easy to put on and were the only bit of construction needed. My only issue so far has been attaching the clip that holds the buggy together when folded but this is maybe because it is new and will get easier when used a little more. Very happy with our purchase
Top hondenbuggy
Posted on 25-06-2023
Een hele fijne buggy voor mijn hondje. Hij is oud aan het worden en lange afstanden worden steeds moeilijker. We nemen ons hondje graag mee op vakantie en dit is een hele fijne oplossing. De buggy loopt heel fijn en veert fijn mee voor ons hondje
Eerder moeten kopen
Posted on 19-06-2023
Ontzettend blij met deze aankoop. Wat een verschil met onze oude buggy. De oude had dubbele kleine wieltjes en elke oneffenheid was te voelen. De nieuwe Innopet heeft mooi grote wielen die ook nog makkelijk zijn te verwijderen. Mede door de vering is het een genot voor onze kleine Yorkshire die zich gelijk thuis voelde in zijn nieuwe buggy. De vering en het verstelbare lederen handvat maken de buggy helemaal comfortabel. De Innopet is iets duurder maar het geld zeker waard
The max!!!!
Posted on 15-06-2023
My dog Odette likes it so much. She sleepsysteem in it. She can look every where she can. She feels her safe and momma to😉
We love it
Posted on 07-06-2023
I am more than satisfied and really happy with the Premium Cozy. Since I bought it, my 13 year old Yorkshire terrier and I can enjoy our hiking tours together again. My dog loves ist. The quality is great, the handling easy.
Super buggy
Posted on 06-06-2023
Ons hondje mist een voorpoot en kan met dat warme weer niet mee wandelen omdat dat teveel energie kost. Nu kan hij lekker mee samen met de andere hond
Vrijheid voor onze Jack (17 jaar) en ook voor het baasje
Posted on 30-05-2023
Wij kunnen weer samen een lange wandeling maken in de natuur dankzij innopet. Wij hadden hem veel eerder moeten kopen. Goede kwaliteit wagen en gemakkelijk in gebruik en eenvoudig af te stellen. Wij kunnen hem iedereen aanraden.
Top wagentje
Posted on 29-05-2023
Toppie. Zeer zachte zit voor de hond , makkelijk open en dicht te klappen . Eerste wandeltocht met hondje Jules was een succes .
Kwaliteit
Posted on 25-05-2023
Vond het een stevige prijs maar daar krijg je dan ook kwaliteit voor. Ideaal voor mijn dwergschnauzer wanneer we op drukke plekken lopen. Wanneer ze later onze lange wandelingen niet meer kan volhouden voldoet deze buggy ook volledig. Rijdt soepel, makkelijk opklapbaar en past zelfs in mijn Toyota Aygo. Wordt zeer compleet geleverd.
Super solide hondenbuggy!
Posted on 25-05-2023
We hebben de InnoPet premium cozy om meerdere redenen gekozen. We waren op zoek naar een hondenbuggy die lang genoeg is voor onze teckel, solide en toch wendbaar en compact genoeg is, waarbij de duwstang in hoogste verstelbaar is en een belangrijk punt: vering, voor maximaal comfort. Dat laatste omdat de teckel revaliderend is na een herniaoperatie. Deze hondenbuggy omvat dus alles wat wij zochten én heeft ook nog eens een mooie, moderne look! Absoluut een Premium hondenbuggy als je het ons vraagt. Oma ging er gelijk mee aan de haal en de teckel voelt zich als de koning als hij in de buggy wordt voortgeduwd. 👍
Dit hadden we eerder moeten doen!
Posted on 24-05-2023
Het was even zoeken, maar we hebben hem eindelijk gevonden: een degelijke hondenbuggy die stevig in elkaar steekt en is gemaakt van goede materialen. We hebben gekozen voor de InnoPet Premium Cozy in de kleur beige. Die kleur was een bewuste keuze, omdat de lichtere kleur minder gevoelig is voor zonlicht. Het neemt minder warmte op, waardoor het voor onze grote teckelvriend James aangenamer is in de buggy bij zonnig weer. James vindt de buggy geweldig. Onze teckel is het gewend om ook op de fiets meegenomen te worden, dus ook de eerste keer meerijden in de buggy vond hij geen enkel probleem. Gewoon even een snoepje geven voor een positieve associatie met de buggy en hij vond het al snel helemaal goed. James gaat nu overal mee naartoe, naar het winkelcentrum, naar tuincentra en zelfs naar onze lokale supermarkt. Bij dat laatste heeft de buggy een dubbelfunctie, want we gebruiken hem dan ook als boodschappenkarretje. Ideaal! Ook voor een bezoek aan het terras bij zonnig weer gaat onze James en de buggy mee. Het is dan ook erg fijn dat de hond op ooghoogte zit. Kan hij ons mooi zien en wij hem, wel zo gezellig. Het rijden zelf is geweldig. Deze buggy rijdt namelijk vanzelf. Je hoeft hem maar heel licht te duwen. En omdat deze buggy ook goed geveerd is, zijn drempels of bospaden geen probleem. Want ja, ook in het bos gaan we vaak met de buggy op stap. Ingeklapt past hij in de kofferbak van een Picanto, al moet dan wel de rugleuning van de achterbank deels neergeklapt worden. Toegegeven, je moet er wellicht even voor sparen, maar onder de streep hebben wij nooit spijt gehad van de aanschaf van deze Premium Cozy. We hadden het eindelijk veel eerder moeten doen. En je koopt niet alleen een hondenbuggy, maar krijgt er ook een ‘winkelwagen’ en vooral veel vrijheid voor terug. Dat gaf bij ons de doorslag. Kort samengevat: een topding, aldus James en twee trotse hondenouders.
