Onderhoud

Garantie

InnoPet® biedt 2 jaar fabrieksgarantie op het vaste frame met uitzondering van de ritsen en de stof (1 jaar). Mocht het voorkomen dat u een defect heeft die binnen de garantievoorwaarden vallen dan zullen kunnen wij in de meeste gevallen uw probleem direct oplossen; voor vrijwel alle modellen hebben wij reserveonderdelen op voorraad. De meeste onderdelen zijn natuurlijk altijd los te bestellen, indien uw probleem buiten de garantie(periode) valt. Schade veroorzaakt door verkeerd gebruik of veroorzaakt door krachten van buitenaf vallen buiten elke vorm van garantie.

Stoep op-stoep af!

De InnoPet® hondebuggy kan tegen een stootje maar men moet altijd in ogenschouw nemen dat obstakels schade kunnen veroorzaken aan uw buggy. Wanneer u een stoep afgaat dient u de buggy iets naar u toe te kantelen zodat het voorwiel los komt van de grond. Daarna duwt u de buggy naar voren en laat eerst de achterwielen rustig van de stoep af rollen. Daarna kunt u het voorwiel weer op de ondergrond plaatsen.

Stoot nooit uw buggy tegen een stoeprand aan, dit kan schade veroorzaken aan de wielophanging en valt ook niet onder de garantie!

*Buggy’s en fietskarren dienen gebruikt te worden op verharde ondergrond om zo schade aan bijvoorbeeld de wielophanging te voorkomen

Metalen velgen/onderdelen hebben onderhoud nodig. Het is namelijk geen RVS materiaal. Denk hierbij aan wandelingen op het strand waar de buggy blootgesteld wordt aan bijv. zout en vocht . Goed onderhoud verlengt de levensduur.