FS1880-AG Gentle Giant Pet Wagon – Army Green

(1 customer review)

Als je erover hebt nagedacht om een ​​hondenbuggy te kopen die tevens gebouwd is om je middelgrote huisdier te kunnen vervoeren, zoek dan niet verder! De Two-Way Pet Wagon is gemaakt van een zeer sterke, duurzame stof en is stevig, comfortabel en compact. Met het dubbele toegangssysteem kan uw huisdier via zowel de voor- als bovenkant de buggy in of uit. Deze buggy is perfect voor oudere, honden met een beperking – die niet meer zo vaak bewegen als vroeger – of puppy’s. U hoeft uw huisdieren niet langer thuis te laten!

Maximale draagkracht tot 25 kg

Ruime en comfortabele buggy met een zacht ligbedje

Leren handvatten

Voor- en achterwiel zijn eenvoudig los te koppelen

Eenvoudig inklapsysteem

Specs

Aanbevolen maximale gewicht: 25.0KG
Netto gewicht buggy: 7,5KG

Afmetingen cabine: L35 B50 H46 (cm)
Afmetingen buggy: L55 B67 H96 (cm)

Afmetingen ingeklapt: L55 B40 H79 (cm)

Accessoires: Aanleglijntjes 2x + zacht ligbedje

Onderhoud

Handwas (koud water), niet direct in de zon laten drogen.

Category:

1 review for FS1880-AG Gentle Giant Pet Wagon – Army Green

  1. Karin

    Ik heb de buggy net gekocht. De enige reden om voor deze te kiezen is dat mijn kleine (32 cm. grote, honder zelf in kan komen, zonder dat ik hem moet tillen. Hij geeft GEEN toegang via de achterkant. De hond moet er via de voorkant of bovenkant in. Mij hond is klein, en kan er via de voorkant in en zich vervolgens omdraaien. Hoe een oude, grote, gemankeerde hond dat zou moeten doen, zou ik niet weten. Ik zou hem zelf absoluut niet aanraden voor grote honden. Te klein, te laag, te smal, te licht. Maar voor kleine hondjes een prima aanvulling op het wagenpark omdat ze er dus vanwege de lage instap, zelf in kunnen komen. De voorflap is niet vast te zetten als je die open wilt houden. Maar met wat creativiteit is daar wel iets voor te vinden. Waterdicht is de buggy niet. De flap over het gaas aan de bovenkant, is bij mijn exemplaar overigens niet groot genoeg om het gaas af te dekken. Makkelijk in te klappen en ook qua gewicht om eventueel in de auto te zetten, prima te doen.
    Dit is de enige buggy in deze vorm die ik kon vinden. De vorm is ideaal. Het zou leuk zijn als er ook luchtbanden bijgeleverd konden worden voor het comfort voor de hond en bij het rijden. Iets groter, een achteringang, iets hoger en waterdicht en eventueel luchtbanden, zouden dit wat mij betreft een topper maken. En ik mag best zeggen dat ik veel gebruikerservaring heb want ik heb al veel karren gehad en vaak ook weer weggedaan omdat het het toch net niet was.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FS1880-AG Gentle Giant Pet Wagon – Army Green

If you’ve been thinking about getting a pet stroller that is well-built enough to hold your big-sized pet, look no further than the Two-Way Pet Wagon!
The Two-Way Pet Wagon is made of high-strength durable fabric and is sturdy, comfortable, and compact. With its dual-entry system, you can load pets from both the front or rear. This makes it easier for the pets to enter and exit! It’s perfect for elderly, injured pooches or puppies that don’t move around as much as they used to.
Use the large compartment as a pet carrier for easy transportation to outdoor events. You no longer have to leave your pets at home!

◆ Supports up to 25 kg (55 lbs.).
◆ Comfortable and roomy stroller cabin with an inner soft pad.
◆ Comfortable leather-covered handle.
◆ Quick release of the front and rear wheels.
◆ Easy and compact folding.

Specs

Recommended Weight Limit: 25.0KG/55.2lbs
N.W.: 7.5KG/16.6lbs
Cabin Dimension: L35 W50 H46 (cm); L13.8 W19.7 H18.2 (in)
Stroller Dimension: L55 W67 H96 (cm); L21.7 W26.4 H37.8 (in)
Folded Dimension: L55 W40 H79 (cm); L21.7 W15.8 H31.1 (in)
Accessories: Safety tether x2 / Inner Cushion

Maintenance & Care Instruction

Spot cleaning , handwash. Cold. Do not expose to sun directly. Dry flat in shade.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FS1880-AG Gentle Giant Pet Wagon – Army Green”

Your email address will not be published. Required fields are marked *