Oud worden met alle gemakken van dien
Posted on 22-05-2023
Pas geleden naar pets place in Venlo voor een nieuwe wandelwagen voor ons hondekind die inmiddels al 15.5 jaar is. N tijdje geleden een ander model gezien waar we voor kwamen maar toen zagen we deze staan en waren meteen verkocht!!! Wat een luxe!!! We zijn er ontzettend blij mee alle 3 !!! Hahah hopelijk mogen we er nog lang van genieten. Van hem en de mooie wandelwagen!!!!!
Geweldige aankoop
Posted on 22-05-2023
Ik heb even getwijfeld met aankoop omwille van prijs, maar geen spijt. Onze gepensioneerde mopshond van 12kg heeft enorm genoten van onze wandelingen samen. Enorm stevige buggy, aangenaam rijden en manoeuvreren. De verstelbare handbaar is enorm handig als je kleinere kinderen hebt, ook ruime opbergmand onderaan en zakje vooraan. Een echte aanrader.
Geweldig!
Posted on 20-05-2023
Had ik veel eerder moeten doen! Met een Jack Russel van haast 10 jaar en 1 van ruim 1 jaar is de balans van lopen op lange afstanden niet makkelijk. Met deze zeer wendbare en plezierig voor beide honden (passen er qua gewicht prima samen in en dan kan ik ook boodschappen mee nemen) kunnen we het wandelen goed combineren met en langere afstanden en wat boodschappen. Heerlijk relaxed wandelen. Ook met bospaden gaat deze buggy uitstekend mee alle oneffenheden gaat deze buggy gewoon aan zonder dat de oudste Jack Russel er uit stuitert. Makkelijk op te klappen handig ding! Aanrader! Oh en mee naar mijn moeder in de zorginstelling ook super!
Perfect!
Posted on 16-05-2023
We were searching for a perfect one and we finally found it! :) Our dog loves it and we are really happy that the quality and color are better than expected. We highly recommend the Premium Pet Cozy!
Blije vriend
Posted on 15-05-2023
Vandaag mijn eerste ervaring gehad… elke dag ga ik met mijn baasje wandelen. Alleen zie ik en hoor ik niet meer goed, ook is mijn conditie niet meer optimaal, ik ben dan ook geen jonge snaak meer. Na een half uur wandelen op deze warme dag, zette mijn baasje mij in de buggy. In eerste instantie heel eng, maar door het zachte kussen en de dikke banden voelde ik mij direct op mijn gemak. Ik kwam eens niet buiten adem thuis aan! Een aanrader voor al mijn hondenvrienden!!!! Nolleke
Optimaal
Posted on 10-05-2023
Als jaren een Innopet buggy super blij mee
Honden buggy
Posted on 10-05-2023
Dit is mijn derde buggy van Innopet. Ben er zo blij mee
Wagen voor Luc
Posted on 07-05-2023
Goede vering fijne luchtbanden verstelling handvat rijgenot. Netje aan voorkant ook voorzien met een rits zou handig zijn.
Innopet premium cozy
Posted on 07-05-2023
Mooi afgewerkte comfortabele honde buggy. Wel wat omvangrijk in opgevouwen toestand. Maar onze jack vindt het helemaal top!
Prachtige hondenbuggy
Posted on 05-05-2023
Deze buggy is zeker de naam super DeLuxe waard rijd goed en de hond vond het eerst even eng maar daarna vond ze het heerlijk nu kunnen wat langer wandelingen gaan doen. Super
It’s given me a new lease of life!
Posted on 02-05-2023
I absolutely love it. My pug is 5 now, and he gets tired on long walks. Now I can take him everywhere: the shops, the library, the Post Office. It’s changed our lives for the better. Thank you!
Schönes Design und leicht und gut händelbar im Alltag
Posted on 29-04-2023
Mein Hund ist permanent auf einen Buggy angewiesen, und wir kommen vom Innopet Comfort mit Luftreifen und Hauck Togfit. Was mir am neuen Cosy gut gefällt, ist die Federung. Und die Felgen können einem nicht wegrosten (leider ein großes Problem bei den Luftreifen beim Comfort, leider ist der Kundenservice in Deutschland sehr arrogant diesbezüglich). Die Ablage gibt es nicht mehr, dafür eine Tasche, die am Schiebegriff befestigt wird. Diese ist allerdings null praktikabel im Alltag. Auch die Regenabdeckung hat leider kein Sichtfenster vorne, das sich öffnen lässt. Man sperrt den Hund ein, ich nutze eine andere Marke. Trotzdem alles in allem ein schöner Buggy, der leicht verstaubar auf der Rücksitzbank und wendig daher kommt. Das Schieben selbst ist schwerer als beim Komfort. Mag an der neuen Form liegen. Schön ist aber auch, dass wohl nicht mehr in China, sondern in Europa gefertigt wird. Daumen hoch! Ach ja, die Farbe Beige ist kein Beige, geht eher in Richtung Taupe oder Schlamm ;) Ich bin gespannt wie lange er bei einem tagkuchen Gebrauch von mind. 10km hält.
Honden buggy met dat extraatje
Posted on 15-04-2023
Super handige buggy, wendbaar, verstelbare handvaten, zacht kussen voor ons hondje, heel gemakkelijk ineen te klappen. Heel erg blij met deze prachtige buggy! Hier gaan we jaren plezier aan hebben.
Relax buggy
Posted on 15-04-2023
Aangekocht omdat ons hondje nog van haar laatste weken kan genieten in comfortabele omstandigheden aan zee, heel zacht vanbinnen, en rijdt heel aangenaam. Ideaal om hierna onze andere hondjes ook in te vervoeren.
We kunnen eindelijk weer wandelen
Posted on 11-04-2023
Wat een heerlijke buggy. Izzy kan 1 pootje door een rughernia niet meer gebruiken, maar door de InnoPet Premium Cozy kunnen we weer lange wandelingen maken. Ze zit als een prinses. De buggy stuurt soepel, en is makkelijk in en uit te klappen. Ook een regenhoes is erbij geleverd. Een stevige buggy die elke wandeling aan kan. Top product.
Fantastisch
Posted on 10-04-2023
Wat een mooie maar ook praktische buggy voor onze twee hondjes. Wij gebruiken deze voor als we naar het terras gaan, uit eten gaan en in Italië. De hondjes kunnen nu overal mee naartoe. De vering is geweldig. De looks is geweldig.
Rolls Royce
Posted on 07-04-2023
Dit is de Rolls Royce onder de huisdieren buggys! Wat een luxe, wat een comfort. Ruimte genoeg voor mijn 2 adoptie snuiters. De hondjes verblijven er in weelde en ook voor mij als privé chauffeur is het een genot om hen op deze manier te vervoeren. Stevig frame, eenvoudig in en uit te klappen, mooie kleurencombinatie van beige, bruin en zwart, goede wegligging en soepel rijden. Ik ben heel blij met de keus voor deze Inopet Premium Cozy!
Mooie, stevige hondenbuggy
Posted on 05-04-2023
Een mooie en stevige hondenbuggy. We kunnen onze jack russell hier perfect in vervoeren of in doen wanneer we bijvoorbeeld in een restaurant willen eten en we hebben de hond bij ons. Tijdens wandelingen een prettige buggy, het handvat is in hoogte verstelbaar, dus voor iedereen op een fijne hoogte in te stellen. Ook door de extra vering heeft de buggy een fijn rijcomfort. We hebben er een regenhoes bij, dus ook op natte dagen zit onze viervoeter droog. Verder zitten er genoeg ritsen op de buggy, zodat we makkelijk van alle kanten bij onze hond kunnen. Deze buggy is een hele fijne keuze, we zijn er superblij mee. Zeker een aanrader!
Happy dog
Posted on 04-04-2023
My dog loved it on first sight!!! High quality product, very solid.
A Porche for Luna
Posted on 02-04-2023
Our Westie Luna had a cruciate ligament injury 5 years ago. That’s when we bought our first pram. She has recovered without surgery, but for longer hikes she needs to have on-off resting time in her pram. She is now 15, and we have just upgraded to a premium Cozy model, which we find is of a substantial higher standard than the Comfort model, we previously had, and for just a relatively small price difference. We walk on muddy trails and often in wet weather, so it has to be an “all-weather” resistant carriage. LUNA’s little brother Monty is just 8, but he also loves a ride when he gets a chance sometimes, and one day he will surely be the proud owner of this luxury pram handed down from his sister.
Super
Posted on 31-03-2023
Super good quality, easy to ride with! My dogs love it.
Uitstekende service
Posted on 27-03-2023
Chantal van Motiere Boulevard Middelburg heeft ons heel goed geadviseerd en geholpen ondanks de drukte in de winkel. Fijn dat er nog zulke verkopers zijn die hart voor de zaak hebben. Innopet buggy gaan we zeker plezier van hebben.
Een super wandelwagen voor Luneke, mijn Havanezer.
Posted on 26-03-2023
Hij is heel mooi,compact, veilig,zacht rijden,heel wendbaar, verstelbaar in hoogte, gewoon alles erop eraan. Luneke zit er heel graag in en ik rijd er graag mee. Op een wip is hij ingeklapt. En de montage ...zelfs een kind kan dat. Ik heb spijt dat ik hem niet al eerder heb gekocht.
Max
Posted on 24-03-2023
Only just received. Assembled easily. Have yet to try it out.
Extra machine !!!
Posted on 20-03-2023
Premium Cozy is high-end, extremly good quality which you can see at first glance. Solid, it is very light to drive, and the leather steering wheel adds luxury ;) A large wheel plus cushioning make it suitable for any terrain :) A soft mattress is an additional asset :), a nice accessory is a bag for small items :) The stroller is impressive. Anywhere we go, everyone pays attention and admire :) We recommend it from bottom of our hearts ♥️
Great Buggy
Posted on 19-03-2023
Only had buggy for a few days but love it already. My girl is getting slower and not interested in walking far due to ill health. The InnoPet Premium Cozy will allow me to continue with our long walks while she sits and enjoys the view!. Loads of space in the cabin area under basket great for water bottles, towel etc. Suspension has been tested in woodland areas and beach so far and is great on both.
Very comfortable for dogs as well for the owner/driver
Posted on 15-03-2023
Good handling on all types of roads and trails. Comfortable space and seating for two small dogs. Rolls very smoothly and quietly. Solid, you can feel the quality. Rolls-Royce experience for me and my doggies.
Perfect stroller for our dog 🐕
Posted on 12-03-2023
Very good quality product for example the wheels, material/fabric of the pram ! Also the suspension is a positive way to drive your dog very smooth after a surgery operation ! There is one thing that is not so nice, the zipper of cover is difficult to close, we hope this will last long … fingers crossed !
Excellent
Posted on 03-03-2023
We have tried many prams for my shichon as she is my assistance dog and is required to be with me allot and I do not drive, so having the stroller gives her somewhere safe and comfortable to sit. The stroller doubles up as a walking frame for me too. We have tried other makes but always come back to Innopet and have returned the other makes. We have had 4 Innopet strollers now in 7 years not one of them has worn out yet we have just upgraded. The quality is excellent, my dog can not wait to get in and go out. This stroller is my favourite so far as the handle bar is adjustable, it's so easy to push. My dog found it extremely comfortable to sit in for 3 hours while accompanying me to a medical appointment and infact refused to get out for a further hour after we returned home. Its the perfect size, not too big or small. The fact the back un zips means my dog can walk in and not have to be lifted in. It's absolutely excellent and we can't wait to go on some exciting adventures with this new stroller. The little bag is perfect for our essentials and the rain covet is a fantastic addition. My dog does not like being crated and had surgery last year when she had to be left unattended mainly while I was in the bathroom I popped her in my previous innopet stroller and knew she was safe secure and more than happy. I will never buy another make stroller. Innopet are a great company to deal with also and really quick to reply to any questions I had. Fabulous and fantastic from start to finish. 5 stars is not enough.
Luxe, mooie, stoere maar elegante wagen!
Posted on 26-02-2023
Ontzettend fijne wagen met goede vering, grote banden voor comfort, verstelbare duwstang. Zeer luxe uitgevoerd, voldoende ventilatie. Met luxe regenhoes (welke, niet onbelangrijk!, na 1x gebruiken makkelijk weer net zo klein op te vouwen is zodat hij weer in het tasje past. Kortom! Wanneer gaan we weer wandelen??;)
Heerlijke wagen
Posted on 25-02-2023
Al 12 jaar een innopet gebruiker. Ik had een innopet kar met luchtbanden. Nu de Premium Cozy in het camel aangeschaft en rijd heerlijk. Heerlijk vering, nieuw ontwikkelde banden, dus oppompen hoeft niet meer. Is met 1 vinger te besturen. De wagen past makkelijker in de achterbak dan mijn vorige. En de luxe uitvoering vind ik ook echt mooi afgewerkt. Een echte aanrader!!!!